Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Όχι "κύριε" Στουρνάρα! Οι Γερμανοί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ φίλοι ΜΑΣ! Είναι ΔΙΚΟΙ σου φίλοι!

Όχι "κύριε" Στουρνάρα! Οι Γερμανοί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ φίλοι ΜΑΣ! Είναι ΔΙΚΟΙ σου φίλοι!

Οι απόγονοι των Βησιγότθων, των Οστρογότθων και των άλλων Γοτθων, δεν μπορούν να είναι φίλοι με τους απογόνους του Περικλέους, του Αριστοτέλη, του Ομήρου, του Παλαιολόγου και του Κολοκοτρώνη... Είναι ασυμβίβαστο...


Ο Γιάννης Στουρνάρας, ο επί των Οικονομικών μας διορισμένος Υπουργός, είπε χτές οτι..."Είναι κακιά στιγμή να κάνουμε τέτοιες ενέργειες τώρα (για τις αποζημιώσεις)! αν έρθουμε σε σύγκρουση με τους Γερμανούς, θα είναι καταστροφή!"
Ναί, αυτό είπε ΕΠΙ ΛΕΞΕΙ ο ανεκδιήγητος αυτος άνθρωπος, ο οποίος ούτε γνωρισε ποτέ, αλλά ούτε και θα γνωρίσει τι σημαίνει Ελλάδα, τι σημαίνει "Πατρίδα", τι σημαίνει "Αξιοπρέπεια".

Ο Στουρνάρας έμαθε πάντα στη ζωή του να είναι τίποτε άλλο απο ένας ΚΑΛΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ κάποιων πατρώνων. Και πού να το μάθει άλλωστε; Στο ΠΑΣΟΚ ήταν ο άνθρωπος, τι περιμένετε; Και μάλιστα στο ΠΑΣΟΚ του Κώστα Σημίτη! Θέλετε τίποτε περισσότερο;

Για βάλτε λιγάκι με νού σας, τι είδους ανθρωπάρια είχε το ΠΑΣΟΚ του Κώστα Σημίτη και θα βγάλετε συμπέρασμα. Πάγκαλος, Βενιζέλος, Παπαντωνίου, Μαντέλης, Τσουκάτος, Οικονόμου, Παπανδρέου Γ, Σταικούρας, Σαχινίδης, Παπαδήμος και πάνω απ όλα...Στουρνάρας! Όλο το αδίστακτο "κακό συναπάντημα" των πολιτικών οσφυοκαμπτών που πέρασε ποτέ απο την πολιτική ζωή της πατρίδας μας. Ολοι τους υποχείρια ξένων δυνάμεων, που εκτελούσαν απλά εντολές. Και εν προκειμένω, των Γερμανών που ετοιμαζαν εδώ και χρόνια το δρόμο για το 4ο Ράιχ και την κυριαρχία τους πάνω στο κορμί της Ευρώπης. Και ο δρόμος αυτός πέρναγε απ την Ελλάδα.

Η επέλαση της Siemens έγινε κυρίως την περίοδο αυτή. Τα υποβρύχια που έγερναν (και γέρνουν ...ακόμα!) μαρτυρούν το οικονομικό γιουρούσι μιας άλλης "μεγάλης" γερμανικής εταιρίας, της περίφημης Ferrostaal, που κι αυτή έδρασε εκείνη την περίοδο. 

Μια εταιρεία τόσο αμαρτωλή, όσο και το ...όνομά της! Ιδρύθηκε απο τον ίδιο τον Αδόλφο Χίτλερ το 1935 με σκοπό τις κατασκευές βαρέων μηχανών και εξαρτημάτων που θα επάνδρωναν άρματα μάχης, υποβρύχια, φρεγάτες και κανόνια! Και με εργαζόμενους, σκλάβους Εβραίους, παρμένους απ ευθείας απ τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, με σκοπό την...εξαγορά της θανατικής ποινής τους! 

Οσο για την άλλη, την επίσης αμαρτωλή Hochtif, που...ανέλαβε κοψοχρονιάς το "καλύτερο αεροδρόμιο της Ευρώπης", ακόμη να πληρώσει εκείνα τα 800 εκατομμύρια γιούρο που χρωστάει σε ΦΠΑ και φόρους!

Οι Γερμανοί λοιπόν, είναι φίλοι μας κύριε Στουρνάρα;


Οχι αγαπητέ μου! Είναι ΔΙΚΟΙ σου φίλοι, όχι δικοί μας! Ούτε μετάνοιωσαν ποτέ για τα εγκλήματά τους εναντίον μας, ούτε ζήτησαν - έστω και μια τυπική - συγνώμη, για τις θηριωδίες τους ενάντια στο λαό μας. Τουναντίον, έκαναν και εξακολουθούν να κάνουν ό,τι περνάει απ το χέρι τους για να μας καταστρέψουν γι άλλη μια φορά. Το παραμύθι της...γερμανικής φιλίας προς το πρόσωπό μας, προσπάθησαν πολλοί να μας το περάσουν. Ομως, όπως είχε πεί κάποτε ο Μέγας Γέρων της θρησκείας μας, ο πατερ-Παίσιος, "Το αίμα ακόμα είναι ζεστό"... 

Και είναι πράγματι ζεστό αγαπητέ κύριε Στουρνάρα! Οχι όμως για σας και το συνάφι σας. Είναι ζεστό τόσο για μένα, όσο και για χιλιάδες άλλους συμπατριώτες μου, γόνους ηρώων που αντιστάθηκαν στα οχυρά, στις πόλεις και στα βουνά της Ελλάδας, συνεχίζοντας να βροντοφωνάζουν το περίφημο "ΟΧΙ". 

Είναι ζεστό τόσο για μένα, όσο και για χιλιάδες άλλους συμπατριώτες μου, γόνων των θυμάτων της ναζιστικής θηριωδίας που σφαγιάστηκαν στα ολοκαυτώματα των Καλαβρύτων και του Διστόμου ή εκτελέστηκαν στη Καισαριανή και στο Χαιδάρι. 

Αυτά κύριε Στουρνάρα, ούτε εσύ αλλα ούτε και οι συνεργάτες σου μπορείτε να μας τα σβήσετε! Γιατί όντως "το αίμα είναι ακόμη ζεστό"! Κοχλαστό, θα έλεγα.

Και τώρα, που οι...δικοί σου φίλοι (και όχι οι δικοί μας), στήνουν εκ νέου ένα νέο Ράιχ, το 4ο Ράιχ, όπως υποσχέθηκαν κάποτε οι πατεράδες τους πάνω απ τον τάφο του Αδόλφου τους, ήρθε η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ώρα να πληρώσουν! Να πληρωσουν αυτά που χρωστάνε! Αυτά που χρωστάνε στον πιο γενναίο λαό που συνάντησαν ποτέ μπροστά τους! 

Οχι, τους νεκρούς και τα θύματα της θηριωδίας τους, δεν μπορούν να τα φέρουν ξανά πίσω στη ζωή. Οι νεκροί είναι νεκροί, το έγκλημα έγινε και δε ξεγίνεται.

Ηρθε η ώρα όμως να πληρώσουν αυτά που λήστεψαν! Την περιουσία μας κύριε Στουρνάρα! Τα λεφτά που άρπαξαν απο τα ταμεία ΜΑΣ, για να συνεχίσουν να δολοφονούν και να σκοτώνουν. Αυτά ζητάμε, ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ μας ζητάμε ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ κύριε Στουρνάρα. ΕΙΝΑΙ δεν ΕΙΝΑΙ η ...κατάλληλη στιγμή!

Ο γερο- Σόιμπλε, αυτό το κτηνώδες μισαρό ανθρωπάριο, που απ τη στιγμή που έμεινε ανάπηρος βγάζει όλο του το μένος εναντίον της ίδιας της ανθρωπότητας, όχι μόνο της Ελλάδας, κάποια στιγμή θα ανοίξει με τρεμάμενα τα χέρια το "πουγγί" του χρηματοκιβωτίου της μαμάς Γερμανίας και θα πληρώσει. 180 δισεκατομμύρια ευρώ είναι το χρέος των ληστών κύριε Στουρνάρα! Σχεδόν, τα περισσότερα αυτών που λένε οτι τους χρωστάμε!

Αυτά τα κτηνη, πάνω στη δική μας ανάγκη, αντί να πούν πως ίσως και να ήρθε η ώρα να βοηθήσουν πιο ενεργά και να στηρίξουν τη προσπάθειά μας να βγούμε απ τη στενωπό, κάνοντας μια πράξη εξιλέωσης για τα εγκλήματα των πατεράδων τους εναντίον μας, προσπάθησαν να μας αφαιμάξουν, να μας στραγγίσουν και τη τελευταία μας σταγόνα αίματος, δανείζοντάς μας ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ που μένουν αναπαμένα στα χρηματοκιβώτιά τους και μάλιστα με αβάσταχτο τόκο, ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΩΝΤΑΣ απο το ίδιο μας το αίμα! 

Κι όχι μόνον αυτό, αλλά βάζοντας και τα φερέφωνά τους (βλέπε περιοδικό Focus) να μας βρίζουν και να μας λοιδωρούν σε όλο τον κόσμο, κρύβοντας μέσα σε αυτή τους τη πράξη τον δικό τους εγκληματικό εαυτό, τη δική τους αμετροέπεια, τα δικά τους φονικά ένστικτα. "Ναί, τους σκοτώνουμε, γιατι το αξίζουν! Είναι βρωμο-Ελληνες, απατεώνες, κλέφτες και διεφθαρμένοι"!

Ομως, αυτοί οι...κλέφτες και οι...διεφθαρμένοι τους έμαθαν τη γνώση, τη γραφή, το πως να σκέφτονται. Αυτοί οι "κλεφτες" και οι "διεφθαρμένοι" τους έμαθαν για τη Φιλοσοφία, τη Μουσική, τα Γράμματα και τις Τέχνες, τη Θρησκεία, τα πανανθρώπινα ιδεώδη, τη Δημοκρατία. 

Το Φώς της Οικουμένης τους δώσαμε κύριε Στουρνάρα, κι ας ήμασταν εμείς φτωχοί και ρακένδυτοι. Κι αυτοί μέχρι τώρα, οι..."φίλοι μας", όπως τους αποκαλείτε, μας πλήρωσαν με κρεμάλες και ξιφολόγχες! Και τότε, και τώρα! Τώρα δε, ακόμη περισσότερο, μιας και η κρεμάλα και η ξιφολόγχη είναι ...οικονομικά δεδομένα!

Δεν έχω να σας πώ τιποτε άλλο κύριε Στουρνάρα, δε σκοπεύω άλλωστε να ασχοληθώ ξανά με το ποιόν σας και τους...φίλους σας! Με προδότες και δοσίλογους, δεν έκανα ποτέ κολλεγιά, ούτε είχα ποτέ μου πάρε-δώσε. Οι κακιές παρέες άλλωστε μου δημιουργούν ανακάτεμα στο στομάχι και ενίοτε μου προκαλούν εμετό.

Αντί για επίλογο σε τούτο το πόνημά μου, θα βάλω μιαν απάντηση ενός πραγματικού Ελληνα, ενός αληθινού Ελληνα που δεν έσκυψε το κεφάλι και ούτε θα το σκύψει ποτέ, προς έναν αδίστακτο υβριστή ..."φίλο μας", που κάποτε, πριν 3 χρόνια, θέλησε να βγάλει όλο του τον οχετό και το μίσος εναντίον εκείνου του Εθνους που του έμαθε να γράφει και να διαβάζει. Δημήτρης Δεσποτάκης είναι το όνομά του. 

Πού να τον έχεις ακουστά βέβαια εσύ.Ούτε φυσικά άκουσες ποτέ οτι ο Δεσποτάκης πήρε το τρίτο βραβείο Διεθνούς Λογοτεχνικού Διαγωνισμού "ΝΟΣΤΟΣ" που 'έγινε στην Αργεντινή, τιμώντας τη πατρίδα του και την Ιστορία της. Γιατί φυσικά εσένα ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ αυτά. Εσύ ενδιαφέρεσαι για το πώς θα ...ευχαριστήσεις τους "φίλους" σου, σκοτώνοντας και δολοφονώντας κάθε μέρα όσους περισσότερους Ελληνες μπορείς με την εξουσία που σου έδωσαν αυτοί. Αλλοίμονο τώρα αν θα ενδιαφερόσουν για κάποιον Δεσποτάκη που...πήρε Διεθνές Βραβείο! 

Αυτός λοιπόν, ο Δημήτρης Δεσποτάκης, πήρε το θάρρος και με τη δύναμη που του δίνει η πένα του, μια πένα βουτηγμένη μέσα στο Φώς της Γνώσης της Αιώνιας Ελλάδας και έδωσε την απάντηση που έπρεπε σε έναν ανθρώπινο αρουραίο, που ακούει στο όνομα Βoeting, εκδότη και δημοσιογράφο του περιοδικού Focus, όργανο της νέας τάξης του Γερμανικού 4ου Ράιχ.

Γιατί έτσι απαντάνε οι Ελληνες στα ανθρώπινα ποντίκια. Είτε φέρουν μαζί τους ακόντιο και ξίφος, είτε πένα και Γνώση.

Πύρινος Λόγιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου