Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

ΨΑΧΝΕΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ - Αποκάλυψη: Στο σπίτι του αμερικανού Πρέσβη ο Παπακωνσταντίνου.

Ο ελεγχόμενος υπουργός, επισκέφθηκε το σπίτι του Αμερικανού πρέσβη πριν από λίγα εικοσιτετράωρα. Κίνηση απελπισίας;

Σε άλλες εποχές θα θεωρείτο πρόκληση πρώτου μεγέθους. Στην Ελλάδα του μνημονίου όμως που τα πάντα έχουν ισοπεδωθεί, η είδηση θα περάσει στα ψιλά.

Σύμφωνα λοιπόν με ασφαλείς πληροφορίες του newsbomb..gr, πριν από λίγα εικοσιτετράωρα, το πολιτικό πρόσωπο που ονομάζεται Γιώργος Παπακωνσταντίνου επισκέφθηκε την οικία του Αμερικανού πρέσβη. 

Το τι συζήτησε, παραμένει άγνωστο αφού η μάντρα που περιβάλλει την πολυτελή οικία στην γωνία Δορυλαίου και Π. Κυριακού καθώς και τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, εγγυώνται πως ότι λέγεται εκεί, μένει εκεί.

Η συνάντηση ήταν αρκετά σοβαρή αφού ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου έμεινε αρκετή ώρα στο σπίτι χωρίς να υπάρχει άλλος επισκέπτης. 


Σε αντίθεση με τις ανέμελες, προ μνημονίου συγκεντρώσεις, όπου ο τότε πρέσβης Σπέκχαρντ διασκέδαζε παρέα με τον τέως υπουργό και τον καταδικασμένο για απάτες Σόρος. 

Το τι επακολούθησε, το γνωρίζουμε όλοι. Η σημειολογία της επίσκεψης δε, είναι εξαιρετικά ισχυρή μετά τις τελευταίες εξελίξεις που ενδέχεται να οδηγήσουν σε μακροχρόνια παραμονή του Γιώργου Παπακωνσταντίνου μακριά από την χλιδή του παρελθόντος.

Ο νυν πρέσβης βέβαια είναι αρκετά σοβαρός, δεν έχει καμμία σχέση με τους προκατόχους του (Σπέκχαρντ, Μίλερ κλπ), πράγμα που καθιστά αμφίβολο εάν θα δεχθεί να διευκολύνει καθ' οιονδήποτε τρόπο τον ελεγχόμενο, διορισμένο πολιτικό έστω και αν αυτός φέρεται να προσέφερε ευεργετικές υπηρεσίες στο ΔΝΤ και σε «επενδυτές» τύπου Σόρος.

Όταν όμως ακόμα και το έγκριτο Forbes αναφέρει πως η δράση του Σόρος στο εξωτερικό είναι καταστροφική για την Αμερικανικη εξωτερική πολιτική, είναι αμφίβολο εάν οποιοσδήποτε του «περιβάλλοντος» μπορεί να προσβλέπει σε επίσημη «ευεργεσία». 


Όσο και αν ο ίδιος με τις ενέργειες του έχει ευεργετήσει ότι παρασιτικό, άνομο και ιδιοτελές που τυγχάνει να έχει έδρα στις ΗΠΑ. Σημείωση: Ο Σόρος πλέον δεν έχει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου