Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ Να έρθει στη Βουλή το ''αντιρατσιστικό'' νομοσχέδιο.


Το κόμμα που λεηλάτησε την χώρα, το κόμμα που γέμισε την πατρίδα μας με λαθρομετανάστες, βιάζεται να ψηφιστεί το νομοσχέδιο κατά της βίας και του ''ρατσισμού'' καθώς αποτελεί σύμφωνα με το ΠΑΣΟΚ, ''ζήτημα αρχής της Δημοκρατίας μας''. Θα ήταν βέβαια πιο ειλικρινές αν έλεγε την αλήθεια, στο ότι ποντάρει στους εναπομείναντες ψηφοφόρους του, δηλαδή τους λαθρομετανάστες. 
«Επικοινωνιακά τεχνάσματα» χαρακτηρίζει η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά τη διαμάχη μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με το νομοσχέδιο κατά της βίας και του ρατσισμού. 
 
Τονίζει, παράλληλα, ότι «αν πραγματικά εννοούμε ότι θέλουμε να παταχθούν τα φαινόμενα ρατσισμού και ξενοφοβίας στην πολιτική και στη καθημερινή ζωή, θα πρέπει όλοι μαζί, όλα τα κόμματα του Συνταγματικού τόξου να προχωρήσουμε στην ψήφισή του»
 Σε σημερινή δήλωσή της, η κ. Γεννηματά επισημαίνει ότι «Όλη αυτή η δήθεν διαμάχη μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ, που όταν το ΠΑΣΟΚ είχε φέρει στη Βουλή το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο ο ένας το καταψήφισε και ο άλλος δεν το στήριξε, δείχνουν ότι πολύ απλά ο καυγάς γίνεται για το …πάπλωμα»
 
Εκτιμά πως «δυστυχώς, η Νέα Δημοκρατία και ο κ. Σαμαράς δεν μπορούν να ξεφύγουν από τους υπερσυντηρητικούς κύκλους που δρουν στο εσωτερικό της και ο ΣΥΡΙΖΑ από τις μικροκομματικές τακτικές. Το πρόβλημα δεν λύνεται με επικοινωνιακά τεχνάσματα», σημειώνει. 
 
Η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ υπογραμμίζει ότι «το σχέδιο νόμου κατά της βίας και του ρατσισμού, αποτελεί ζήτημα αρχής για τη Δημοκρατία μας» και τονίζει: «Αν πραγματικά εννοούμε ότι θέλουμε να παταχθούν τα φαινόμενα ρατσισμού και ξενοφοβίας στην πολιτική και στη καθημερινή ζωή, θα πρέπει όλοι μαζί, όλα τα κόμματα του Συνταγματικού τόξου να προχωρήσουμε στην ψήφισή του»
 
«Φέρτε το σχέδιο νόμου στη Βουλή. Εκεί θα κριθεί η πολιτική βούληση όλων» καταλήγει η Φώφη Γεννηματά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου