Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

ΑΠΑΤΟΣ Ο ΒΟΘΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ..

O ΠΑΣΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΦΩΤΗΣ ΚΟΥΒΕΛΗΣ, Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ, Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΚΤΡΟΠΗΣ

Όπως έγκαιρα σαν είχε ενημερώσει ο Lykavitos το σχέδιο πολιτικής εκτροπής βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. 


Οι κρατικοδίαιτοι νταβαντζήδες στην εναγώνια προσπάθεια τους να διασωθούν δρομολογούν εξελίξεις με στρατηγικό στόχο τη συγκρότηση μιας κυβέρνησης ανδρείκελων που θα είναι απόλυτα ελεγχόμενη και χειραγωγούμενη από το σύστημα της διαπλοκής. 

Στη κατεύθυνση αυτή χρησιμοποιούν απροκάλυπτα τον λεγόμενο πάστορα της διαπλοκής Φώτη Κουβέλη και τον ξοφλημένο αρχηγό του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο προκειμένου να αποδομήσουν την κυβέρνηση και να πριονίσουν τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Ο Φώτης Κουβέλης έχει αναλάβει την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά και των συνεννοήσεων με διάφορα πρόθυμα στελέχη της ΝΔ τα οποία θα μπορούσαν να συμμετέχουν σε μια κυβέρνηση ανδρεικέλων. 


Στην κατεύθυνση αυτή εντάσσεται η πρόταση που διατύπωσε ο Φώτης Κουβέλης στον Δημήτρη Αβραμόπουλο να αναλάβει μεταβατικός πρωθυπουργός καθώς και οι επαφές που είχε με τον Προκόπη Παυλόπουλο και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Ο Φώτης Κουβέλης με την μεσολάβηση του στενού του συνεργάτη Ανδρέα Παπαδόπουλου και της Αλεξίας Μπακογιάννη συνάντησε προχθές και την Ντόρα Μπακογιάννη. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η πρωτοβουλία που έχει αναλάβει για την απομάκρυνση του Αντώνη Σαμαρά και την δημιουργία νέας κυβέρνησης με νέο πρωθυπουργό.

Όλα δείχνουν ότι εκείνες οι πολιτικές και επιχειρηματικές δυνάμεις που εγκλημάτησαν σε βάρος της χώρας και την οδήγησαν στη χρεοκοπία συνεχίζουν να διεκδικούν κυρίαρχο ρόλο στη δημόσια ζωή. 


Υπερβαίνοντας κάθε όριο αθλιότητας και εφαρμόζοντας κατά γράμμα τις εντολές των νταβατζήδων επιχειρούν να δημιουργήσουν νέο σκηνικό αδιαφορώντας για τις συνέπειες που θα έχει ενδεχόμενη πολιτική εκτροπή για το λαό και τη χώρα.

Καλά πληροφορημένη πηγή αποκάλυψε στο Lykavitos ότι τα βρώμικα σχέδια θα γυρίσουν μπούμερανγκ για τους εμπνευστές τους και ότι σε κάθε περίπτωση τη λύση θα τη δώσει ο ίδιος ο κυρίαρχος λαός.


Lykavitos
harryklynn.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου