Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Η ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ : ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ & ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ .

Το παρόν κείμενο αποτελεί μήνυμα προς κάθε ενδιαφερόμενο και συγχρόνως έχει ειδικούς αποδέκτες τους δημοσιογράφους και τους απλούς πολίτες.

Mε αφορμή τα τελευταία γεγονότα με την ΕΡΤ και τις αντιδράσεις, θα επισημάνουμε τα εξής:

Στην χώρα τούτη υπάρχει ένα σύμπλεγμα.Ένα σύμπλεγμα ανθρώπων που ζούσανε και ζούνε στην χλιδή και εις βάρος των υπολοίπων.


Η δομή του συμπλέγματος είναι τέτοια που η διαπλοκή και η βρώμα της διαφθοράς έχει διεισδύσει σε όλα τα μήκη και τα πλάτη των κοινωνικών τάξεων και στρωμάτων.

Δηλαδή απο τον μπακάλη της γειτονιάς μέχρι και τον πρόεδρο της “Δημοκρατίας”-ναί αυτή την γέρικη γλάστρα με το μπλανζέ ύφος που το παίζει ανώτατος εκφραστής της ψευδοδημοκρατίας ....
....των ολιγαρχών-και φυσικά είναι δύσκολο για τον άνθρωπο που δαγκώνει την κουτάλα με το μέλι να απαρνηθεί την ευκαιρία της καλοπέρασης και του εύκολου πλουτισμού.Της κατάχρησης της κάθε υποχρέωσης που έχει απέναντι στους πολίτες και στην κοινωνία.

Υπάρχουν δύο βασικοί πυλώνες του υπάρχοντος συστήματος που είναι βουτηγμένοι στην διαφθορά και στην απάθεια με δόλο ή χωρίς.Το κράτος και οι πολίτες.Η εξουσία και οι εξουσιαζόμενοι.Οι ψηφοθήρες και οι ψηφοφόροι.Οι υποψήφιοι σωτήρες και οι άβουλοι οσφυοκάμπτες της “επερχόμενης σωτηρίας”.Πλήν εξαιρέσεων βεβαίως.

Ο ένας πυλώνας στηρίζει τον άλλον.Με διαφορετικό τρόπο ο καθένας.Οι μέν υπόσχονται,ψευδολογούν και επενδύουν στον φόβο και στην τρομοκρατία και οι δε στηρίζουν ή σφυρίζουν αδιάφορα,ψηφίζουν,ενίοτε συμμετέχουν στο νόμιμο-παράνομο αλισβερίσι του παρακράτους και τώρα στο ναδίρ της επίπλαστης και τηλεκατευθυνόμενης ζωής τους περιμένουνε να γίνει το μπάμ.

Τώρα με αφορμή την ΕΡΤ ,πρίν με τους καθηγητές,πιό πρίν με τους ναυτεργάτες,τους χαλυβουργούς και πάει λέγοντας.Είναι ομολογουμένως συγκλονιστικό να βλέπεις τόσο κόσμο μαζεμένο επειδή τους κλείσανε 3 κανάλια κρατικά και μετά απο κάποιες μέρες άν τα ξανανοίξουνε ή βάλουν στην θέση τους κάποια καλύτερα ,να πάνε όλοι ευτυχισμένοι στην ζεστή και άνετη φωλιά του καναπέ και να καληνυχτιστούνε ανακουφισμένοι.

Κι ύστερα για μιά ακόμη φορά πάπαλα…Μας τελείωσε η επανάσταση…

ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ!

Eίναι καιρός να σταματήσετε να παραμυθιάζεστε μεταξύ σας και να αποδεχθείτε την σκληρή πραγματικότητα.Κι άν η πραγματικότητα είναι μιά φορά σκληρή για την πλειονότητα των πολιτών,είναι τρείς και τέσσερις φορές περισσότερο σκληρή για τους κύριους εκφραστές της συστημικής και κρατικής προπαγάνδας,για αυτούς που τεχνηέντως και εσκεμμένα αγνόησαν και απέκρυψαν την αλήθεια 40 χρόνων για το μπ@ρδέλο που λέγεται ελληνικό κράτος και τα σκάνδαλά του,την απάνθρωπη συμπεριφορά στους πολίτες και την κατάρρευση της όποιας οικονομίας και της όποιας δημοκρατίας.

Είναι λοιπόν συνένοχοι και εξίσου εγκληματίες όσοι συμμετείχαν δια μέσου της οθόνης ή του μικροφώνου στην παραπλάνηση της κοινής γνώμης και στην χειραγώγησή της.Όσοι εξυπηρέτησαν τα συμφέροντα της διαπλοκής και της μαφίας των πολιτικών και της ελίτ που διαχειρίζεται τις ζωές μας.

Απαραίτητη σημείωση: Ετούτο το μπλόγκ δέν θα υποστηρίξει ΠΟΤΕ το εκάστοτε κράτος που δέν αποτελείται αποκλειστικά απο ελεύθερους πολίτες και με καμία αφορμή κυβερνητικές κινήσεις όπως αυτή της κατάργησης της δημόσιας τηλεόρασης που στην πραγματικότητα δέν ήτανε δημόσια,και δέν θα δώσει ΚΑΝΕΝΑ συγχωροχάρτι σε αυτούς που είναι υπεύθυνοι ή συνυπεύθυνοι για την σκλαβιά μας πρίν και μετά τα μνημόνια.


Προσδοκούμε δε και στοχεύουμε στην αυστηρή τιμωρία των ενόχων πολιτικών,κομμάτων,δημοσιογράφων,χαφιέδων πολιτών,πληρωμένων οργάνων,κρατικών λειτουργών,οργάνων της τάξεως,και οποιουδήποτε έχει συμβάλλει στην τυραννία μας.Η τιμωρία όλων αυτών θα επέλθει μετά την ολοκληρωτική πτώση του διεφθαρμένου συστήματος και ΜΟΝΟ απο τα δικά μας χέρια.

Όμως μπροστά στην συστηματική κατάργηση των βασικών λειτουργιών αυτού του υποτυπώδους δημοκρατικού συστήματος δέν μπορούμε να μένουμε απαθείς.Την στήριξή μας έχουνε μόνο αυτοί οι οποίοι δουλεύουνε καθαρά και τίμια για την επιβίωσή τους στο μπουρδέλο που λέγεται ελληνικό κράτος και όσοι αντιστέκονται στην συστηματική δουλοποίηση που επιβάλλεται απο το καθεστώς και τους σκατόψυχους τεχνοκράτες των χρηματιστηρίων.

Αυτοί οι μαχητές της καθημερινότητας,οι αντιστασιακοί των δρόμων και οι παντός είδους αρνητές της σημερινής επιβαλλόμενης πραγματικότητας αυτοί έχουνε και την δύναμη να αλλάξουνε την κατάσταση.

Το ζήτημα λοιπόν εδώ που φτάσαμε δέν είναι πως έρχεται και η σειρά σου να απολυθείς μετά τον γείτονα,γιατί ήδη υπάρχουν εκατομμύρια απολυμένοι και άνεργοι για τους οποίους στην πραγματικότητα ελάχιστοι ενδιαφέρονται.

Το ζήτημα δέν είναι η κατάλυση της δημοκρατίας μετά το αιφνιδιαστικό κλείσιμο της ΕΡΤ.Η δημοκρατία που ποτέ δέν υπήρξε στην Ελλάδα καταλύθηκε και καταλύεται κάθε 4 χρόνια,τότε που οι ασυνείδητοι και άβουλοι πολίτες,στηρίζουν και ψηφίζουν τα πολιτικά καθάρματα και ύστερα διαμαρτύρονται για τα σκληρά μέτρα.

Καταλύεται κάθε στιγμή στον λαβύρινθο της γραφειοκρατίας,στο εμπόριο της παιδείας,της υγείας,στην κοινωνική εξαθλίωση,στην ανυπαρξία κοινωνικής μέριμνας για τους άστεγους και τους πεινασμένους,στην διαιώνιση της μισθωτής σκλαβιάς κάτω απο απάνθρωπες εργασιακές συνθήκες περασμένων αιώνων.


Στα βασανιστήρια των υπαλλήλων του υπουργείου προστασίας του πολίτη.Στην παράδοση της γής στους διεθνείς και ντόπιους τσιφλικάδες.

Η δημοκρατία παύει να υπάρχει την στιγμή που για ζητήματα της πολιτείας όπως το πολίτευμα και οι θεσμοί του,για βασικά ανθρώπινα δικαιώματα όπως η στέγαση,η τροφή και η αξιοπρεπής διαβίωση,για αρχές όπως η δημόσια υγεία,η κοινωνική και πολιτική δικαοσύνη,η ελεύθερη παιδεία,αποφασίζουν και χειραγωγούν μιά κάστα συγκεκριμένων ανθρώπων και πολιτικών ανδρείκελων κι όχι το σύνολο των πολιτών.

Πάψτε λοιπόν να μιλάτε όλοι εσείς για δημοκρατία.Καιρός να αρχίσετε να ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΤΕ με κάθε μέσον την δικαιοσύνη,την ισότητα,την ελευθερία και την δημοκρατία που χρειάζονται οι άνθρωποι όλου του κόσμου.

Τούτη η χώρα καταρρέει υπο το βάρος της ανοχής μας στην διαφθορά της κοινωνίας.Οι πολιτικοί αλήτες είναι απλά οι κύριοι εκφραστές αυτής της κατάρρευσης.Οι κύριοι συμβαλλόμενοι σε μιά διαχρονική σχέση κομματική και πελατειακή με τους πολίτες όλων των κοινωνικών στρωμάτων.

ΆΝ λοιπόν εσείς οι δημοσιογράφοι θέλετε μιά ελεύθερη ΕΡΤ και συνάμα μιά ελεύθερη τηλεόραση που θα βρίσκεται στην υπηρεσία των πολιτών και όχι στην υπηρεσία της κρατικής προπαγάνδας,πολεμήστε για αυτό.Μήν πολεμάτε για τους μισθούς που χάνετε.Η δημοκρατία και η ελευθερία της έκφρασης που θεωρείτε ειδικά εσείς ιερή,έχει πολύ μεγαλύτερη αξία απο τα 600 ευρώ.Και το ίδιο ισχύει για όλους τους εργαζόμενους.

Μπουκοτάζ στην προπαγάνδα του συστήματος.ΜΗΝ τους δίνετε άλλο βήμα να πούν τα ψέματά τους.ΜΗΝ τους στηρίζετε.Ούτε και τους διορισμένους υπαλλήλους αυτών.Πετάξτε τα μικρόφωνα και συνταχτείτε με τους εκφραστές της ανατροπής.Συμβάλλετε στην πτώση του απάνθρωπου κράτους-παρακράτους.Βγάλτε στη φόρα όλα τα σκάνδαλα.Κάντε ρεπορτάζ για τις συνθήκες που ζούμε.Ξεμπροστιάστε τους υπεύθυνους της καταστροφής.Μήν κρύβεστε άλλο πίσω απο τα αφεντικά σας. Μόνο τότε θα κερδίσετε την ελευθερία της ενημέρωσης και την ιδιότητα του δημοσιογράφου.Μέχρι τότε,θα είστε απλά μισθωτά και ενίοτε καλοπληρωμένα παπαγαλάκια του καθεστώτος.Πλήν εξαιρέσεων.

Όσο για τους πολίτες,αυτοί θα πρέπει να καταλάβουν πως εδώ που φτάσαμε δέν υπάρχει γυρισμός.Το καθεστώς είναι αποφασισμένο να προχωρήσει με τα μέτρα έστω και με κινήσεις απελπισίας όπως αυτή με την ΕΡΤ.Η υποταγμένη κυβέρνηση δέν πρόκειται να φύγει με καμία παναγία.Μπορείτε να συγκεντρώνεστε,να χορεύετε και να τραγουδάτε αλλά το αυτί των καθαρμάτων δέν ιδρώνει.Την ίδια στιγμή,απελπισμένοι συμπολίτες αυτοκτονούν,μεροκαματιάρηδες πετάγονται έξω απο τα σπίτια τους,οι μανάδες μας στις ουρές των συσσιτίων,εκατομμύρια άνεργοι και εμείς δουλεύουμε σκλάβοι στις απάνθρωπες φάμπρικες των πλουσίων εκμεταλλευτών.

Φτάνει πιά με την κοροϊδία των κομμάτων και των εκλογών.Θέλουμε την ανατροπή και την θέλουμε τώρα.Χωρίς μεσάζοντες.Για μιά κοινωνία,για μιά πολιτεία χωρίς τους υπεύθυνους της σκλαβιάς μας.

Γενική πολιτική απεργία διαρκείας με εξεγερσιακό χαρακτήρα.Καταλήψεις στις κρατικές δομές μέχρι την πτώση του καθεστώτος και την παράδοση της εξουσίας στους ελεύθερους πολίτες.Ώς εδώ!


ΟΥΤΕ ΣΠΙΘΑΜΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ,ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΡΟΥΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΙΤΩΝ.Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΤΟ ΛΑΟ.

Είστε η διαχρονική πανούκλα και είμαστε η θεραπεία.Κανένας άστεγος,κανένας πεινασμένος.

ΑΝΩΝΥΜΟς & ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου