Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Είδηση που πέρασε στα ψιλά στην Ελλάδα του ΔΝΤ. - ΔΕΙΤΕ ΤΟ !

undefined
Πλήθος αστυνομικών της ΕΛ.ΑΣ. θα γίνουν φύλακες άγγελοι του νέου ιδιοκτήτη του Σκορπιού Ριμπολόβλεφ, αφού πριν από λίγες εβδομάδες ο Ρώσος έκλεισε ειδική συμφωνία με την Ελληνική Αστυνομία εκμεταλλευόμενος σχετική υπουργική απόφαση. 

Πότε έγινε αυτό αλήθεια;;

Σύμφωνα με το ΦΕΚ με αριθμό 888 από τις 21 Μαρτίου του 2012, επί κυβερνήσεως Παπαδή-μιου ( πρότυπο πολιτικού για τους τοκογλύφους) η Ελληνική Αστυνομία υπό όρους προσφέρει προσωπικό και εξοπλισμό για φύλαξη και ασφάλεια, με απόφαση των υπουργών Οικονομικών και Προστασίας του Πολίτη. 

Όσον αφορά στην κοστολόγηση, αναφέρεται στο σχετικό κείμενο της απόφασης…….
Με λίγα λόγια φίλε αναγνώστη κάτι που γινόταν στην παρανομία για αρκετά χρόνια θα γίνετε πλέον νόμιμα. Θα μπορούσε βέβαια κάποιος να πει: Γιατί δεν εφαρμοζόταν ο νόμος ειδικά για τους security;;; Δεν έχουμε αλήθεια security;;; 

Γιατί η ελληνική αστυνομία;; Φυσικά και έχουμε security αλλά δεν τους ενδιαφέρει αυτό. Τους ενδιαφέρει η νομιμότητα του ΔΝΤ στην συνείδηση του απλού Έλληνα. 

Η στολή με το εθνόσημο δεν σου αφήνει πολλά περιθώρια για σκέψεις. Είναι η στολή του νόμου και της αντίδρασης απέναντι στο άδικο…… διότι η πρώτη εντύπωσης είναι και η ισχυρότερη!

Διότι οι ερμηνείες που μπορεί να ακολουθήσουν από ένα γεγονός όσο σωστές και αν είναι, δεν θα φτάσουν ποτέ στο κοινό που ήδη θα έχει πάψει να ενδιαφέρεται για το γεγονός, ( παραίτηση) αλλά και αν φτάσουν δεν θα γίνουν πιστευτές, αλλά και αν γίνουν δεν θα σβήσουν ολότελα την εντύπωση της πρώτης. 


Όποιος λοιπόν προλάβει να δώσει στην κοινή γνώμη το γεγονός με εντυπωσιακό τρόπο και να το συνδέσει με την δική του ερμηνεία έχει σοβαρό πλεονέκτημα, διότι η κοινή γνώμη λόγω ελλείψεως λογικής είναι νωθρή, δεν θέλει πολλές ερμηνείες, διότι δεν της αρέσει να ερευνά, να κρίνει, να συγκρίνει και να κοπιάζει να βγάλει δικά της ατομικά συμπεράσματα, προτιμά τις έτοιμες ερμηνείες λογικοφανής στηριγμένες στα “θέλω” και τις ανάγκες (ψεύτικες ή μη) του.

Τι εννοούμε αλήθεια;;;

Στην Ελλάδα της απόλυτης χρεοκοπίας ποιος άνθρωπος με τα τόσα προβλήματα θα καθίσει να ασχοληθεί με το τι είναι σωστό και δίκαιο από την στιγμή που όλα γύρω του καταρρέουν;;; Που όλα γύρω του έχουν σχέση με την εικόνα;;; Πως μπορεί μέσα από πικρίες, ανεκπλήρωτα όνειρα , σκέψεις, ενοχές να αντικρίσει την αλήθεια;;;

Στην επίσης χρεοκοπημένη Βουλγαρία του ΔΝΤ, η τοπική Μαφία προστατεύεται νόμιμα από την Αστυνομία και από ιδιωτικό στρατό με τον ίδιο ακριβώς τρόπο οι οποίοι φυλάνε τις τεράστιες εκτάσεις και τις βιλάρες τους τη στιγμή που ο κόσμος ψοφάει της πείνας………………. 


Έτσι και στη χώρα μας τη χώρα του μαρξιστοφιλελευθερισμού ο κάθε απατεώνας πορτοφολάτος μεγαλοεπιχειρηματίας, σωματέμπορος, GANGSTER που μπορεί παράλληλα να οφείλει και μερικά εκατομμύρια στο Δημόσιο θα έχει δίπλα του ένα στρατό από αστυνομικούς. Θα πλασάρει νομιμότητα στα μεγάλα κορόιδα.... ΦΕΚ με αριθμό 888.

Πως το είχε πει ο εβραίος George Soros πριν χρόνια;; Η Ελλάδα στο άμεσο μέλλον θα είναι πρότυπο ανάπτυξης. Θα παράγει νόμιμη πορνεία καθώς και νόμιμα ναρκωτικά… Κατάλαβες τώρα γιατί μια από τις πρώτες εντολές του Παπανδρέου όταν μας έβαζε στο ΔΝΤ, ήταν να περάσει (τα κατάφερε) την πορνεία ως πταίσμα;;; 


Γιατί οι Έλληνες αστυνομικοί ενώ ορκίστηκαν πίστη εις το Σύνταγμα της χώρας σιωπούν;;; 

Που χάθηκαν αλήθεια οι "επαναστάτες" συνδικαλιστές;;; 

Που χάθηκαν οι μεγάλοι "πατριώτες;;;" 

Φοβούνται μην κάνουν ζημιά στην ανάπτυξη;; 

Δεν βλέπουν που πάει το πράγμα;;

Τι δεν κατάλαβες;;; 


Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΑΣ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου