Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2013

ΧΑΡΡΥ- ΚΛΥΝΝ -Ποιες μεταρρυθμίσεις ρε τσογλάνια… Η μεγαλύτερη και σημαντικότερη μεταρρύθμιση που θα μπορούσε να συμβεί είναι ο πολιτικός σας θάνατος!

@Η γραφειοκρατία έχει σαπίσει την Ελλάδα και οι ασπάλακες της μειοδοσίας εξακολουθούν να αερολογούν περί μεταρρυθμίσεων γενικώς! Ένα νέο είδος «success story» Άντε καλά μας σαράντα!

@Οι πρασινογάλονοι αρουραίοι που θα έπρεπε εδώ και καιρό να βρίσκονται πίσω από τα σίδερα της φυλακής ΙΣΟΒΙΩΣ, ράβουν υπουργικά κουστούμια και ετοιμάζονται για καινούριες «βούτες»… Να είστε βέβαιοι ότι αυτή τη φορά το αγγούρι θα φτάσει ως τις αμυγδαλές!

@Ο μόνος που λείπει από τον αυτοτροφοδοτούμενο κυβερνητικό συρφετό είναι ο Παπακωνσταντίνου, που αντί να βγάλει εμάς από την κρίση, έβγαλε τους συγγενείς του από τη λίστα Λαγκάρντ.....

...... Ιδού ο εύλογος λόγος της με νύχια και δόντια παραμονής του Βενιζέλου στο κυβερνητικό μαντρί… Εκτός μαντριου συμβαίνουν και ατυχήματα!

@Διαπιστώνω ότι υπάρχει ένας τρόμος γενικώς έναντι των ΜΜΕ. Για παράδειγμα όλοι αναφέρονται επικριτικά στον ΣΚΑΪ και ελάχιστοι στον Γ. Αλαφούζο, ιδιοκτήτη του σταθμού… Όλοι μιλάνε για το έγκλημα και κανείς για τον εγκληματία!

@Γεια σου ρε σοσιαλιστή επαναστάτη Βενιζέλε, που πιστός στο πνεύμα της 3ης του Σεπτέμβρη έβαλες τη «δεξιά» στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας
@Κυρία Ελένη Ράικου, υπάρχει το αδίκημα της «σποράς ψευδών ειδήσεων κατ’ εξακολούθηση;» υπάρχει ή δεν υπάρχει; Η πλειονότητα των εγκαθέτων δημοσιογράφων που κατ’ εξακολούθηση παραπληροφορούν και τρομοκρατούν τον Ελληνικό λαό, πρέπει να κάτσουν στο σκαμνί ή δεν πρέπει;

@Αξιοσέβαστοι δικαστές, ο Ελληνικός λαός πιστεύει ότι τα «έχετε κάνει πλακάκια» με την εξουσία και πολλές φορές την εκπροσωπείτε με τρόπο θαυμαστό. Θα σας συμβούλευα, όσο γίνεται πιο γρήγορα αποπλυθείτε από αυτό το στίγμα…

@Είναι δυνατόν κυρία Ράικου, τον Θ. Πάγκαλο, που ενώ έχετε στα χέρια σας όλα τα στοιχεία που τον στέλνουν σούμπιτο εκεί που του αξίζει, να του επιτρέπετε να περιφέρεται και να αποπατεί πολιτικά, ειρωνευόμενος τις εκατοντάδες χιλιάδες θύματα που δημιούργησε η ληστρική πολιτική του κόμματος που μετά πάθους υπηρέτησε;

@Πρωταγωνιστής στην πολιτική, οικονομική, θρησκευτική, δικαστική και πολιτιστική ζωή του τόπου, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ήταν, είναι και θα είναι η ΚΑΡΕΚΛΑ!

@Πάρτε το χαμπάρι ρε ανόητοι, χωρίς του νέους που «παίρνουν των ομματιών τους» χαΐρι και προκοπή γι αυτήν τη χώρα δε πρόκειται να υπάρξει…

@Τα άκουσα κι ακόμα να το πιστέψω! 13 άτομα διόρισε στην ΕΤ3 ο Κεδίκογλου!!! Ρε Σίμο 13; Γρουσούζικος αριθμός παλικάρι μου…

@Δικαιοσύνη σου λέει… Τρίχες κατσαρές! Νόμοι που ψηφίστηκαν και εφαρμόζονται από και υπέρ ορισμένων μειοψηφιών…

@Ποιες μεταρρυθμίσεις ρε ζώα χοντρόπετσα; Μισθοί πείνας, περικοπές συντάξεων, φόροι, χαράτσια, εισφορές, απολύσεις, στρατιές ανέργων, πείνα και δυστυχία, απελπισία και απόγνωση και αυτοκτονίες … Ποιες μεταρρυθμίσεις ρε τσογλάνια… Η μεγαλύτερη και σημαντικότερη μεταρρύθμιση που θα μπορούσε να συμβεί είναι ο πολιτικός σας θάνατος!

@Και μια προφητεία που εύχομαι, ειλικρινά εύχομαι, να μην επαληθευτεί: Τραγικό διαφαίνεται το τέλος του Άδωνη Γεωργιάδη, σταθερά βαδίζει και ήδη πλησιάζει επικίνδυνα τα όρια της τρέλας (Τρέλα: παθολογική κατάσταση κατά την οποία διαταράσσεται η πνευματική ισορροπία και η λογική του ανθρώπου)


harryklynn

2 σχόλια:

 1. Από ξυπόλυτος πιτσιρικάς μέχρι σήμερα που γέρασα τα ίδια ακούω
  Κατάρες αναθεματισμούς μοιρολόγια κηδείες
  αλλά ούτε γιατρό βλέπω ούτε φάρμακο να γιατρέψει την πολιτική οικονομική κατάσταση της χώρας.

  Δηλαδή πάμε στον πόλεμο έτοιμη με όπλα να σκοτώσουμε τον εχθρό και τελευταία στιγμή αρχίζουμε να τον βρίζουμε τον εχθρό με την ελπίδα πως θα ξεκαρδιστεί στα γέλια και θα πέσουν όλοι νεκροί από τα γέλια.

  Αυτός ο πόλεμος κράτησε 40 χρόνια, τα όπλα σκούριασαν και η κατάσταση χειροτερεύει.Και λέω εγώ ο χαζός.
  Γιατί ο Κύριος Χάρρυ Κλυνν, ο διδάκτωρ Κύριος Γεωργιάδης και πολλοί άλλοι που γράφουν πολύ σωστά πράγματα (μαζί κιεγω) δεν κάνουμε ένα κόμμα εναλλακτικής πολιτικής που θα αλλάξει την πορεία της Ελλάδας?
  Ένα κόμμα χωρίς κόκκινες, πράσινες η μπλε σημαίες.
  Ένα κόμμα με μια κοινή ιδεολογία
  Υπέρ Πατρίς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Διότι ανώνυμε αγόρι μου δεν θα σε αφήσουν.Έτσι απλά! Ρώτα κι εμένα που το έκανα, ξοδεύτηκα και μου μεινε η πίκρα κι ένα εγκεφαλικό. Έχουν πιάσει όλα τα περάσματα καθότι παλιές "πουτάνες" στο κουρμπέτι.Το μόνο πέρασμα που δεν έχουν πιάσει και το τρέμουν είναι η θηλιά της κρεμάλας στο Σύνταγμα. Από όλους μας. Κι όταν λέω από ολους μας εννοώ από όλους μας. Κι όπως έχεις καταλάβει για εκεί το πάνε το θέμα με τις αθλιότητες και τις άνευ προηγουμένου ασελγείς πράξεις βιασμού κατ΄εξακολούθησιν στο Άγιο Σώμα της Ελλάδος μας! Αυτοί το επέλεξαν και δεν άφησαν πλέον περιθώρια για καμία παρανόηση. Δεν θα υπάρξει χώρα και τόπος να τρέξουν να κρυφτούν να φάνε τα κλεμένα και το βιος της ανομίας τους.Εδώ σ΄αυτό το χώμα θα γραφτεί η τελευταία πράξη της σύγχρονης ελληνικής τραγωδίας. Είναι εσωτερικό το θέμα. Με τους "έξω" τα λέμε αργότερα..

  ΑπάντησηΔιαγραφή