Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ. ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΤΕΝΑ ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ !! ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ !!

Χάρη είσαι θεός.Έτσι τα λέμε εμείς οι Πόντιοι και σε όποιον αρέσει.

Μακάρι να ξεφύγουμε και να ξεπεράσουμε οι Έλληνες όλοι, τον διαχωρισμό-σύνδρομο Δεξιών-Αριστερών να ενωθούμε και να κρεμάσουμε τους προδότες στο Συνταγμα ή σε κάθε γειτονιά.

Γιατί τους προδότες τους ξέρουμε πλέον.



3 σχόλια:

  1. Ο Χάρρυ γέρασε και μέσα στα λίγα καλά που είπε, πέταξε και αρκετές κομμουνιστικές αρλούμπες. Είναι καλό να σε αφήνουν να εκφράζεσαι σε τηλεοπτικές κυρα - κατίνες τύπου Παπαδάκη και να μιλάς μόνος σου επί 28 λεπτά χωρίς να σε διακόπτουν. Κάθισα και το είδα μόνον και μόνον για να έχω το δικαίωμα της γνώμης. Αν είχε κάποιον αντίλογο θα μπορούσαμε να δούμε ίσως κάτι το αξιόλογο. Δυστυχώς είδαμε έναν παππού του καφενείου να κάνει παράπονα. Αυτός ήταν ο περίφημος Χάρρυ και τίποτα παραπάνω. Ότι ακριβώς κάνει και η γενιά του. Η διαφορά είναι πως ο συγκεκριμένος, πράγματι για πάρα πολλά χρόνια ήτανε πολύ καυστικός με όλους και με όλα. Πάντοτε σωστά στοχευμένος και με νόημα. Απλά τώρα γέρασε και μιλάει μόνος του. Είναι καλός πλέον για να γεμίζει το πρωινό κενό του Παπαδάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΙΩΝ μαλλον εσυ λες μπουρδες!!!μαλλον δεν εχεις ακουση πολλες φορες τον Χαρη και δεν μπορεις να καταλαβεις το νοημα των οσων λεει

    ΑπάντησηΔιαγραφή