Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Η διάλυση του στρατού της χώρας συνεχίζεται και οι επίορκοι ένστολοι ....κοιτούν αμέριμνοι ΒΙΝΤΕΟΤΑΙΝΙΑ...??? ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΩΡΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΑΜΕΣΑ !!!!!

undefined
Η χώρα παραπαίει. Η Ελλάδα οδεύει πρός εξέγερση.

Μετά την εξαθλίωση του Πολεμικού Ναυτικού, η Ελλάδα έχει 8 λιγότερα υποβρύxια από ότι θα έπρεπε με αποτέλεσμα οι αξιωματικοί του πολεμικού ναυτικού να εξασκούνται στο Μπάρ Αβέρωφ αφού δεν υπάρχουν θέσεις ενώ ο στόλος ελάχιστες φορές ναυσιπλοεί στο Αιγαίο.

Οι αξιωματικοί του Πολεμικού ναυτικού έχουν γίνει αξιωματικοί της Ξηράς και των ασκήσεων επι χάρτου. 


Ακολούθησε η διάλυση της αεροπορίας. 

Δεν είναι μόνο ότι ελαττώθηκε ο αριθμός των αεροπλάνων ενώ θα μπορούσαν να αγορασθούν άλλα όπλα για να τα ενισχύσουν ή να τα αλλάξει ο τρόπος εμπλοκής τους, περιορίστηκε και ο αριθμός των εν ενεργεία αεροπορικών βάσεων, μειώνοντας έτσι τον αριθμό στόχων στην Τουρκική αεροπορία και τα πυραυλικά της συστήματα.

Στη συνέχεια, με τη ψευτοπρόφαση της ανάγκης εκμοντερνισμού ττου στρατού μειώθηκε ο αρθμός των στρατιωτικών σωμάτων ενώ ο στρατός κινείται πρός ένα άλλο στρατιωτικό δόγμα, το οποίο θα στηρίζεται στην άμυνα, στην αντίδραση και στην ασφάλεια.

Το τελευταίο είναι πολύ σημαντικό αφού στοχεύει στη διατήρηση της ειρήνης και της προστασίας της χώρας απο έντονες αντιπαραθέσεις και εξεγέρσεις στο εσωτερικό της. 


Σημαντιικό είναι να θυμάται κανείς ότι η Ελλάδα δεν δέχτηκε να πάρει τα 400 άρματα μάχης ABRAMS απο τις ΗΠΑ, που της δίνονταν δωρεάν. Τα περί απεμπλουτισμένου ουρανίου που έχουν και δήθεν ήταν πρόβλημα τα έχω συζητήσει σε προηγούμενο άρθρο, στο οποίο εξήγησα γιατί ήταν βλακείες.

Σήμερα η κυβέρνηση αποφάσισε να προχωρήσει σε ανακατανομή μέρους του προσωπικού των ενόπλων δυνάμεων και του λιμενικού (βλέπε ΑΟΖ, μεταναστευτικό) κάπου 12 χιλιάδων έμπειρων στρατιωτικών με μετάθεσή τους στην Ελληνική αστυνομία. 


Αυτό το πιθανότερο έγινε με προφαση το οικονομικό πρόγραμμα της Τρόικα, όμως έχω πλέον σοβαρές αμφιβολίες να μη το πιστεύω. Αφορά το φόβο της κυβέρνησης για επερχόμενες ταραχές μεταξύ της πλειονότητας των μουσουλμάνων μεταναστών και των χριστιανών.

Η Ελλάδα είναι στα πρόθυρα μεγάλων ταραχών που μπορούν να ξεκινήσουν ανα πάσα στιγμή. Οι μυστικές υπηρεσίες άλλων κρατών δημιουργούν εστίες φωτιάς είτε με τη παρουσία νέων επαναστατικών οργανώσεων είτε με τη δημιουργία στημένων συμβάντων. 


Οι μνημονικαές κυβερνήσεις έζουν ΄φερει τη χώρα στο σημείο της διάλυσης. Ενας πυροβολισμός να πέσει εκεί που πρέπει, ένα τζαμί να πάρει φωτιά και θα γίνει το έλα να δείς.

Δεν είναι τυχαίο ούτε ότι ο Ερντογάν έβγαλε όλους τους Αλεβίτες απο την Τουρκική αεροπορία (οι Καραμανλήδες της Μακεδονίας ήταν Αλεβίτες όπως και οι πομάκοι της Δυτικής Θράκης). Οι Αλεβίτες είναι 15-20 εκατομμύρια στη Τουρκία και είναι Σιίτες (οπαδοί του Αλή) ενώ οι άλλοι Τούρκοι είναι Σουνίτες. Ο Ασαντ είναι Αλεβίτης... Εμάς μας έβαλαν στην όλη διαμάχη οι προδότες των μνημονίων και όσοι προηγήθηκαν εισάγοντας δύο εκατομμύρια μετανάστες μουσουλμάνους. Αντιλαμβάνεστε τί έχει γίνει;

Υπενθυμίζω ότι η κυβέρνηση με νάνους για τα πανηγύρια και με στρατιές απο σαβουροκουβέληδες προωθεί ένα αυστηρό αντιρατστικό νόμο με σκοπό τον περιορισμό της ελεύθερης έκφρασης και των προκυπτομένων ποινικών πράξεων. Στον περιορισμό της ελεύθερης έκφρασης δεν συμφωνώ ενώ ο νόμος πρέπει να συμπεριλαμβάνει και τους Ελληνες. Για το λόγο αυτό η φράση “αναγνωρισμένων γενοκτονιών” πιστεύω ότι είναι η πλέον σωστή. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι πολλοί αντιρατσιστές και διεθνιστές δεν κωλλύονται απο τη διάδοση της μαύρης εργασίας, τη δημιουργία ΕΟΖ στον Πειραιά καάι αλλού, όπως και τη μη ασφάλιση των μεταναστών.


Πρέπει να θυμόμαστε όλοι ότι αιτία εισαγωγής αυτού του αντιρατσιστικού νόμου είναι η ΧΑ. 

Αφενός γιατί βουλευτής της πήγε να πλακώσει τον Καμίνη και αφετέρου γιατί βουλευτές της, συγκεκριμένα ο Κασιδιάρης και ενώ διαρκεί η συζήτηση για τον αντιρατσιστικό, σαν βαλτός επιτέθηκε στους Εβραίους χωρίς να υπάρχει λόγος να το κάνει και μάλιστα μέσα στη Βουλή. Υπάρχει και όριο. 

Την μια πλακώνει γυναίκες δημόσια, την άλλη ρίχνει φωτιά στη βουλή για να ανέβουν τα ποσοστά της ΧΑ, Απώτερος στόχος της ΧΑ φαίνεται ότι είναι να διαλυθεί η Ελλάδα από την εξέγερση που θα ξεσπάσει ή μπορεί να ξεσπάσει ανά πάσα στιγμή ανάμεσα ακόμη και στους μετανάστες.

Σας έχω εξηγήσει, ότι είμαι πατριώτης και όχι Εθνικιστής, πιστεύω σε μια Ελλάδα στον κόσμο αλλά δεν μπορώ να βλέπω μια ΕΕ με τη συνθήκη του Δουβλίον 2 να φορτώνει τη μετανάστευση στην Ελλάδα, μια χώρα χρεοκοπημένη, με προδότες και υπαλλήλους ξένων δυνάμεων και εγώ να παριστάνω τον διεθνιστή. 


Αυτό όχι. Αυτό δεν είναι διεθνισμός είναι συμμετοχή σε γενοκτονία ενός λαού αλλά και συμμετοχή στο φόνο δύο εκατομμυρίων μεταναστών. Ετσι είναι…

Είμαι υπέρ της αυστηρής τιμωρίας (πλήν της στέρησης πολιτικών δικαιωμάτων γιατί θα ήταν ρατσιστικό) όλων ανεξαιρέτως όσων επιτίθενται με πράξεις σε ανθρώπους που ήταν θύματα εγκλημάτων πολέμου, επιβιώσανες ή απόγονοι αναγνωρισμένων γενοκτονιών, ειδικών ρατσιστικών στόχων σε σχέση με το χρώμα, τη φυλή ή το θρήσκευμα.

Πιστεύω ότι η υπηκοότητα πρέπει να δίνεται με μέτρο σε μετανάστες και με συγκεκριμένη στρατηγική. Υπάρχει και η λύση της μόνιμης κατοικίας. Πιστεύω ότι αν η ΕΕ δεν αποδεχτεί το άνοιγμα των συνόρων της σε όσους μετανάστες έχουν μπεί στην Ελλάδα όλοι πρέπει να επαναπροωθηθούν πρός τη Τουρκία. Η Ελλάδα δεν διαθέτει την οικονομική ευμάρεια για να διασώσει ένα τόσο μεγάλο αριθμό μεταναστών απο τη φτώχεια. Η θα πεθάνει η ίδια ή θα προκύψει τεράστια σύγκρουση απο την οποία η χώρα θα τεμαχιστεί σε τέεσερα μέρη.

Ανθρωποι σαν τον Δήμιου και τη Ρεπούση στοχεύουν στη μείωση του Εθνικού φρονήματος με σκοπό να κάνουν τον κόσμο να μη αντιδράσει στην επερχόμενη διάλυση της χώρας. Θέλουν μια Ελλάδα μισή από ότι είναι αλλά “Ελλληνες” Επιστημοικές απόψεις στη Βουλή δεν πρέπει να εκφράζονται και οι απόψεις της Ρεπούση ήταν πολιτικές. 


Σας δούλεψαν όταν τις βάφτισαν επιστημονικές. Η επιστήμη ακόμη και η ιστορία λειτουργεί και επιβεβαιώνεται με συγκεκριμένο τρόπο, με εργασίες, σε συνέδρια παρουσία και άλλων. Πολτική ήταν η άποψη της Ρεπούση. Και αυτό να το θυμιύνται Πόντιοι και Μικρασιάτες. Ο Δήμιου πέταξε τη μπάλα στην Εξέδρα. Σε κάθε πόλεμο όλοι κάνουν βαρβαρότητες. Για αυτό μίλαγε η Ρεπούση; Oχι…

Η ελεύθερη έκφραση δεν πρέπει σε καμμία περίπτωση να περιορισθεί με το αντιρατσιστικό νόμο, θα ήταν αντισυνταγματικό αλλά όταν αποκτά έννοια συμμετοχής σε ποινικά αδικήματα (ηθική αυτουργία) πρέπει να τιμωρείται.

Τα ρατσιστικά αδικήματα προτιμώ να τα βλέπω σαν ποινικά για να μη τονωθούν τα άκρα.


zcode-gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου