Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΔΟΘΗΚΕ - Η ΦΛΟΓΑ ΑΝΑΒΕΙ - OCCUPY-HELLENIC-PARLIAMENT.

Αυτή τη φορά η οργή πρέπει να «οπλίσει» τα χέρια των πολιτών. Και η ευθύνη όλων εκείνων που επιχειρούν να στηρίξουν τη λαϊκή αγανάκτηση αντιπολιτευόμενοι αυτή την ελεεινή πολιτική είναι τεράστια… 
του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Τεράστια και ιστορική. Γιατί αυτή τη φορά ο θυμός της Ελληνική κοινωνίας, δεν πρέπει να εκτονωθεί σε ανώδυνες για το σύστημα πολιτικές καταγγελίες, αλλά να στοχεύσει ευθέως την καρδιά του γερμανοτσολιαδισμού και να θέσει ξεκάθαρους στόχους πολιτικής ανατροπής στην πράξη.

Η προσμονή και ο γενικόλογος πολιτικός λόγος δεν ευδοκίμησε. Οι συνειδήσεις δε ριζοσπαστικοποιούνται με την πολιτική φλυαρία. Και η συμμορία των γερμανοτσολιάδων που κυβερνά, απέδειξε πως είναι αδίστακτη και έχει πλέον χάσει κάθε μέτρο.

Η έμπρακτη και εν πολλοίς αυθόρμητη στήριξη της Ελληνικής κοινωνίας, οι εκδηλώσεις αλληλεγγύης αλλά και οργής στις οποίες συμμετέχει μαζικά τα τελευταία 24ωρα, καταρρίπτουν το μύθο περί δήθεν κοινωνικής ανετοιμότητας, και... 
Καταδεικνύουν με τον πλέον εξόφθαλμο τρόπο πως αυτή η κοινωνία διψά για αντίσταση, διψά για δράση, λαχταρά από ανυπομονησία να ακούσει το σύνθημα της καθολικής εξέγερσης, στη βάση ενός καλά οργανωμένου επιχειρησιακού σχεδιασμού.

Η Ελληνική κοινωνία δεν ήταν ανέτοιμη. Απλά κανείς δεν ενέπνευσε τη δράση της, απ όλους εκείνους που όφειλαν να την εμπνεύσουν, αντί να καταγίνονται με φλυαρίες.

Και να σήμερα... Τη δική τους ατολμία, τη δική τους ανικανότητα και αποφυγή ανάληψης ευθύνης, ήρθε να την αναπληρώσει μια απρόσμενη εξέλιξη. Η κατά τα άλλα "απαξιωμένη" ΕΡΤ και η δόλια όσο και αντεθνική επίθεση που δέχτηκε από τους αδίστακτους γερμανοτσολιάδες, ενεργοποίησε τα πατριωτικά αντανακλαστικά αυτού του λαού και τον έβγαλε και πάλι στο δρόμο. 

  • Αυτός είναι ο λαός μας. Αυτή είναι η αγνή και άδολη αγάπη του γι αυτή την πατρίδα. Προσπέρασε τους νεοναζί και τους Καρατζαφερομούτσουνους πατριδοκάπηλους που συντάχθηκαν ευθέως με το γερμανοτσολιαδισμό, και βγήκε στους δρόμους να υπερασπίσει μια πραγματικά εθνική υπόθεση.
  • Αυτός ο λαός έδωσε μαθήματα πραγματικού πατριωτισμού, χωρίς λόγια και φανφάρες, και τώρα επιζητά εναγωνίως εξεγερσιακή διέξοδο για να ανατρέψει τη χολέρα που μολύνει τον τόπο με την παρουσία της.

Αυτή την προσδοκία δε δικαιούται πλέον κανείς να την προδώσει. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να παραβλέψει τις πραγματικές διαθέσεις των μαζών. Κανείς στο όνομα καμιάς ιδεοληψίας, δεν έχει το δικαίωμα να παραπέμψει για αύριο αυτό που όφειλε ήδη να έχει οργανώσει από χθες.

Σε χθεσινό μας άρθρο καταδείξαμε πως οι εξελίξεις με επίκεντρο τη δημόσια τηλεόραση, δεν είναι αποτέλεσμα των λογιστικών αδιεξόδων στα δημόσια οικονομικά, ούτε μια κίνηση πολιτικής επιπολαιότητας των ανδρεικέλων που διαχειρίζονται τις τύχες του τόπου.

Αποτελεί μέρος ενός γενικότερου σχεδιασμού στα πλαίσια της οργανωτεχνικής προετοιμασίας για εκτεταμένη πολιτική εκτροπή, ενταγμένης σ ένα συνολικότερο σχέδιο καταστολής των μαζών, εν όψει πιθανολογούμενων ανεξέλεγκτων κοινωνικών αντιδράσεων. Δείτε περισσότερα στις σχετικές μας αναρτήσεις:

"Η ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΚΟΛΑΣΗ ΘΑΝΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ"


Ας το πούμε καθαρά…

Έστω και μία μόνο ώρα μαύρης οθόνης στη δημόσια τηλεόραση μιας χώρας, σημαίνει βομβαρδισμένη τηλεόραση και χώρα υπό καθεστώς μαύρης κατοχής. Αυτός είναι ο συμβολισμός της επαίσχυντης στάσης τους. Ήξεραν πάρα πολύ καλά τι έκαναν. Και αυτή η πράξη που ισοδυναμεί με εσχάτη προδοσία σε βάρος του Έθνους, δεν πρέπει ποτέ και για κανέναν λόγο να συγχωρεθεί στους πρωταγωνιστές αυτής της επικίνδυνης πολιτικής συμμορίας.

Εν κατακλείδι…

Έχουμε μια κυβέρνηση αδίστακτη, κι ένα λαό που με ευθύνη των φοβικών και άτολμων ηγεσιών του υπερέβη κάθε όριο υπομονής και πρωτοφανούς καρτερικότητας.
Σ αυτή την αδιέξοδη τακτική πρέπει αυτή τη στιγμή να πει ένα οριστικό τέλος.
Αυτή τη φορά η φλόγα της οργής δεν πρέπει να σβήσει αλλά να μετατραπεί σε πραγματική κόλαση γι αυτή την ελεεινή και αδίστακτη πολιτική συμμορία.

  • Το OCCUPY-ΕΡΤ πρέπει να μετατραπεί άμεσα σε OCCUPY-HELLENIC-PARLIAMENT, άμεσα… γρήγορα…. τώρα.

Κανένας εφησυχασμός… Καμία ολιγωρία… Καμία επανάπαυση… Καμιά πίστωση χρόνου στην επικίνδυνη πολιτική συμμορία που έχει χάσει πλέον κάθε μέτρο στον επικίνδυνο κατήφορο στον οποίο κατρακυλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου