Δευτέρα, 5 Αυγούστου 2013

Αν με 500-1500 Ευρώ έγινε κατάσκοπος ο Γερμανός, με πόσα θα γίνουν οι λαθρομετανάστες;


Η Ελλάδα της σοσιαλιστικής ελαφρότητας την οποία βέβαια ελαφρότητα έχει ασπαστεί και μεγάλο μέρος της κομπλεξικής ετεροπροσδιοριζόμενης δεξιάς, πρέπει να αναθεωρήσει όλες τις μέχρι τώρα απόψεις τις γύρω από το μεταναστευτικό, την ανάπτυξη σε σχέση με τον Τουρισμό και την ασφάλεια της.

Αν με 500 -1500 Ευρώ ένας ώριμος συνταξιούχους Γερμανός γίνεται κατάσκοπος υπέρ της Τουρκίας, τότε ας αναλογιστούμε πόσους 20άριδες – 25άριδες νέους άνεργους λαθρομετανάστες μπορούν να στρατολογήσουν οι Τούρκοι με μόνο.....

.. 200 Ευρώ τον μήνα.

Και αυτό το χωρίς όρια μοντέλο τουριστικής ανάπτυξης πρέπει να αναθεωρηθεί.

Και αυτοί οι περιορισμένου αναπτυξιακού βεληνεκούς τουρκογλίφτες δήμαρχοι και όχι μόνο, οι οποίοι είναι σχεδόν έτοιμοι να κατεβάσουν τα παντελόνια τους στην προσπάθεια τους να προσελκύσουν Τούρκους επενδυτές και μουσαφειρέους, ας αναλογιστούν ότι εκτός από τα 30 εκατομμύρια γνήσιων Τούρκων, υπάρχουν άλλα πολλά περισσότερα δισεκατομμύρια μη Τούρκων αν τον κόσμο, από τα οποία μπορούν αν είναι άξιοι να πάρουν και τουρισμό και επενδυτές.


Στα ανατολικά νησιά του αιγαίου θα έπρεπε να υπάρχει αυστηρός έλεγχος στην πληθυσμιακή σύνθεση αλλά και στους επισκέπτες.


Αυτοί που νομίζουν ότι οι πόλεμοι και οι αλλαγές συνόρων δεν έχουν θέση στην εποχή μας, αν οι ίδιοι δεν είναι δειλοί και κρύβουν την δειλία τους δηλώνοντας φιλειρηνιστές, είναι σίγουρα βλάκες.


Πράκτορες δεν μπορούν να είναι, γιατί βλάκες και δειλούς δεν θα εμπιστευόταν οι Τούρκοι.


Gian400@hotmail.com


Ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη

olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου