Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Είμαστε Έλληνες!!! Είμαστε Έλληνες!!!

«Όσοι έχουν την τύχη μας σήμερον εις τα χέρια τους, όσοι μας κυβερνούν, μεγάλοι και μικροί, και υπουργοί και βουλευταί, το ‘χουν σε τιμή, το ‘χουν σε ικανότη το να τους ειπής ότι έκλεψαν, ότι πρόδωσαν, ότι ήφεραν τόσα κακά εις την πατρίδα. Είναι άξιοι άνθρωποι και τιμώνται και βραβεύονται….Όσοι είναι τίμιοι κατατρέχονται ως ανάξιοι της κοινωνίας και της πολιτείας.»
Τα λόγια του Στρατηγού Μακρυγιάννη έρχονται στη σκέψη μου συχνά και νοιώθω απέραντη αηδία να με διακατέχει όσο συλλογιέμαι ότι το Έθνος μου, βαδίζοντας στα μονοπάτια της εξαθλίωσης, βρίσκεται πλέον υπό Κατοχή, με οικονομικούς όρους βέβαια, αλλά με χιλιάδες μέχρι σήμερα «εκτελέσεις» αφού δεν υπάρχει πιά οικογένεια που να μην έχει....
..... έναν άνεργο, που να μην φοβάται για την καθημερινή κατρακύλα των ονείρων της και την δημιουργία σωρού ερειπίων επί των οποίων ολόκληρη η ελληνική κοινωνία καλείται να ζήσει. Αν το λένε αυτό ζωή πιά και όχι ελαιοτριβείο ψυχών και σωμάτων!!!

Διανύουμε τον τέταρτο χρόνο του στρατηγικού σχεδιασμού της τραπεζικής χρεοκοπίας και του τζογαρίσματος με το κρατικό χρέος, μιας κομπίνας της διεθνούς μαφίας του χρήματος με σκοπό τον πλουτισμό του καρτέλ της ληστοσυμμορίας των τοκογλύφων-τραπεζιτών οι οποίοι προκάλεσαν την κρίση εις βάρος της πραγματικής οικονομίας που την κατασπαράσσει η διεφθαρμένη μορφή του καπιταλισμού που ζούμε.
Οι διεστραμμένοι απάτριδες πολιτικοί που μας κυβερνούν, σε μια ομερτά με τους εντεταλμένους διεθνείς πλιατσικολόγους, τις τράπεζες και τις «αγορές» έβαλαν την Ελλάδα στο σπιράλ του θανάτου και με την σχεδιασμένη και ελεγχόμενη «πτώχευσή» της, που αποτελεί αντικείμενο ευρύτερων γεωπολιτικών οικονομικών συμφερόντων, ασφάλισαν τα κέρδη στα χρηματοκιβώτιά τους και φορτώνοντας την χασούρα τους στις πλάτες του δημοσίου υπέβαλλαν ολόκληρο τον πληθυσμό σε αυστηρή λιτότητα και περικοπές δαπανών. Η ύβρις και ο κυνισμός στην υπηρεσία του κέρδους!!!
Αυτός ο «μαϊμού καπιταλισμός» της Διεθνούς συνωμοσίας των «αγορών», με ονόματα που σκόπιμα αποκρύβουν την εβραϊκή τους προέλευση, που του επιτράπηκε η απόλυτη ασυδοσία μετατρέποντας τις τράπεζες σε καζίνα, έχει τροφοδοτήσει μια χρηματοπιστωτική φούσκα που τόσο η τοκογλυφία όσο και τα χρέη έχουν φτάσει πια σε αξεπέραστο βαθμό φέρνοντας σε πλήρη απόγνωση το σύνολο σχεδόν των λαϊκών στρωμάτων, απειλώντας τις ζωές πολλών εκατομμυρίων ανθρώπων και κάθε νοικοκυριό, που βιώνει την αποσάθρωσή του, κινδυνεύει όχι μόνο με κατασχέσεις των υπάρχοντών του αλλά και με συλλήψεις των οικείων του οδηγώντας κατ’ αυτόν τον τρόπο στην αυτοκτονία και την μαζική εξαθλίωση έναν ολόκληρο λαό.
Με την αισχρή αυτή τακτική ευοδώνεται το όνειρο του ένθερμου οπαδού του Σιωνισμού Δαβίδ Μπέν Γκουριόν [Γκρούεν] ο οποίος την 14η Μαΐου 1948 ανακήρυξε την ίδρυση του κράτους του Ισραήλ και το 1962 ως πρωθυπουργός ακόμη, είχε «προβλέψει» την δημιουργία ομοσπονδοποιημένων ενωμένων ηπείρων, των οποίων η Ανωτάτη Αρχή θα εδρεύει στην Ιερουσαλήμ πραγματώνοντας έτσι τις άνομες γραφές των Ταλμούδ και τις επιδιώξεις των μεσσιανιστών του πονηρού γένους που ευαγγελίζονται να καταστεί το κράτος του Ισραήλ ο κλειδοκράτορας του παγκόσμιου θησαυροφυλακίου!!!
Δυστυχώς, με την υπόθαλψη των εκάστοτε δωσίλογων κυβερνήσεων, οι εχθροί της Ελλάδος πήραν το πάνω χέρι και βαράνε, με σκοπό να μην μείνει τίποτα όρθιο σε αυτή τη χώρα.
Όλα δείχνουν πως μιά στρατιά τραπεζιτών, που δρουν ως στρατεύματα κατοχής στα σπλάχνα του ελληνικού Έθνους, επέπεσαν επί του ελλαδικού κορμού εκτρέφοντες το σαρκίο τους με τις σάρκες του ελληνισμού και αφαιμάσσουν τον Λαό ρουφώντας και την τελευταία ρανίδα του αφού κατέστησαν τους Δικαστές θεραπαινίδες τους όχι μόνο, σύμφωνα με τον πρώην Γενικό Γραμματέα του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών κύριο Δημήτριο Βερβεσό που, επικαλούμενος δήλωση του πρώην προέδρου του Αρείου Πάγου κυρίου Ρωμύλου Κεδίκογλου ότι: 

«Δικαστές – “υπάλληλοι” δικηγορικών γραφείων», έριξε την βόμβα για την ύπαρξη δικαστών έμμισθων δικηγορικών γραφείων υποστηρίζοντας ότι υπάρχει δικαστικό κύκλωμα που ταυτίζεται με ιδιωτικά συμφέροντα, καταργώντας την προστασία των δικαιωμάτων των εργαζομένων αλλά και μπαζώνοντας τις νομικές τους υπηρεσίες με τα βλαστάρια τους.
Αυτές οι βδέλλες έχουν αποδυθεί σε μιά ανθρωποκαταδίωξη μετατρέποντας τον ελλαδικό χώρο σε ένα απέραντο στρατόπεδο συγκεντρώσεως οδηγώντας, από σαδισμό και ρεβανσιστική εκδικητικότητα, την ελληνική φυλή στα οικονομικά κρεματόρια του 4ου Ράϊχ ενώ ο ευρωπαϊκός Μινώταυρος, δολοφονώντας το Έθνος των Ελλήνων, βρυχάται ζητώντας αίμα, κι άλλο αίμα, αίμα ελληνικό!!!


Η Εθνοκτονία συνεχίζεται χωρίς ανάχωμα και καθημερινώς ακούμε να αποτολμούνται κι άλλες αυτοκτονίες, που δεν φτάνει βέβαια ποτέ ο ακριβής αριθμός τους στην ειδησεογραφία μιά και τα αργυρώνητα φερέφωνα αποκρύπτουν την πραγματικότητα.
Νοικοκύρηδες, τίμιοι Έλληνες, διαπομπεύονται και εκβιάζονται από τις εισπρακτικές εταιρίες και χάνονται την ίδια στιγμή που οι τραπεζίτες, παρέα με την διαπλοκή και ένα αργυρώνητο «κράτος» που δεν έχει υπόσταση πλέον, συνεχίζουν το ολέθριο έργο τους.
Αυτά τα ίδια εθνομηδενιστικά ανθρωποειδή που διέλυσαν συθέμελα ό,τι συνιστούσε αυτό το κράτος, από το ήθος ως την ελευθερία του, υποδουλώνοντάς το στους δανειστές του και αρπάζοντας τις αποταμιεύσεις του με τις κάθε είδους παλιανθρωπιές τους, από την εδαφική του ακεραιότητα ως τα κυριαρχικά του δικαιώματα, από την παιδεία και την ιστορία του ως την ταυτότητά του, άνοιξαν την κερκόπορτα για την εκποίηση της χώρας πνίγοντας το κάθε τι και ταπεινώνοντας το έθνος μας.
Δυστυχώς έχουν βρεθεί οι κατάλληλοι γραικύλοι που τα ξεπουλάνε όλα αφού προηγουμένως έβαλαν πωλητήριο ακόμη και στην αξιοπρέπεια της Ελλάδας και χαντάκωσαν την πατρίδα μας. Είναι δυνατόν λοιπόν ποτέ να την αφήσουν οι συμμορίες του πλειστηριασμού να αναβαθμίσει ως προς κάτι την αξία της;
Η αντίδρασή μας βέβαια δε μπορεί να μείνει στο επίπεδο του πολύγραφου της κατοχής, η στο επίπεδο των  ομάδων κοινωνικής δικτύωσης , πρέπει να περάσει στο στάδιο της παλλαϊκής, εθνικής αντίστασης με όλα τα διαθέσιμα μέσα και τρόπους και ταυτίζουμε την πορεία μας με την Επαναστατική προκήρυξη του Μεγάλου μας ιδεαλιστή Ρήγα Φεραίου: 


Εμείς αψηφώντας το γεγονός μιάς επικείμενης στοχοποίησής μας από υποχθόνιους κατασταλτικούς μηχανισμούς, έτοιμοι να τα χάσουμε όλα, θα πάρουμε θέση σ’ αυτή την «ιστορία της χαβούζας» η οποία προσβάλλει το Λαό μας και θα μείνουμε παντελώς αδιάφοροι έναντι οιουδήποτε κόστους συνεπείς στην ρήση του Ουγκώ: 
«Εάν πρόκειται να υποφέρουμε, ας υποφέρουμε με αξιοπρέπεια».
 Όθεν, ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΙ ΟΥΔΕΝ θα αναχαιτίσει την εσωτερική μας παρόρμηση να στραφούμε με νύχια και με δόντια ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ ως των βιαστών της Φυλής μας και του πολιτισμού μας!!!
 Είμαστε όλοι, ανεξαρτήτως κόμματος, προδομένοι αλλά ακόμα ζωντανοί και μάχιμοι. 
Ήρθε η ώρα να δώσουμε τη μάχη της γενιάς μας!! 
Υπάρχει ακόμα μαγιά. Το Γένος μας θα συνεχίσει την διαχρονική Ιστορία του!!! 
Είμαστε Έλληνες!!! Είμαστε Έλληνες!!!
Την ύβρη ακολουθεί νομοτελειακά η Νέμεσις!! 
Ας το κατανοήσετε οι πάντες πως εμείς βρισκόμαστε στις επάλξεις του κάστρου των ψυχών μας κι αν έλθει η ώρα η τρανή, θα ακουστεί και πάλι η ιαχή του αγώνα: 
«Ελευθερία ή θάνατος»!!!











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου