Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας... ΕΣΥ β(ο)υλευτή της φτωχογειτονιάς... φταις που υπέγραψες...

Φτάσαμε λοιπόν στους πλειστηριασμούς πρώτης και μοναδικής κατοικίας, στην αρχή με κάποια κριτήρια, ώστε να περάσει ο νόμος χωρίς πολλά προβλήματα, και μετά σιγά σιγά μέσα σε ένα δυο χρόνια για όλους...

Τα 250.000 σπίτια που θα πλειστηριαστούν, αντιστοιχούν τουλάχιστον σε 1.000.000 Έλληνες, καθώς λεφτά δεν έχει να πληρώσει ο φτωχός οικογενειάρχης, που η γυναίκα του και ο ίδιος ακόμα είναι άνεργος, και όχι ο πλούσιος που μένει σε βίλα μόνος του.

Δεν φτάνουν βλέπεις τα 150 δις που κάναμε ΔΩΡΟ στις τράπεζες, χωρίς να πάρει έστω μετοχές το δημόσιο, αλλά πρέπει να πάρουν και τα σπίτια του κοσμάκη ώστε να τα μοσχοπουλήσουν σε Γερμανούς-Κινέζους-Ρώσους.

Θαρρείς πως αν κλείσει καμία τράπεζα (που ακόμα και γι αυτό αμφιβάλω), δεν θα βρεθεί άλλη να καλύψει το κενό της αγοράς.

Όταν κλείνει ένα κατάστημα, αν υπάρχει αγοραστικό ενδιαφέρον κύριοι ανοίγει άλλο στην θέση του. Αυτό σημαίνει ελεύθερη αγορά.

Ένα θέλω μόνο να θυμόνται οι Έλληνες βουλευτές που θα ψηφίσουν αυτόν τον νόμο.

Ο Σαμαράς, θα πάει Αμερική μαζί με τον φίλο του Γιωργάκη να του κάνει παρέα , ΕΣΥ όμως θα ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΔΩ… και ποιος θα σε σώσει τότε βουλευτή?

Οι δικαιολογίες «δεν γνώριζα, δεν ήξερα» τελείωσαν.

Αν δεν αντέχεις ή δεν μπορείς ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ, όπως έκανε και ο αρχηγός σου ο Σαμαράς και έριξε τη Ν.Δ. μερικές δεκαετίες πριν.

Αν μείνεις όμως και ψηφίσεις να θυμάσαι … για να μην λες μετά πως δεν στα είπε κανείς …

Όσοι αυτοκτόνησαν, αυτοκτόνησαν, πλέον τα όπλα ΔΕΝ θα τα στρέψει ο κόσμος στο δικό του κεφάλι, μπορείς όμως να μαντέψεις που.

Ευκαιρίες πολλές, σε εκδηλώσεις, πλατείες, επισκέψεις ΚΑΠΟΥ θα σε πετύχει….

Και θα ΘΥΜΑΤΑΙ … ΕΣΥ ΤΟΥ ΠΗΡΕΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ!!!

ΕΣΥ βουλευτή της Φτωχογειτονιάς της Κυψέλης, του Πειραιά, της Θεσσαλονίκης, του Έβρου, της Πελοποννήσου , της Κρήτης …

ΕΣΥ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕΣ!!!


Αναγνώστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου