Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2013

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ Η ΜΙΚΡΩΝ ΟΜΑΔΩΝ....

Πάει καιρός πολύς από τότε που κατάλαβα το ρόλο και τον στόχο της παγκόσμιας elite όχι μόνο στις οικονομίες των χωρών όλου του κόσμου αλλά και της Ελλάδας μας. 

Από τότε άρχισα να αντιστέκομαι και να πολεμάω με κάθε μέσο τη νομιμοφανή χούντα που εγκαταστάθηκε στην πατρίδα μου.

Όλο αυτό το χρονικό διάστημα παρακολουθώ κάθε αντιστασιακή ομάδα και κάθε αντιμνημονιακό συνασπισμό είτε κομμάτων είτε ανθρώπων εντός και εκτός Ελλάδος. 


Κατέληξα στο συμπέρασμα ότι όλοι τους το μόνο που κάνουν είναι να ζητούν το αδύνατο και να προσδοκούν το ακατόρθωτο. ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. 

Αυτό φίλες και φίλοι ΔΕΝ θα γίνει ποτέ για τον απλούστατο λόγο ότι ο κάθε άνθρωπος είναι ....
.....διαφορετικός, έχει διαφορετικές ανάγκες, διαφορετική προσωπικότητα, διαφορετικά πιστεύω και διαφορετική οικονομική κατάσταση.

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΠΡΑΓΜΑ Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ (άλλωστε ούτε μέσα στην ίδια οικογένεια δεν είμαστε ενωμένοι). Όμως αυτό που πρέπει να γίνει είναι η άρση του καθενός Έλληνα στο ύψος των περιστάσεων, η αυτονόητη δηλαδή υπεράσπιση του ίδιου του του εαυτού αλλά και της οικογένειάς του όπως θα έκανε σε οποιαδήποτε άλλη χρονική στιγμή αν κινδύνευε η ζωή του και η επιβίωσή του.

Να σηκώσει το κεφάλι ψηλά και να δει την πραγματικότητα κατάματα. 


Ο κάθε ένας μόνος του ή να ενωθεί σε μικρές ομάδες και να πράξει αυτό που του αναλογεί από όπου και αν βρίσκεται και με όση δύναμη κι αν έχει. 

Αρκεί να ενεργεί είτε μικρές είτε μεγάλες ενέργειες, ότι και αν σκεφτεί είναι καλύτερο να το πράξει από το να μην κάνει τίποτα. 

Δεν είναι πράξη αντίστασης μόνο η συγκέντρωση στην πλατεία συντάγματος ή στην πλατεία Αριστοτέλους, κάθε άλλο μάλιστα η συγκέντρωση όλων των δυνάμεών μας στο ίδιο σημείο την ίδια στιγμή είναι βούτυρο στο ψωμί τους γιατί έτσι αποτελούμε εύκολο στόχο και έτσι αποδεικνύεται στα μάτια των πολλών πανίσχυρος ο εχθρός. 

Όσο γίνεται αυτό οι ξένοι και ντόπιοι οπαδοί της ΝΤΠ θα κοιμούνται ήσυχοι. Αυτό φίλες και φίλοι ΔΕΝ έχει γίνει ΠΟΤΕ στην ελληνική ιστορία, η ένωση δηλαδή των Ελλήνων, ούτε στην αρχαία ούτε στην νεότερη.

Οι Έλληνες πάντοτε νικούσαν τον εχθρό με κλεφτοπόλεμο-ανταρτοπόλεμο και με ασκέρια ακροβολισμένα σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της χώρας, ταυτόχρονη επανάσταση πολλών ανεξάρτητων ηρώων ή ομάδων. 


Γι` αυτό και έχουμε τόσους πολλούς ήρωες στην ιστορία μας.

Η ψυχή μας αρκεί να είναι επαναστατημένη και η καρδιά μας δυνατή και αποφασισμένη.

Έτσι φίλες και φίλοι μην ακούτε τις σειρήνες που σας σαγηνεύουν με τους ήχους τους και λένε ότι θα σας σώσουν, ακούστε την καρδιά σας και αν το λέει η καρδούλα σας κάντε αυτό που σας λέει. 


Μην περιμένετε κανείς άλλος εκτός από εσάς τους ίδιους να πολεμήσει για την απελευθέρωσή σας. Εσείς ο ένας επαναστατήστε όπου κι αν βρίσκεστε σε ότι κι αν σας κάνουν σε όποιον κι αν σας πιέζει.

Δείξτε το παντού γύρω σας από το ψιλικατζίδικο της γειτονιάς σας, το φούρνο, το μανάβικο ή το κρεοπωλείο.


Ξεσηκώστε και όλους τους άλλους γύρω σας και μην περιμένετε να επαναστατήσουν όλοι, δεν είμαστε όλοι στην ίδια κατάσταση ούτε και στην ίδια πλευρά ίσως. 


Αν βλέπετε μπροστά στα μάτια σας να βι@ζουν το παιδί σας θα περιμένετε να έρθει η αστυνομία ή θα επέμβετε αμέσως; Η ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΣΕΙΡΗΝΩΝ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ.  ΓΙΝΕ ΗΡΩΑΣ!!!

Εσύ κρύβεις μέσα σου τεράστια δύναμη ικανή να αλλάξεις τον κόσμο, να φέρεις τα πάνω κάτω.

Η σκέψη σου αν μένει ορθή και η καρδιά σου αν δεν κιοτέψει κανείς δεν μπορεί να σε νικήσει.


Οι ήρωες των Ελλήνων τα βάζανε ακόμα και με τους θεούς, παλεύανε ακόμα και με το χάρο και επειδή πίστευαν στο δίκιο και στην αλήθεια νικούσαν τελικά.

ΙΤΕ ΠΑΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΥΠΕΡ ΒΩΜΩΝ ΚΑΙ ΕΣΤΙΩΝ!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου