Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

ΕΜΕΙΣ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΛΑΟΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ !!

Image
Μια απο τις τακτικες που χρησιμοποιουν οι διεθνείς τραπεζίτες για να προωθήσουν τα σχεδια τους ειναι η τακτικη Π – Α – Λ.
Αυτη η τακτκικη χρησιμοποιειται στις περιπτωσεις που οι διεθνεις τραπεζιτες θελουν να εφαρμοσουν κατι και πιστεουν οτι η ανθρωποτητα θα αντιδρασει και θα μπλοκαρει την εφαρμογη αυτου του σχεδιου.
Συμφωνα με αυτη τη στρατηγικη δημιουργουν με τα μεσα που διαθετουν τεχνητα ενα υποθετικο προβλημα το οποιο εχει ως λυση αυτο που εχουν στο νου τους για να εφαρμοσουν.
Υστερα χρησιμοποιουν τη δυναμη των Μ.Μ.Ε. τα οποια ελεγχουν ολοκληρωτικα σε παγκοσμια κλιμακα για να προκαλεσουν την αντιδραση της κοινης γνωμης σε σχεση με την υπαρξη αυτου του προβληματος.
Στη συνεχεια οταν η κοινη γνωμη εχει αγανακτησει σε σχεση με την υπαρξη του προβληματος ξεκινουν οι στρατευμενες αυθεντιες τους και υποστηριζουν τη λυση που επιθυμουν τα αφεντικα τους οι διεθνεις τραπεζιτες ως λυση του προβληματος.
Ο κοσμος την αποδεχεται ως σωτηρια λυση και νοιωθει ευχαριστημενος για αυτην την εξελιξη.
Ομως για ακομα μια φορα οι διεθνεις τραπεζιτες παιξανε ενα ασχημο παιχνιδι πισω απο τη πλατη της ανθρωποτητας για να προωθησουν τα σατανιστικα τους σχεδια για τον ελεγχο του παγκοσμιου πλουτου και τον ολοκληρωτικο ελεγχο της ανθρωποτητας.
Ας δουμε καποια ιστορικα παραδειγματα εφαρμογης αυτης της τακτικης για να διαπιστωσουμε πρακτικα πως λειτουργησε.
Οι διεθνεις τραπεζιτες δημιουργησαν και τους δυο παγκοσμιους πολεμους αφενος για καταχρεωσουν τα εμπλεκομενα κρατη και αφετερου να προωθησουν τη δημιουργια της Κοινωνιας των Εθνων μετα το τελος του Α παγκοσμιου πολεμου και του Οργανισμου των Ηνωμενων Εθνων μετα το τελος του Β παγκοσμιου πολεμου.
Αυτοι επιθυμουσαν περαιτερω συγκεντρωτισμο της εξουσιας σε ενα παγκοσμιο φορεα ως μια ακομα προσπαθεια διαλυσης των εθνικων κρατων.
Ο κοσμος λογω της απιστευτης φρικης που βιωσε κατα τη διαρκεια των δυο παγκοσμιων πολεμων ζητουσε να γινει κατι που να εγγυαται τη παγκοσμια ειρηνη ωστε να μην ξαναπροκληθει παγκοσμιος πολεμος.
Ετσι οταν οι πολιτικες μαριονετες των διεθνη τραπεζιτων προτειναν τη δημιουργια ενος παγκοσμιου φορεα με τη ληξη των δυο παγκοσμιων πολεμων ο κοσμος ζητωκραυγασε και το θεωρησε ως ανθρωπινη εξελιξη για το καλο της ανθρωποτητας.
Ομως για ακομα μια φορα οι διεθνεις τραπεζιτες με αυτη τη τακτικη υλοποιησαν τα αρχικα τους σχεδια και μαλιστα με την απολυτη συναινεση της κοινης γνωμης.
Για να μπορεσουν να δημιουργησουν ενα αστυνομουμενο κρατος και να επεμβαινουν στρατιωτικα με αυθαιρετο τροπο σε καθε κρατος που δεν το ελεγχουν και αντιστεκεται στα σχεδια τους, δημιουργησαν οι ιδιοι το προβλημα της τρομοκρατιας με την πτωση των διδυμων πυργων και αλλα τρομοκρατικα χτυπηματα που προκληθηκαν απο πρακτορες τους.
Για να προωθησουν τα εμβολια τους και αφενος να πλουτισουν οι φαρμοβιομηχανιες που ανηκουν σε αυτους και αφετερου να εξαρτησουν τον ανθρωπο απο τη χρηση των εμβολιων, δημιουργουν κατα καιρους ψευτικες επιδημιες.
Για να παρουν στον ελεγχο τους τα φυσικα κοιτασματα της Ελλαδος και της Κυπρου καθως και αλλες πλουτοπαραγωγικες πηγες αυτων των κρατων, δημιουργησαν με τη βοηθεια των πρακτορων τους τραπεζιτες, κομματαρχες, πολιτικους, επιχειρηματιες και ιδιοκτητες Μεσων Μαζικης Ενημερωσης το προβλημα της χρεωκοπιας της χωρας.
Με αυτον τον τροπο και οι δυο χωρες μπηκαν κατω απο τη δανειοδοτηση της Ευρωπαικης Κεντρικης Τραπεζας και του Δ.Ν.Τ. που ανηκουν αποκλειστικα στους διεθνεις τραπεζιτες.
Μεσω των μνημονιων επεβαλλαν τους ορους τους και κατεστρεψαν την οικονομια και των δυο κρατων.
Ετσι εσσαει το κρατος εχει αναγκη απο τη δανειοδοτηση για να μπορει να πληρωνει τις υποχρεωσεις του.
Αυτοι εντωμεταξυ αυξανουν την ισχυ και τη περιουσια τους αφου λαμβανουν αποφασεις που οδηγουν τον πολιτη στην απωλεια της περιουσιας του, κινητα και ακινητα, στην ιδιωτικοποιηση των δημοσιων οργανισμων και του δημοσιου πλουτου και στον ελεγχο των πλουτοπαραγωγικων πηγων του κρατους.
Η δικη μας σταση σε αυτη τη στρατηγικη των διεθνη τραπεζιτων ειναι η απολυτη αδιαφορια στο υποτιθεμενο προβλημα που προκαλουν οι διεθνεις τραπεζιτες καθε φορα μεσω των πρακτορων τους διανοουμενους, πολιτικους, οικονομολογους, δημοσιογραφους, κομματαρχες και επιχειρηματιες.
Να θυμομαστε παντα οτι το κλειδι για να θεσπιζονται οι οποιδηποτε νομοι ειναι η πολιτικη εξουσια.
Για να αναγκαζουμε αυτο το κλειδι να λειτουργει υπερ μας πρεπει αφενος οταν ακουμε για ενα υποτιθεμενο προβλημα μεσω των Μ.Μ.Ε. αυτοματα να κλεινουμε ολοι μας τις τηλεορασεις για να ριχνουμε στο μηδεν τη τηλεθεαση και την ανταποκριση των αλλων μεσων μαζικης ενημερωσης και αφετερου να αποσυρουμε τη στηριξη μας απο οποιοδηποτε πολιτικο κομμα ανηκει ο καθενας μας και παραλληλα να ασκουμε δριμυτατη κριτικη.
Σε αυτη τη περιπτωση οι πολιτικοι πρακτορες των διεθνη τραπεζιτων φοβουνται μην απωλεσουν την πολιτικη ισχυ τους και αναγκαζονται , για να επιβιωσουν πολιτικα και να εχουν μεριδιο στη διασπαθιση του δημοσιου χρηματος, να μην εφαρμοσουν αυτο που θελουν τα αφεντικα τους.
Επισης θα πρεπει να επιδεικνυουμε απολυτη αδιαφορια στις αυθεντιες του συστηματος που μεσω της ιδιοτητας που τους δωσανε οι διεθνεις τραπεζιτες χρησιμοποιουν αυτη τη δυναμη για να μας δικαιολογησουν τα απανθρωπα σχεδια των αφεντικων τους ως αναγκαια.
Επειδη ακομα και αν διαβασεις το συγκεκριμενο αρθρο και εσυ αφυπνιστεις δεν φτανει αυτο για να μπορεσεις να εμποδισεις την υλοποιηση των σχεδιων της κλικας των διεθνη τραπεζιτων γιατι θα εισαι η μειοψηφια.
Οφειλεις να δωσεις τα συγκεκριμενα στοιχεια μεσω του προφορικου και του γραπτου λογου στους ανθρωπους που απαρτιζουν το περιβαλλον σου.
Μην τους κανεις προπαγανδα για την εγκυροτητα των στοιχειων.
Αυτο θα προκαλεσει την αντιδραση της εν αγνοιας πλειοψηφιας του περιβαλλοντος σου.
Δωσε τους απλα τα στοιχεια και οταν τα μελετησουν θα ερθουν οι ιδιοι να ενωθουν και να ταυτιστουν μαζι σου.
Με αυτη τη στρατηγικη θα μετατρεψουμε την εν αγνοια πλειοψηφια σε εν γνωση πλειοψηφια και θα μπορεσουμε να μπλοκαρουμε τα σχεδια των διεθνη τραπεζιτων και να τους ριξουμε στο χρονοντουλαπο της ιστοριας.
ΕΜΕΙΣ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΛΑΟΣ,
  ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου