Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΓΕΝΝΑΙΩΝ.ΒΙΝΤΕΟ


Έχουν χυθεί ποταμοί αιμάτων για την κατάκτηση τής ελευθερίας μας ενάντια σε κάθε λογής ξιπασμένους και αιμοδιψείς βαρβάρους. 

Θυσίες αγόγγυστες που γίνηκαν χωρίς να υπάρξουν δεύτερες σκέψεις και παζάρια για καλοζωία με όρους και περιοριστικά μέτρα υποταγής. 

Και έχουμε εκτιμήσει πολύ ακριβά ως Γένος τούτη τη λευτεριά, μετρώντας την με την Τιμή των Προγόνων μας και την ευτυχία των παιδιών μας, με το δικαίωμα που έχουμε να ορίζουμε τις τύχες μας οι ίδιοι.

Στους χρόνους λοιπόν τής αστικής δημοκρατίας και των ειρηνευτικών οργανισμών και σχέσεων στην γειτονιά των εθνών φαίνεται πως έχουμε περιπέσει σε μια αδικαιολόγητη....

..... και επαίσχυντη έκπτωση αξιών.

Πως τεμπελιάσαμε λιγάκι και αναθέσαμε το μέλλον μας σε λαϊκούς τάχα εκπροσώπους εντελώς ασυλλόγιστα και άβουλα. 


Δίχως να μετρήσουμε πως όλοι τούτοι οι «εκπρόσωποι» έχουν εντολείς όχι το λαό αλλά τους αφέντες τής παγκοσμιοποίησης και τρέφουν θαυμασμό όχι για τον Κολοκοτρώνη μα για τον Νενέκο.

Η ειρήνη που μας τάζουν είναι η συμμετοχή μας σε έναν κόσμο ανήλιαγο, με ανύπαρκτα δικαιώματα, από σκοτεινιασμένα πρόσωπα που δεν γνωρίζουν τι σημαίνει έθνος, άνθρωπος και χαρά τής ζωής. 

Η προσφορά αυτής τής ψεύτικης ειρήνης συνοδεύεται από διαρκείς απώλειες στην εθνική μας γη, στην κοινωνία, στην οικογένεια, στην ίδια μας την ψυχή. 


Μας ζητούν να γίνουμε ξένοι μέσα στην ίδια μας την Πατρίδα, να διαγράψουμε την ιστορία μας, να προσφέρουμε εμάς και τα παιδιά μας σκλάβους στην γαλέρα τής παγκόσμιας διακυβέρνησης. 

Να δίδουμε απλώς και μόνον γη και ύδωρ στους βαρβάρους που θα γίνουν οι κυβερνήτες μας.

Είχε πει κάποτε ο σοφός πολεμιστής τής Ελληνικής Φυλής Θουκυδίδης πως ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι Γενναίοι.


1 σχόλιο:

  1. στην πρωτη εικονα εχει ορθογραφικο λαθος

    υγ. ωραιο το κειμενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή