Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Αφού μας έδεσαν χειροπόδαρα !!! Σειρά τώρα παίρνει η ΠΛΗΡΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗ ΜΑΣ...

Ως γνωστόν η Ελλάδα αποτέλεσε το βασικό πειραματόζωο στα σχέδια της παγκόσμιας διαπλοκής, αφού, εάν περνούσαν κάποια πράγματα σε εμάς τους… «ατίθασους», θα ήταν εύκολο να περάσουν «ανώδυνα» και στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Η τακτική πλέον γνωστή. Οι λεγόμενες αγορές, δηλαδή οι οργανισμοί που «τροφοδοτούν» τα κράτη με χρήμα, τα υπερδάνεισαν με μεγάλους τόκους, με αποτέλεσμα η κρίση να έχει καταλάβει ολόκληρη την Ευρωζώνη.

Ο κίνδυνος οικονομικής κατάρρευσης όλων των ευρωπαϊκών οικονομιών μαζί με την αμερικανική, που τον τελευταίο καιρό «τρίζει» αρκετά, θα απαιτήσει .........μια παγκόσμια οικονομική λύση για να γλυτώσουμε δήθεν από τις αγορές των τοκογλύφων.

Η παγκόσμια κυβέρνηση υπάρχει ήδη και απλά κάποια στιγμή θα εμφανιστεί επίσημα.

Χρήμα δεν θέλει, αφού έχει ήδη όλα τα λεφτά. Θέλει σε πρώτη φάση την «προαιρετική» μας υποδούλωση και την πτώση μας στην απανθρωπιά. Εκεί που πολλοί θα πατούν επί πτωμάτων για να γλυτώσουν τον εαυτό τους.

Για την Ελλάδα υπάρχουν δύο δρόμοι:

Αυτός της πλήρους εξάρτησης-ισοπέδωσης από παγκόσμια κέντρα αποφάσεων και...
Εκείνος της αξιοπρέπειας, της εθνικής υπόστασης, της συνεργασίας και της αυτοδιαχείρισης.

Έφθασε η ώρα ο λαός μας να πάρει τις τύχες της Πατρίδος και της οικογενείας του ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ του, απαιτώντας την εκ βάθρων αλλαγή των πάντων με την ταυτόχρονη επανάκτηση της Εθνικής Κυριαρχίας και Ανεξαρτησίας !!!

1 σχόλιο:

  1. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ ....!!!! ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ, ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΜΜΕ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΔΡΑΣΗ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΛΑΟΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕΘΑ ΜΕ ΤΡΙΤΕΥΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ (ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΠΙΑΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΜΕ ΔΟΛΟ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΕΝΤΟΣ ΜΙΣΘΑΡΝΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥΣ... ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΙΕΡΑΡΧΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ...ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ,ΟΣΟΝ ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΡΑΙΧΕΝΜΠΑΧ ΚΑΙ ΦΟΥΧΤΕΛΑΚΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ...ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ...ΘΑ ΣΥΝΕΧΣΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ?? ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΩΣ ΕΓΓΥΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΗΓΕΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΑΡΑΔΟΜΕΝΕΣ ΣΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ .... Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΩΝ ΠΕΡΙ ΑΛΛΩΝ ΤΙΡΒΑΖΟΥΝ ,ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΗ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ .... Ο ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή