Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

ΝΕΑ ΑΠΑΤΗ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΑΦΤΙΣΕ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ!

1,86 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥ SUCCESS STORY ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΕΩΣ 3%!
ΚΑΙ ΟΙ FINANCIAL TIMES ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!

Δεν έχουμε να κάνουμε ούτε με Πρωθυπουργό της ανάπτυξης ούτε με υπουργό Οικονομικών που πασχίζουν αμφότεροι για το… πρωτογενές πλεόνασμα! Έχουμε να κάνουμε με προπαγανδιστές τύπου Γκαίμπελς και επαγγελματίες ψεύτες!

Εξαπατούν τον κόσμο με τη δήθεν ανάπτυξη που περνά μέσα από το πρωτογενές πλεόνασμα, που λένε, πρέπει… πάση θυσία να επιτευχτεί μέχρι τα τέλη του 2013!

Όσα όμως δημοσιεύει το Υπουργείο Οικονομικών για πρωτογενές πλεόνασμα αποτελούν λογιστικές απάτες του κ. Στουρνάρα τις οποίες προφανώς έμαθε καλά από την εποχή Σημίτη. 


Το Υπουργείο Οικονομικών λοιπόν, μιλάει για πλεόνασμα 2,64 δις ευρώ στο διάστημα από 1 Ιανουαρίου 2013 έως 31/7/2013, ενώ προβλέπουν ότι στο τέλος του χρόνου το πρωτογενές πλεόνασμα θα φτάσει στο 3%! Κρύβουν όμως επιμελώς ότι κατά το ίδιο διάστημα πλήρωσαν δαπάνες 4,5 δις ευρώ δανειζόμενοι με έντοκα γραμμάτια!!!

Επειδή τα έντοκα γραμμάτια, διά νόμου δεν περνούν στο χρέος, οι …φωστήρες οικονομολόγοι κρύβουν προσωρινά αυτό το χρέος κάτω από το χαλί! 

Περνούν τον λαό για χαϊβάνια και ενεργούν με τέτοιο τρόπο ώστε δίνουν το δικαίωμα σε κάποιους να τους παρομοιάζουν με …ιδιοκτήτες γιάφκας! Καταχωνιάζουν τα πολιτικά τους εγκλήματα αλλά για πόσο διάστημα και από πόσους; Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, στο τέλος ξεμπροστιάζονται!

Η αριθμητική είναι απλή: 4,50 δις-2,64 δις=1,86 δις έλλειμμα! Το καταλάβατε κύριοι της υπανάπτυξης και της εθνικής καταστροφής; Το έλλειμμα είναι δυσθεώρητο όπως και τα ψεύδη σας. Την πραγματικότητα όμως δεν μπορείτε να την κρύβετε εσαεί όσα τεχνάσματα ή λογιστικές απάτες και αν σκαρφίζεστε.

Ήδη, τα κακόγουστα τεχνάσματα της κυβέρνησης τα πετάνε στον κάλαθο των αχρήστων και από το εξωτερικό. Οι Financial Times δεν βλέπουν καμία ουσιαστική βελτίωση στην Ελληνική οικονομία μετά και την δημοσιοποίηση των νέων στοιχείων της ΕΛ.ΣΤΑΤ, τα οποία παρουσιάζουν μικρή μείωση στις τιμές, αλλά και πτώση στον δείκτη βιομηχανικής παραγωγής.

Σε δημοσίευμα τους, οι έγκυροι Financial Times σχολιάζουν την μείωση των τιμών κατά 1,3% τον Αύγουστο, επισημαίνοντας πως οι μόνες τιμές που αυξήθηκαν ήταν στην εστίαση κατά 7,5% και στα προϊόντα καπνού και αλκοόλ τα οποία αυξήθηκαν κατά 3,5%.

Παράλληλα, το δημοσίευμα επισημαίνει την πτώση του δείκτη βιομηχανικής παραγωγής κατά 8,1%τον Ιούλιο υποστηρίζοντας πως οφείλεται στην πτώση κατά 19,6% της ηλεκτρικής παραγωγής και στην πτώση 4,3% της βιομηχανικής παραγωγής.

Τέλος, οι Financial Times χαρακτηρίζουν τα νέα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ «αποθαρρυντικά» για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα.

Ήδη, δημοσιεύτηκε ότι το ΔΝΤ προβλέπει νέο μεγάλο δάνειο για την Ελλάδα! Συνεπώς τα ψεύδη της κυβέρνησης Σαμαρά αποκαλύπτονται από όλους.

Η φρικτή πραγματικότητα θα εμφανιστεί ενώπιον του ελληνικού λαού που θα κληθεί και πάλι να πληρώσει με το αίμα του τα δικά τους πολιτικά ανομήματα! Όταν ο Στουρνάρας μεταθέτει τα ομόλογα που «σκάνε» φέτος, με καινούργια έντοκα γραμμάτια και επιτόκιο 14% για μετά από 1-2 χρόνια, ο λογαριασμός πώς θα πληρωθεί; Και μάλιστα με τέτοιο κακουργηματικού τύπου επιτόκιο;

Ο Σαμαράς και ο Στουρνάρας, με τις πράξεις τους οδηγούν στην απόλυτη εθνική καταστροφή και στη δήμευση της δημόσιας περιουσίας από τους ξένους τοκογλύφους! Διότι με τις άθλιες πρακτικές τους συσσωρεύουν χρέη που δεν πρόκειται να πληρωθούν ούτε σε τρεις γενιές! Μέχρι τότε η Ελλάς θα έχει παραδοθεί έναντι πινακίου φακής στους εχθρούς της!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου