Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Η επιδιωκόμενη παγκόσμια κυριαρχία του διεθνούς πολιτικού Σιωνισμού.

Τίτλος πρωτοτύπου: Η ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ, ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ, ΩΣ ΚΥΡΙΟΙ ΣΤΥΛΟΒΑΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΙΩΚΟΜΕΝΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ

του Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου


Η διαλεκτικη, μια διαβολικη τακτικη, που εντοπισθηκε προ του Hegel και Marx από τον Ηρακλειτο, τοποθετει, για να καταληξη στον επιθυμητο στοχο, μια ακρη θεση απεναντι σε μια ακρη αντιθεση και προτεινειμετα μια μετριοπαθη συνθεση, στην οποια η θεση και η αντιθεση εξισοροπουνται. Ο Karl Marx Alias Mordechai Levi, πιστος στους εντολοδοχους του Μεγιστανους του χρηματος, αλλα και ανεξαρτητα απ’αυτό και πιστος στον εαυτο του, επεξεργασθηκε το διαλεκτικο σχεδιο για την επιδιωκομενη παγκοσμια κυριαρχια του διεθνους πολιτικου σιωνισμου και το δημοσιευσε κατω από τα απαθη βλεμματα ενός αποβλακωμενου ευρωπα’ι’κου λαου.

Ο λαος αυτος και σημερα δεν καταλαβαινει τιποτε σχετικα με τα σχεδια των Μεγιστανων του χρηματος. 


Στην ηδη  υπαρχουσα θεση του καπιταλισμου τοποθετει απεναντι ο Marx την ακομη προς δημιουργια αντιθεση του σοσιαλισμου. Από τον ιστορικο αγωνα των δυο, οφειλεν να γεννηθη ως συνθεση ο κομμουνισμος, η δηθεν μη ταξικη κοινωνια. 

Από το 1917 καθωρισθηκε η ιστορια της εκατονταετιας μας από το ανταγωνιστικο παραμυθι δυο σιωνιστικων και σχεδον τελειως ελεγχομενων αρχων και παγκοσμιων δυναμεων. Από τον ανατολικο σοσιαλιστικο ‘η κομμουνιστικον Μπολσεβισμον και από τον δυτικον καπιταλισμον. ...

Η απεριγραπτος τετραπερατοσυνη της ανωνυμου διοικητικης κορυφης της σιωνιστικης συναγωγης, δρομολογησε τα αδρομολογητα, δηλαδη να παρουσιαση στην παγκοσμια κοινωνια, κορο’ι’δευοντας τους παντες, με τον ετσι ονομασθεντα ψυχρο πολεμο, την αντιπαλοτητα μεταξυ της θεσης και της αντιθεσης και να προσπαθηση ταυτοχρονα με όλα τα μεσα που διεθετε, να διαβρωση με το κομμουνιστικο ιδεολογημα τις δυτικες καπιταλιστικες χωρες. 

Όταν ομως φανηκε ότι η διαβρωση αυτή, δεν ηταν και τοσο ευκολη όπως την υπολογιζε, χρησιμοποιησαν οι παγκοσμιοι αυτοι απαταιωνες δυναμικοτερα την διαλεκτικη και αρχισαν να προετοιμαζουν, το σοσιαλιστικο  παγκοσμιο κρατος.

Ο νεος προσανατολισμος αρχισε με την «νεα πολιτικη» της ετσι ονομασθεισης «Ειρηνικης Συνυπαρξης» και τελειωσε μετα το «Γκλασνοστ» και την «περιστρο’ι’κα» με την καταρρευση της Σοβιετικης Ενωσης. Η διαλεκτικη εξελιξη της ιστοριας του 20ου μ.Χ. αιωνα δεν ειχε την θεσης της εντος αυτης της διαλεκτικης, αλλα στεκονταν πανω απ’ αυτην, καθοδηγουσε και κυβερνουσε!

Κατά την διαρκεια της διαλεκτικης «Θεσης», Καπιταλισμος, η Παλαια Ταξη Πραγματων δια της βιομηχανοποιησης, εγκαταλειψης της υπαιθρου και συγκεντρωση των ανθρωπων στις πολεις, διεθνους μονοπολησης της γεωργιας, βιομηχανικης παραγωγης, εμπορειου, επικονωνιας, πληροφοριας, κεφαλαιου και οικονομιας ως και δια της αναμειξης των λαων, ψευδοδημοκρατικοποιησεως και ως ενδιαμεση λυση δια της δημιουργιας υπερκρατων όπως την Ε.Ε. και πολύ περισσοτερο δια του αυξανομενου διαμελισμου των κρατων (από το 1945 με 60 κρατη καταληξαμε το 2013 σε 193 κρατη, δηλαδη σε επιπλεον 133 κρατη), εξαφανισης των αρχαιοελληνικων αξιων και πολλων αλλων, κατασκευασε με βαρβαρικη βιαιοτητα και επαναστατικα την διαλεκτικη «Αντιθεση», τον Κομμουνισμο. Η διεθνης σιωνιστικη συναγωγη προετοιμαζε την διαλεκτικη «Συνθεση», όταν ηδη αρχησε να εμφανιζεται η φαινομενικα καταστροφικη αντιπαλοτητα μεταξυ της «Θεσης» και της «Αντιθεσης».

Η επιδιωκουσα ομως «Νεα Ταξη Πραγματων» δεν είναι καμμια «Ταξη» και δεν μπορει να είναι, διοτι αντιθετα αυτή αποτελει το διαδιαλεκτικα δημιουργηθεν χαος. Παρ’ ολη την κατασταση αυτή η Νεα Ταξη Πραγματων εχει στο προγραμμα της την δημιουργια της «Συνθεσης» παντου παγκοσμια, στα μικρα και στα μεγαλα. Αρχησε με τα μικρα π.χ. κατά την επανενωση της Γερμανιας όταν οι Μεγιστανοι του χρηματος λεηλατησαν την πρωην ανατολικη Γερμανια (DDR) και οδηγησαν την δυτικη Γερμανια (ΒRD) σε μια βαθεια οικονομικη κριση.

Η κριση αυτή συβεχισθηκε με την δημιουργια της Ε.Ε. οπου επισης οι Μεγιστανοι του χρηματος λεηλατησαν πρωτα τις βορειες χωρες της Ε.Ε. προς οφελος πρωτα των νοτιων χωρων αυτης για να λεηλατησουν μετα πολύ ευκολα και αποδοτικα και αυτές, όπως συμβανει σημερα με την Ελλαδα. Με την μεθοδο αυτή η οικονομια της Ε.Ε. πηρε την κατηφορα, παρασυροντας και τις νοτιες χωρες μελη της. Ο κυκλος αυτος του διαβολου προσχεδιασθηκε από τον διεθνη πολιτικο σιωνισμο και επιταχυνθηκε με τις τελειως καταστρεμενες πρωην χωρες της Σοβιετικης Ενωσης που εγιναν μελη της Ε.Ε. εως οτου αυτή γινει το κεντρικο στοιχειο της «Συνθεσης», δηλαδη εως να μεταμορφωθει από δυτικοκαπιταλιστικη σε ανατολικοκομμουνιστικη.

Την ιδια εικονα παρατηρουμε και στις άλλες ηπειρους. Η ευρωπη του Μααστριχτ πραγματοποιησεν τις προ’υ’ποθεσεις για την μεταφορα εθνικων ανεξαρτησεων σε τοπικες οργανωσεις της Ε.Ε. με μελλοντικο στοχο να υποταχθουν τα μελη κρατη στους σχεδιασμους της Νεας Ταξης Πραγματων που κατευθυνεται από τους Μεγιστανους του χρηματος. Σημερα είναι δηθεν η Ε.Ε. σε θεση να λυση όλα τα προβληματα των χωρων μελη της. Αυριο και ξαφνικα δεν θα είναι η Ε.Ε. σε τετοια θεση παρα μονο όταν υποταχθει σε μια παγκοσμια κυβερνηση. Ο αμερικανος μεγαλοβιομηχανος Henry Ford διαπιστωσε ηδη το 1920 τα εξης:    

«Γενικα είναι πολύ καλο, το ότι οι ανθρωποι του εθνους μας δεν       γνωριζουν την λειτουργια του νομισματικου και τραπεζικου μας       συστηματος. Εάν την γνωριζαν, θα ειχαμε μια επανασταση ηδη        πριν αυριο το πρωι».

Το εάν μεχρι σημερα οι οικονομικοι δημοσιογραφοι των ελεγχομενων μεσων μαζικης ενημερωσης, κατά τις αναλυσεις τους για το παγκοσμιο χρηματικο συστημα, είναι ασχετοι και δεν γνωριζουν τιποτε ‘η σκοπημα αποπροσανατολιζουν, δεν μπορει να απαντηθη. Ο λογικος πολιτης, δεν θα χαιρονταν, εάν πληροφορουνταν, ότι οι τραπεζες μπορουν να παραγουν χρημα και το κανουν και αυτοι που ελεγχουν τα δανεια ενός κρατους, ελεγχουν και την πολιτικη της κυβερνησης τους και κρατουν στα χερια τους πλοκληρωτικα την μοιρα του λαου του.

Το χρημα είναι κατά τον Αριστοτελη, κατά την ιδεα του ένα καθαρα καθωρισμενο «Ανταλλακτικο Μεσο» για την ανθρωπινη εργασια και ότι παραγεται απ’ αυτην. Για να μπορεση το χρημα να διατηρηση την ιδιωτητα του ανταλλακτικου μεσου πρεπει αυτό να κατεχη την αξια της σπανιοτητας. Η αξια του χρηματος κρυβεται στο γεγονος ότι με το χρημα μπορει κανεις να αγοραση κατι, δηλαδη να ανταλλαξη αναγκαια για την ζωη αντικειμενα ‘η χρειαζουμενα ‘η ευχαριστα τα οποια παραγουν αλλοι ανθρωποι ‘η προσφερουν υπηρεσιες. Βεβαιως χρειαζονται την ανταλλαγη προ’ι’οντων και υπηρεσιων μονο οι οργανωμενες κοινωνιες.

Ολοκληρη η φυση δειχνει στους ανθρωπους, που επισης της ανηκουν, ότι η υπαρξη είναι κατι χωρις προ’υ’ποθεσεις, δηλαδη μια φυσικη κατάσταση. Αυτό σημαινει, ότι ολες οι προσπαθειες ισχυος, κατοχης υλων και οι αρρωστημενες τασεις κατοχης των παντων και αλλα πολλα, πηγαζουν από την αβασιμη παραδοχη του φοβου της υπαρξης του ανθρωπου. Υπο την σκοπια αυτή εξεταζομενο, το χρημα στην πραγματικοτητα δεν χρειαζεται και αποτελει το μεσο για μια ανεπιθυμητη δυνατοτητα συγκεντρωσης ισχυος. Η ποσοτητα του χρηματος είναι μονο ενας από τους τεσσερες παραγοντες της κλασικης οικονομιας του χρηματος:

                                                Μ . V = Y . P

Παντοτε όταν καποιος ξοδευει χρημα, καποιος άλλος το παιρνει και λαμβανει ετσι ένα εισοδημα. Η ως ανω εξισωση διατυπωνει, ότι το προ’ι’ον από την ποσοτητα του χρηματος (Μ) και την ταχυτητα κυκλοφοριας του (V) ισουται με το ετησιο πραγματικο εισοδημα (Υ) και το επιπεδο της τιμης του (Ρ), δηλαδη με το πραγματικο εισοδημα (Υ . Ρ). Η ταχυτητα κυκλοφοριας του χρηματος μετρα ποσο συχνα σε ένα χρονο το χρημα αλλαζει χερια. Το στην οικονομια κυκλοφορουν χρημα μετριεται με τα μεγεθη Μ1, Μ2 και Μ3, δηλαδη περιπου με το αθροισμα στην κυκλοφορια εβρισκομενα χαρτονομισματα, γραμματια και τραπεζικων λογαριασμων. Στο μεγεθος Μ2 αθροιζονται επιπλεον τραπεζικες καταθεσεις και ορισμενα χρηματα ημερομηνιας και στο μεγεθος Μ3 επιπλεον χρηματα ημερομηνιας και καταθεσεις σε χρημα υπο μορφη φοντς των αγορων. Μ1 είναι στενα αναλυομενο, ρευστο χρημα και Μ3 είναι μια ποιο πλατια εννοια. Παραφουσκομενα μεγεθη δανειων μπορει να διαπιστωθουν εάν διαιρεθει το κυκλοφορουν χρημα του μεγεθους Μ3 δια του πραγματικου μικτου κοινωνικου προ’ι’οντος. Ειδικα το μεγεθος Μ3 του χρηματος είναι ευαισθητο στις οικονομικες κρισεις και γι’ αυτό εξαρτωμενο από την ψυχολογικη κατασταση των συμμετεχοντων στην αγορα και μη κατευθυνομενο από τις κεντρικες τραπεζες.

Το χρημα συνεπως στεκεται συμβολικα για αυτό το οποιο μπορει στο μελλον να ανταλλαχθη. Ταυτοχρονα το χρημα στεκεται επισης συμβολικα ως ανταλλαξιμος αξια για την ηδη παραγωγικη ‘η οποιανδηποτε αναγκαια χρησιμη εργασια. Η αξια του χρηματος είναι συνεπως ταυτοσιμη με την οικονομικη αξια, δηλαδη με την αξια της ανθρωπινης εργασιας ‘η με την από αυτην των παραγομενων προ’ι’οντων ετσι ώστε αντι του ανταλλακτικου μεσου χρημα θα μπορουσε καλλιστα να χρησιμοποιηθη η ανταλλαγη των παραγομενων προ’ι’οντων ‘η της απόδοσης της εργασιας.

Για τους ως ανω λογους δεν επιτρεπεται ποτε το χρημα να είναι εμπορευμα, όπως το δανειζομενο με τοκους χρημα, όπως το χρημα σε μετοχες, ομολογα, υποθηκευμενα δανεια και σε οικονομικα μεγεθη καταστροφης των μεγαλοαπαταιωνων (οικονομικα ντεριβατε, Optionen, συμβασεις ημερομηνιας, Ηedge-Fonds Term Capital Management, Private Equity κ.α. Η βαση της αξιας του χρηματος μπορει να είναι μονο η αποδοση.

Το τυπωμενο χαρτονομισμα χωρις την καλυψη αποδοσης με μια παραγωγικη οικονομικη διαδικασια εχει την αξια ενός χαρτιου εφημεριδος. Στην πραγματικοτητα καλυμμενο είναι ένα νομισμα παντοτε με το αναλογο μικτο κοινωνικο εισοδημα, δηλαδη με την οικονομικα χρησιμη και λογικη ολοκληρωτικη αποδοση της εργασιας του λαου μιας χωρας.

Οι κεντρικες τραπεζες που σχεδον ολες βρισκονται στα χερια ιδιωτων Μεγιστανων του χρηματος, λειτουργουν ως οι μικροι παραχαρακτες του χρηματος που τυπωνουν παρανομο χρημα. Κάθε νέο τυπωμενο π.χ. 100 Ευρω χαρτονομισμα από την ΕΚΤ αποδιδει 100 Ευρω κερδος μειον δαπανες τυπωσεως και το γελειο 5 % φορο. Ποιος παραχαρακτης χρηματος δεν θα δεχονταν ευχαριστως να πληρωση τον φορο αυτόν, εάν του επιτρεπονταν να θεση σε κυκλοφορια το πλαστο χρημα;

Για ολες τις δυναμεις και υλες, τις οποιες ο ανθρωπος λαμβανει εξω από το ανθρωπινο περιβαλλον , δεν απαιτει τιποτε σε χρημα ουτε ο αγαπητος Διας αλλα ουτε και η Γη. Τα παντα διδονται τσαμπα. Ο πυθμενας και το εδαφος ως στοιχεια της φυσης όπως και όλα στην Γη υπαρχοντα αποθεματα πρωτων υλων, είναι κοινη κληρονομια των ανθρωπων που  παραχωρηται από την φυση για προσεκτικη οικολογικα εκμεταλλευση. Γι’ αυτό και οι ανθρωποι δεν πρεπει να απαιτουν τιποτε από αλλους ανθρωπους. Επιθυμει λοιπον ο ανθρωπος να φερη στην δικαιοδοσια του τις δυναμεις και τις υλες της φυσης διοτι είναι καταλληλες να καλυψουν τις αναγκες του, αυτό που οφειλει είναι η αποκατασταση του περιβαλλοντος, δηλαδη ο κοπος της ζωντανης ανθρωπινης εργασιας. Αυτή και μονο αυτή μπορει να απαιτηθη ως ανταλλακτικο μεσο από αλλους.

Το ότι οι ανθρωποι στο συνολο τους ‘η κατά το μεγαλυτερο μερος, ποτε δεν υπηρξαν και δυστυχως ακομη και σημερα δεν είναι διατεθειμενοι να αναγνωρισουν ορισμενα στανταρτ και να τα ακολουθησουν είναι γνωστο και ετσι δεν αποτελει εκπληξη, ότι σε ολους τους καιρους τοσο για την μη επεξεργασθεισα φυση οσο και για το ανευ αξιας ανταλλακτικο μεσο χρημα, δηλαδη την απαιτηση για την ανθρωπινη αποδοση εργασιας σε μορφη τιμης αγορας για οικοπεδα, για φορους ερευνητικων και εργασιων εκμεταλλευσης πρωτων υλων και συμμετοχων γεωργικης παραγωγης, κηνυγιου και αλιειας, τοκους για το δανειζομενο χρημα κ.α. υπηρχαν τετοιες απαιτησεις.

Περιπου 50 % του ολικου μικτου κοινωνικου εισοδηματος του εκαστοτε καπιταλιστικου οικονομικου συστηματος καταβροχθιζεται από τους τοκους. Περισσοτερο από το ημισυ των τιμων ολων των προ’ι’οντων είναι επιβαρυνσεις τοκων οι οποιες σε ολες τις τιμες προ’ι’οντων περιεχονται ως φορος τοκου υποτελειας. Εως σημερα οι ανθρωποι συνηθεισαν στην κατασταση αυτή σε τετοιο βαθμο που δεν τους ενδιαφερουν στην ουσια οι αντιφυσικες και ανηθικες συμπεριφορες και εκφυλιζμενες εμφανισεις στον οικονομικο τομεα, τις οποιες ανεχονται και μενουν εκθαμποι προς στους κριτας του καπιταλιστικου οικονομικου συστηματος σαν να προερχονται αυτοι από έναν άλλο πλανητη.
Με τον τροπο αυτό τοποθεντουνται αναχωματα στον δρομο της κατανοησης του μηχανισμου λειτουργιας των Μεγιστανων του χρηματος, που σημερα επιδειωκουν δικτατορικα, χωρις ιχνη οικτου και τυραννικα την παγκοσμια κυριαρχια οσο καιρο δεν υπαρχει από τους ανθρωπους καμμια διαθεση για την σφαγη της αγιας αγελαδος, δηλαδη των μεγιστανων του χρηματος. Οι διεθνεις ιδιωτες Μεγιστανοι του χρηματος κατά την διαρκεια του 19ου μ.Χ. αιωνα από τα κεντρα τους ισχυος, Παρισι, Βερολινου και Λονδινου προσπαθησαν και πετυχαν τον ολοκληρωτικο ελεγχο επι του νομισματος των ΗΠΑ, επι του δολλαριου. Η δραστηριοτητα της κεντρικης τραπεζας των ΗΠΑ «Fed» από την ιδρυση της το 1913 αποτελει την δραστηριοτητα ενός ενδιαφεροντος αλλα πολύ μυστικου καρτελ στις ΗΠΑ. Από την ιδρυση της η κεντρικα τραπεζα των ΗΠΑ αντισταθηκε αποφασιστικα και με επιτυχια σε κάθε προσπαθεια για να ανοιξη τα χαρτια της.

Αποτελειται από 12 εθνικες τραπεζες, αυτή όμως με μεγαλη σημασια είναι της Νεας Υορκης. Η «Fed» δεν λογοδοτει ουτε στο κογκρεσσο ουτε στην αμερικανικη κοινωνια. Εξουσιαζεται από την τραπεζα της Αγγλιας στο Λονδινο, δηλαδη από την πρωτη ξενη κεντρικη τραπεζα που μεταξυ 1815 και 1820 επεσε σαν φρουτο στην αγκαλια της δυναστειας των Rothschilds. Η City of London ‘η το τετραγωνικο μιλι του Λονδινου είναι ένα από τα ποιο αποτελεσματικα οικονομικα κεντρα που κατωρθωνει να κουβαλαει στα χερια της την παγκοσμια αγορα κεφαλαιου σε ένα άλλο νομισμα από αυτό της Αγγλιας. Τουλαχιστον ένα τεταρτο του σε παγκοσμια κυκλοφορια ευρισκομενου Ευρω-δολλαριου διαπραγματευεται στην City of London. Ο τζιρος του χρηματιστηριου του Λονδινου ξεπερνα το συνολο του τζιρου των χρηματιστηριων της υπολοιπης Ε.Ε. Οι δυνατοτητες των ιδιωτων Μεγιστανων του χρηματος με διαδικασιες μεγαλης απατης στις τραπεζικες διαδικασιες, στα χρηματιστηρια και με τις κεντρικες τραπεζες που ελεγχουν σε βαρος ολοκληρων λαων να συγκεντρωσουν πολύ μεγαλα κερδη είναι απειρες.

Εδώ δινονται μονο δυο παραδειγματα: Μια συναλλαγη βομβα της ιδιαιτερης ταξης που από κανεναν δεν εγινε αντιληπτη πετυχε ο τραπεζικος οικος των Rothschilds εξαιτιας της επανενωσης της Γερμανιας. Τον Οκτωβριο του 1993 πληροφορηθηκαν οι πολιτες της Γερμανιας από την κυβερνηση τους για μια ετσι ονομασθεισα και υπαρχουσα «κληρονομικη επιβαρυνση» από την ανατολικη Γερμανια (DDR) υψους 400 δισεκατομμυριων μαρκων δυτικης Γερμανιας, για την πληρωμη της οποιας από το 1995 θα αυξηθουν οι φοροι. Η μεγαλοαπατη στηριζονταν στην υπερτιμηση του μαρκου της ανατολικης Γερμανιας στα τρεχουσα χρεη της κυβερνησης Honekker. To μαρκο της ανατολικης Γερμανιας και κατ’ επεκταση και τα τρεχουσα χρεη επι του νομισματος αυτου υπολογισθηκαν με την σχεση 1,8 : 1 μαρκων δυτικης Γερμανιας. Και αυτό, ενώ το μαρκο της ανατολικης Γερμανιας στις ενδο-γερμανικες συναλλαγες υπολογιζονταν με 0,25 μαρκα δυτικης Γερμανιας  και στις ελευθερες αγορες μεταξυ 1987 και 1989 με 0,125 μαρκα δυτικης Γερμανιας, δηλαδη σε μια σχεση 8 : 1 μαρκων δυτικης Γερμανιας.

Με το τροπο αυτό το εξασθενειμενο μαρκο της ανατολικηξς Γερμανιας δεν υποτιμηθηκε όπως το μαρκο της Γερμανιας του 2ου Παγκοσμιου Πολεμου το 1948, αλλα υπερτιμηθηκε κατά 300 εως 400 %. Και αυτό δεν συνεβει όπως προπαγανδιζαν τα διαβρωμενα ΜΜΕ της Γερμανιας και η τοτε Γερμανικη κυβερνηση, για το καλο των μικροκατατεθων της Ανατολικης Γερμανιας αλλα διοτι το διεταξε ο διεθνης πολιτικος σιωνισμος. Χωρις την απατη αυτή δεν θα ελαμβανε χωρα η τοσο ποθητη από τους Γερμανους επανενωση της Γερμανιας.

Σε αντιβαρο στηριζει από τοτε ο διεθνης πολιτικος σιωνισμος την επανενωμενη Γερμανια για την μη καταβολη πολεμικων αποζημιωσεων στις άλλες χωρες. Από την 01.07.1990 αυτοματα και ξαφνικα τα χρεη της Γερμανιας στις τραπεζες των Μεγαλοαπαταιωνων αυξηθηκαν κατά τρεις ‘η τεσσερες φορες και από τοτε εισπραττουν οι Μεγαλοαπαταιωνες τους τριπλασιους εως τετραπλασιους τοκους και τοκους των τοκων για ανυπαρκτα χρεη.

Στην περιπτωση της Ελλαδος, τα καθαρματα των ετσι ονομασθεντων «Αγορων» και της Wall-Street της Νεας Υορκης αυξησαν εντος 4 μηνων κατά 500 % τα αρχικα συνολικα ποσα των δανειων λογω  ληξιπροθεσμων ημερομηνιων των στοιχειματων, δηλαδη των Credit Default Swaps (CDS). H τραπεζικη αλυσιδα του οικου Rothschilds χρηματοδοτουσε την Ελλαδα με CDS ασφαλισμενα δανεια ξενων νομισματων. Τον Μα’ι’ο του 2010 το ετσι ονομασθεν εξωτερικο χρεος της Ελλαδος ειχε υψος 330 δισεκατομμυρια ευρω. Τα 110 δισεκατομμυρια ευρω πακετου σωτηριας  (Μνημονιο 1) αποτελουνταν κατά 80 % από ληξιπροθεσμα CDS της Wall-Street της Νεας Υορκης. Μονο οι υπολογισμοι για τα πληρωμενα από την Ελλαδα στοιχηματα των μεγαλοαπαταιωνων, κεινται μεταξυ 260 και 1.000 δισεκατομμυρια ευρω. Τα χρεη της Ελλαδος είναι στοιχηματα των μεγαλοαπαταιωνων, τα οποια παντα και ξανα επαναλαμβανονται. Παρ’ όλα τα σκληρα και αδικα μετρα της Τρο’ι’κα σε βαρος του ελληνικου λαου, τα χρεη της Ελλαδος αντι να μειωονται αυξανονται συνεχως.

Με το παρανομο αυτό συστημα στοιχηματων, που νομιμοποιησαν οι διαβρωμενοι πολιτικοι, λεηλατουνται οι νοτιες χωρες της Ε.Ε. με πρωτη την Ελλαδα. Η Ελλαδα επεσε στην παγιδα που τοποθετησε η Eurostat και η ελληνικη Elstat υπο την διευθηνση του κ. «Ανδρεα Γεωργιου» για να δραστηριοποιηθη στην Ελλαδα το ΔΝΤ. Η δηθεν ανεξαρτητη στατιστικη υπηρεσια της Ε.Ε. «Eurostat», που είναι υποχρεωμενη για την διατηρηση καθαρων στατιστικων στοιχειων, στην πραγματικοτητα μαζι με την ΕΚΤ και του ΔΝΤ εκτελουν εντολες και εργαζονται για τα συμφεροντα των ιδιωτων Μεγιστανων του χρηματος. Ο σκοπος αγιαζει τα Μεσα.

Προ της εισοδου της  Ελλαδος στην Ευρωζωνη οι χωρες Βελγιο, Γαλια, Ιταλια και Γερμανια παραμορφωσαν τα στατιστικα τους στοιχεια εν γνωση της Eorostat σε τετοιο βαθμο που να αρκη για να εισελθουν παρανομα στην Ευρωζωνη. Ειδικα η Ιταλια για να μειωση το ετησιο ελλειμα της πλησιον του 3 % εισηγαγε τον ειδικο φορο Eurotax αυξησε εικονικα το ακαθαριστο κοινωνικο προ’ι’ον για να μπορεση δηθεν να συνυπολογιση την παρανομη και σκιωδη παραπλευρη οικονομια της Μαφιας και των οικων ανοχης. Η Ιταλια ηταν η χωρα που επρεπε να ειχε μεινει εκτος Ευρωζωνης. Η κυρια Merkel κανει ότι δεν το γνωριζει και μιλα μονο για την Ελλαδα.Το ιδιο συνεβει και με την Γαλλια που της εδοθει το τροπαιο «Furgie» για την παραποιηση των κριτηριων της συνθηκης του Μααστριχτ, εν γνωση βεβαια των «Απαταιωνων των Ισολογισμων της Eurostat».

Οποιος από τους αναγνωστες πιστευει, ότι με τα ως ανω παραδειγματα τελειωνουν οι οικονομικες ταχυδακτυλουργιες ων τσιγγανων του ευρωπα’ι’κου βορρα πλανωνται. Οι τσιγγανοι αυτοι μαζι με την Eurostat και την Εlstat ευθυνονται και για την παραποιηση των στατιστικων στοιχειων και εκ μερους της Ελλαδος, διοτι δεν εδεχθηκαν τα στατιστικα στοιχεια της ελληνικης κεντρικης τραπεζας αλλα της κερδοσκοπικης εταιρειας «Goldman Sachs» των Μεγιστανων του χρηματος.Το δημοσιονικο ελλειμα της Ελλαδος το 2009 σε συνεργασια της Eurostat και της Elstat τελειως τεχνικα ανεβαστηκε στο 15,4 % μονο και μονο για να εισελθη και το ΔΝΤ στις παρανομες διαδικασιες στην Ελλαδα. 

Όλα τα μεχρι σημερα προγραμματα του ΔΝΤ σε κάθε χωρα που εισηλθε και τελευταια και στην Ελλαδα, ένα μονο στοχο εχουν: Να κανουν τους πλουσιους πλουσιωτερους και τους φτωχους φτωχοτερους. Η Ελλας οφειλεν όπως και η ανατολικη Γερμανια (DDR) να λεηλατηθη. Αυτό στην Ελλαδα επιτευχθη με τα Μνημονια 1, 2 και 3 (σωσιβια διασωσης από μολυβδο) για να δημιουργηθει μια κατασταση δουλοπαροικιας του ελληνικου λαου προς τους δανειστες μεγαλοαπαταιωνες του διεθνους πολιτικου σιωνισμου.

Κατά το αρθρο 28 παρ. 2 και αρθρο 36 παρ. 2 του ελληνικου συνταγματος μπορει να τεθη ένα τελος στην κατασταση αυτή με διωξη των υπευθυνων. Ολη η ελληνικη πολιτικη πλεμπα που εψηφισε τα Μνημονια μαζι με τους υπευθυνους της δικαστικης αξιας και του Elstat που ανεχθηκαν δρομολογησαν τα εγκληματα κατά του ελληνικου λαου, πρεπει να στηθουν στον τειχο και να τουφεκισθουν.

Οι ΗΠΑ κατω από την τυραννια των τοκογλυφων της Fed και της Wall-street μας δειχνουν πως λειτουργει το συστημα υπερχρεωσης μιας χωρας. Μονο εάν αποτειναξουν την τυραννια αυτή θα μπορεσουν να ξαναεπιστρεψουν στην ευημερια. Μετα το σπασιμο της φουσκας των οικοδομων το 2007 η κεντρικη τραπεζα των ΗΠΑ Fed για να αντιμετωπιση την εν οδο ευρισκομενη παγκοσμια αντιπληθωριστικη κριση (η επομενη και η πραγματικη θα είναι αντιπληθωριστικη!) αρχισε να τυπωνη νέο χρημα πολλων εκατονταδων δισεκατομμυριων δολλαριων. Υπαρχει παρα πολύ χρημα στην κυκλοφορια!

Μακροπροθεσμα το μετρο αυτό δεν θα βοηθησει, διοτι οι ανθρωποι εχασαν την εμπιστοσυνη τους στο καπιταλιστικο οικονομικο συστημα. Επιχειρησεις και ιδιωτες φευγουν προς διαφορετικα σχηματα χρηματος. Το υπαρχων χρηματικο συστημα αρχισε να αμφισβητηται. Το χρηματικο αυτό συστημα  που βασιζεται στην παραγωγη χρηματος από τις ιδιωτικες τραπεζες (κεντρικες τραπεζες) ποτε δεν θα μπορεσει να είναι σταθερο. Για να γινη αυτό σταθερο και ασφαλες πρεπει οι χωρες του κοσμου να απαγορευσουν τις κεντρικες τραπεζες το δικαιωμα, σε σχεση με την δανειοδοτιση, να φερνουν στην κυκλοφορια νέο χρημα.

Οι ΗΠΑ πρεπει να αποκτησουν οι ιδιες το δικαιωμα να τυπωνουν όχι μονο τα δολλαρια τους αλλα και όλα τα αλλα προ’ι’οντα χρηματος. Οφειλουν να ξηλωσουν από την Fed τον διαβολικο μηχανισμο της παραχαραξης χρηματος και να μεταφαιρουν το δικαιωμα αυτό στα χερια του λαου τους. Προ’υ’ποθεση για κατι τετοιο είναι όμως προηγουμενως η παταξη των Lobbys του διεθνους πολιτικου σιωνισμου στην Γερουσια και στην Βουλη τα οποιοι ελεγχουν και τα ΜΜΕ και συνεπως και την κοινη γνωμη και επιρεαζουν και τις εκλογες.

Κανεις δεν μπορει να φαντασθη τι θα συνεβαινε, εάν ολες οι χωρες μελη της Ε.Ε. ακολουθουσαν τα τυχων μετρα κατά των Μεγιστανων του χρηματος των ΗΠΑ και σχηματιζαν την Ε.Ε. των πατριδων με ξεχωριστα νομισματικα συστηματα και με εθνικοποιημενες ολες τις κεντρικες τραπεζες και εκτοπιζαν και το ΔΝΤ από την ευρωπη. Το ανταλλακτικο χρηματικο συστημα για ξενα νομισματα που ισχυει σημερα  στην Βρασιλια, Ρωσια, Ινδιες, Κινα και νοτια Αμερικη, θα μπορουσε να εφαρμοστη στις ΗΠΑ και στην Ε.Ε.

Κάθε χωρα συνεπως με την εθνικοποιημενη κεντρικη της τραπεζα θα τυπωνε το χρημα που χρειαζονταν χωρις να πληρωνη τοκους σε κανεναν ιδιωτη. Μονο ετσι θα μπορουσαν από το οικονομικο γιγνεσθαι να απομονωθουν οι ιδιωτες Μεγιστανοι του χρηματος. Κατι τετοιο θα ειχε ως αποτελεσμα και την Αλλαγη των γεωπολιτικων στοχων των ΗΠΑ και κατ’ επεκταση και του διεθνους πολιτικου σιωνισμου στην Ευρασια.



Η εξωτερικη πολιτικη των ΗΠΑ σημερα στην Εγγυς Ανατολη κατευθυνε-ται από το ισραηλινο λομπυ (Α.Ι.Ρ.Α.C. = American Isrαel Public Affairs Commitee) των ΗΠΑ. Η σχεδιασθεισα στις ημερες μας επιθεση των ΗΠΑ κατά της Συριας εκπληρει τους παλαιους στοχους του Ισραηλ και σε καμμια περιπτωση τους στοχους των ΗΠΑ στην Ευρασια. Ο διεθνης πολιτικος σιωνισμος δεν γνωριζει «ελεος» τοσο απεναντι στους εχθρους του οσο απεναντι και στους φιλους του.

Η σημερινη εκ θαλασσης και αερος απειλη κατά της Συριας των ΗΠΑ, είναι μερος του σχεδιασμου της Α.Ι.Ρ.Α.C. για την δεκαετια του 1980 που δημοσιευσεν το σιωνιστικο περιοδικο «Kivounim», αρ. 14 της Ιερουσαλημ, την 14.02.1982:

«….Ως συγκεντρωτικο σχημα, η Αιγυπτος ηδη αποτελει ένα πτωμα,  αν λαβουμε υπ’ οψη την ολο και εντονοτερη συγκρουση μεταξυ   μουσουλμανων και χιστιανων. Η διαιρεση της σε ξεχωριστες γεωγραφικες επαρχιες πρεπει να είναι ο πολιτικος μας στοχος για την  δεκαετια του 1990, στο δυτικο μετωπο.  Αφου η Αιγυπτος εξαρθρωθει ετσι και χασει την κεντρικη της εξουσια, χωρες, όπως η Λιβυη, το Σουδαν και άλλες ποιο απομακρυσμενες, θα γνωρισουν την ιδια διαλυση. Η δημιουργια ενός κοπτικου    κρατους στην Ανω Αιγυπτο, και μικρων επαρχιακων ενοτητων μικρης   σημασιας, αποτελει το κλειδι μιας ιστορικης αναπτυξης που τωρα    καθυστερει λογω της συμφωνιας ειρηνης, όμως, μακροπροθεσμα, είναι αναποφευκτη.  Παρα τα φαινομενα, το Δυτικο Μετωπο παρουσιαζει λιγοτερα προβληματα απ’ ότι το Ανατολικο. Η διαιρεση του Λιβανου σε πεντε επαρχιες…προοιωνιζει αυτό που θα συμβει στο συνολο του Αραβικου κοσμου.  Η διασπαση της Συριας και του Ιρακ σε περιοχες βασει κριτηριων εθνικων ‘η θρησκευτικων πρεπει μακροπροθεσμα να γινη, πρωταρχικης σημασιας στοχος του Ισραηλ, με πρωτο σταδιο την διαλυση της   στρατιωτικης ισχυος συτων των κρατων.  Οι εθνικες δομες της Συριας την εκθετουν σε μια εξαρθρωση η οποια  θα μπορουσε να καταληξη στην δημιουργια ενός σιιτικου κρατους κατα μηκος της ακτης, ενός σουνιτικου στην περιοχη του Χαλεπιου, ενός αλλου στην Δαμασκο και μιας δρουσικης οντοτητας η οποια θα μπορουσε να επιθυμηση να αποτελεση ξεχωριστο κρατος- ισως στο δικο μας Γκολαν- σε κάθε περιπτωση με το Χουραν και την βορειο Ιουρδανια…Ένα τετοιο κρατος θα ηταν, μακροπροθεσμα, εγγυηση   ειρηνης και ασφαλειας στην περιοχη. Είναι ενας στοχος που ηδη   βρισκεται εντος των δυνατοτητων μας.  Πλουσιο σε πετρελαια, και μαστιζομενο από εμφυλιες διαμαχες, το  Ιρακ βρισκεται μεσα στους Ισραηλινους στοχους. Η διαλυση του θα ηταν για μας σημαντικοτερη απ’ αυτην της Συριας, διοτι είναι αυτό  που βραχυπροθεσμα αντιπροσωπευει, την ποιο σοβαρη απειλη για  το Ισραηλ…»

Κατά τον αμερικανο συμβολο ασφαλειaς του πρωην προεδρου των ΗΠΑ Cimy Carter, Brzezinski, για τις ΗΠΑ η Ευρασια είναι μια κυρια-γεωπολιτικη Λεια. Zbigniew Brzezinski: «Η Ευρασια είναι το πεδιο συγκρουσης οπου ο αγωνας θα αποφασισει την τυχη της παγκοσμιας κυριαρχιας στο μελλον».

Ο Εφιαλτης των ψυχοπαθων αυτων των ΗΠΑ και του Ισραηλ είναι ο κινδυνος της δημιουργιας μιας μεγαλης δυναμης εξω από τον ελεγχον τους που θα κυριαρχουσε στην Ευρασια. Η ριζες της στρατηγικης αυτης βασιζονται στην θεωρια του γεωπολιτικου αναλυτη Charold Makinde, του οποιου η θεωρια στις αρχες του 20ου μ.Χ. αιωνα προκαλεσεν πολλες αντιδρασεις. Μετα το τελος του 2ου Παγκοσμιου Πολεμου και εις το χρονικο διαστημα του ετσι ονομασθεντος ψυχρου πολεμου εως την καταρρευση της Σοβιετικης Ενωσης το ετος 1991 η θεωρια του Makinder ως αντιπαλος πολος του κομμουνιστικου ανατολικου κοσμου εκανε αναγκαια την υπαρξη του ΝΑΤΟ και του δυτικου κοσμου.

Οι χωρες της δυτικης ευρωπης και ορισμενες άλλες της Ευρασιας γυρω από την περιοχη πυρηνα σχηματιζαν στην πραγματικοτητα την εμπροστοφυλακη του διεθνους πολιτικου σιωνισμου στην Ευρασια. Ο ελεγχος της περιοχης πυρηνος που προτεινε ο Makinder, δεν σημαινε το ιδιο με την κατοχη της περιοχης αυτης. Ο γερωπολιτικος αναλυτης Nicolas Speikmann ηταν της γνωμης, ότι ο γεωπολιτικος αξονας της Ευρασιας δεν βρισκεται στην περιοχη του πυρηνα αλλα στην περιφερειακη περιοχη, δηλαδη στο εσωτερικο δακτυλιο γυρω από την περιοχη πυρηνος. Ετσι αυτος που ελεγχει την περιφερειακη περιοχη, ελεγχει και την περιοχη του πυρηνα και αυτος που ελεγχει την περιοχη του πυρηνα ελεγχει και ολοκληρο τον πλανητη.

Η περιφερειακη αυτή περιοχη περιεχει τις χωρες της Δυτικης Ευρωπης, την Τουρκια και μερικες της βορειου Αφρικης, της Εγγυς- και Μεσης Ανατολης και ιδιαιτερα την Ιαπωνια. Η θεωρια του Speikmann μαζι με την θεωρια του Stefan Tjoouns  δημιουργησαν την θεωρητικη βαση των ΗΠΑ σχετικα με την «πολιτικη ανακοπης»(Polkicy of Containment), την οποια σχεδιασεν ο Georg  Kenan και απο τοτε αποτελει τον πυρηνα της γεωστρατηγικης των ΗΠΑ. Η στρατηγικη αυτή αρχισεν να λαμβανη ουσια με το δογμα Truman και το σχεδιο Marschal στην δεκαετια του 1940 και ισχυσε εως την αρχη της δεκαετιας του 1990, δηλαδη εως οτου καταρρευσε ‘η εως καταρρεύσει η Σοβιετικη Ενωση.

Από τοτε που η Σοβιετικη Ενωση επαψε να υπαρχη απόκαλυφθηκε η στρατηγικη αυτή των ΗΠΑ και εδειξε την γεωπολιτικη ουσια της. Η ουσια αυτή υπηρξε ο αγωνας της περιφερειακης δυναμης ΗΠΑ, εναντιον μιας αλλης δυναμης  εξουσιας για το  κεντρου της Γης, για  την Ευρασια.

Συμπερισματικα, μια μεγαλη αντιπαλος δυναμη των ΗΠΑ θα μπορουσε να γινη μια ενωμενη Ευρωπη με μια ανεξαρτητη γεωπολιτικη υποσταση, στην οποια θα ανηκαν η Ρωσια, η Λευκορωσια και η Ουκρανια. Η προσπαθεια της Ρωσιας για την δημιουργια της «Ευρασιατικης Ενωσης» σαν αντισταθμισμα της «Οργανωσης Συνεργασιας Σαγκα’ι’» (SOZ = Shanghaier Organisation für Zusammenarbeit) οδηγει τις ΗΠΑ σε δραστηριοτητες να διασπαση την Ευρασια για ισχυροποιηση της γεωστρατηγικης της θεσης.

Οι ΗΠΑ προσπαθουν με χωρις διακοπη πολεμους στην ευρυτερη περιοχη, από την βορειο Αφρικη και Εγγυς- και Μεση Ανατολη, στον Καυκασο εως την κεντρικη Ασια και Ινδιες, να σταθεροποιησουν αιματερα την θεση τους. Η Ρωσια, η Λευκορωσια, το Καζασταν, Κιρκισταν και Τατσικισταν ιδρυσαν ηδη μια τελωνειακη ενωση του κοινου οικονομικου χωρου ως πρωτο βημα για την σχεδιασθεισα Ευρασιατικη Οικονομικη Ενωση. Όπως τουλαχιστον φαινεται, το οικονομικο μελλον της Ρωσιας βρισκεται, παρ’ ολην την παροχην του φυσικου αεριου προς την Ευρωπη, στην Ανατολη.

Η αντιδραση του διεθνους πολιτικου σιωνισμου στην προσπαθειες αυτές της Ρωσιας και προς τις περιοχες Ασιας-Ειρηνικου Ωκεανου, στις οποιες και ο ιδιος εχει ενδιαφεροντα, αντικατροπιζεται στην σημερινη Ιαπωνικη-Κινεζικη αντιπαραθεση για τις νησους Diaoyu και στις πολεμικες τασεις την νοτιοκινεζικη θαλασσα. Για πρωτη φορα στην ανθρωπινη ιστορια γινεται δυνατη η δημιουργια μιας μεγαλης και εχθρικης προς τις ΗΠΑ και κατ’ επεκταση προς τον διεθνη πολιτικο σιωνισμο δυναμης, με συμμετοχη της Ε.Ε., που θα κυριαρχουσε στην περιοχη του πυρηνα και της περιφερειας της Ευρασιας και συνεπως σε ολοκληρο τον πλανητη μας. Για πρωτη φορα οι ΗΠΑ και ο διεθνης πολιτικος Σιωνισμος θα εκτοπιζονταν στην Περιφερεια….

Για τις ΗΠΑ και τον διεθνη πολιτικο σιωνισμο είναι σημερα το ποιο φυσικο στον κοσμο, με την βοηθεια της πρωσικης Γερμανιας, να μην δημιουργηθει μια πολιτικα ενωμενη ευρωπη μετα την προγραμματισθεισα καταρρευση της Ευρωζωνης. Οι κατεχοντες σημερα εξουσια στην Ελλαδα, ως ηλιθιοι και δουλοπαροικοι, δεν καταλαβαινουν τιποτε. Αντι να εκτοπισουν δυναμικα από την χωρα την Τρο’ι’κα και το ΔΝΤ γονατιζουν και γλυφουν τα χερια αυτων που σφαζουν καθημερινα τον Ελληνικο Λαο.

ΟΠΟΙΑ ΑΘΛΙΟΤΗΣ!!!

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou

D-40885 Ratingen
Tel.+Fax: 02102 32513
E-Mail: chaziteo@t-online.de 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου