Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Ψευδαισθήσεις και οριστικές αποφάσεις σε … μια κατεχόμενη Πατρίδα .ΒΙΝΤΕΟ.


ΑΥΤΟΣ Ο ΓΟΡΔΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ ΑΔΕΛΦΙΑ .....

Η κατοχική κυβέρνηση της Χούντας των Αθηνών δεν πρόκειται να πτοηθεί ή να “πέσει” λόγω των μαζικών λαϊκών κοινοποιήσεων είτε αυτές λέγονται απεργίες ή διαδηλώσεις ή  ακόμη και  “χαρακίρι”- αυτοκτονίες  εν “χορώ”….!  
Τα εκλογικά αποτελέσματα που μαγειρεύονται στο Βερολίνο και στα σαλόνια των μεγαλοεργολάβων - εκδοτών δεν θα επιτρέψουν ποτέ την ανατροπή του κλεπτοκρατικού  καθεστώτος. 
Τα νομοσχέδια σχεδιάζονται από τους τοκογλύφους δανειστές μας και αφού ψηφίζονται από τα εθνοπροδοτικά τομάρια-βολευτές , εφαρμόζονται
από την πουλημένη δικαιοσύνη των ''αναδρομικών της''.
Επίσης όλα τα Ελληνικά ..ΜΜΕ ανήκουν σε εβραϊκά κεφάλαια μέσω των ''πτωχευμένων'' ....Τραπεζών....   
Η συμμορία των δολοφόνων στην Αθήνα και στο Βερολίνο γνωρίζει ότι στην περίπτωση που θα χάσουν την εξουσία, θα  ισχύσει αυτόματα η άλλη πλευρά του “νομίσματος”, όπου είναι απεικονισμένες οι φυλακές, οι δημεύσεις των περιουσιών τους και για μερικά από τα κεφάλια τους … οι κρεμάλες.        

Οι διάφοροι αυτοανακηρυχθέντες “ηγέτες” μας βομβαρδίζουν με τις συνεχείς τους δηλώσεις του τύπου … ” η κυβέρνηση/το καθεστώς” πρέπει να πέσει το ταχύτερο δυνατόν”, αλλά κανείς από δαύτους δεν έχει το θάρρος και την τόλμη να“σπάσει αυγά” και να προτείνει το “ΠΩΣ” αυτό θα γίνει … 

Φοβούνται να αναλάβουν τις ευθύνες των λόγων και των πράξεών τους προκειμένου να πετύχουν το αυτονόητο, αλλά από την άλλη, θέλουν, αφού κάποιοι άλλοι ρίξουν το σύστημα, να αναλάβουν αυτοί οι ίδιοι την ευθύνη της διακυβέρνησης της χώρας.    

Ο ανθρώπινος φόβος είναι κάτι το φυσιολογικό και όποιος ισχυρίζεται ότι δεν φοβήθηκε ποτέ στη ζωή του … ψεύδεται και αποδεικνύει ότι στην άσκηση αυτοκριτικής και αυτοσεβασμού … έχει χάσει πολλά επεισόδια! 

Αυτόν όμως τον “φόβο μας” εκμεταλεύονται οι εθνικοί μας δήμιοι και εφιάλτες τα τελευταία τρία και πλέον χρόνια για να μας κρατήσουν δέσμιους των δικών τους αποφάσεων.     

Σε μερικές εβδομάδες, το αργότερο, θα πρέπει να έχουμε αντιδράσει στην φρίκη της καθημερινότητας που ζουν εκατοντάδες χιλιάδες ελληνικές οικογένειες, αλλιώς η μοίρα μας σαν προσωπικότητες, σαν κοινωνία και σαν λαός  θα είναι προδιαγεγραμμένη και καταστροφική για τα επόμενα 50 χρόνια.      

Ας επενδύσουμε λοιπόν τώρα όλοι μαζί στους  φόβους  μας και ας τους ενώσουμε   μαζί με τις ψυχές μας και να είστε βέβαιοι ότι το θάρρος και η τόλμη θα πλημμυρίσουν τις καρδιές  μας και  τα χέρια μας  θα οπλιστούν με αστείρευτες δυνάμεις με τις οποίες θα μπορέσουμε να καταστρέψουμε   και   να καταποντίσουμε τα“χάρτινα κάστρα”  τους.    

 Ας ανταποκριθούμε όλοι μαζί  ενωμένοι  στο “κάλεσμα της συσπείρωσης για την ανατροπή”  όταν  …..  αυτό  θελήσει  να  έρθει.  

Ας μετατρέψουμε τους εκβιασμούς  και τις απειλές  που αυτοί χρησιμοποίησαν για να μας υποδουλώσουν σε … μπούμερανγκ για να σπάσουμε μια για πάντα τα δεσμά μας και να αναλάβουμε εμείς οι ίδιοι το τιμόνι της ζωής μας.

Έλληνες τώρα μας ενώνει ότι στο παρελθόν μας χώριζε σε πολιτικά κόμματα .... και ιδεολογίες !!!


ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΞΙΑ ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΟΣΙΑ ΚΑΙ ΙΕΡΑ !!



Όσο θα με φυλακίζεις θα σπάω τις αλυσίδες μου.
Όσο θα με φιμώνεις θα ουρλιάζω.
Όσο θα με κυβερνάς, θα είμαι ανεξάρτητη!!!!


Δε θα με καλουπώσεις.
Δε θα με συντρίψεις.
Δεν έχεις λόγο πάνω μου.


Γεννήθηκα με το φως και πέρασα τη ζωή μου
σκαλίζοντας τη γη.
Την ανακάτεψα, τη μύρισα, δέθηκα.
Δε θα με ξεριζώσεις.


Δε θα σ' αφήσω να με καταπιείς Καιάδα.
Μεγάλωσα "Σπαρτιάτικα"
για να μη μου κάτσεις στο σβέρκο.


Για να μπορώ να είμαι περήφανη.
Για να μπορώ να κλάψω για όσα χάνω
γιατί έκλαψα και για να τ' αποκτήσω...

Μαρία Τζιάτζιου

1 σχόλιο: