Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΕΓΑΛΕΣ, ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ Ν. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ Ο Χρυσόστομος Κύπρου "Θα καλέσει τον λαό σε Επανάσταση"

undefined
Δεν θα διστάσει να βγει για να καλέσει τον λαό σε επανάσταση, προειδοποιεί ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος, ο οποίος τονίζει ότι δεν θα έχει άλλη επιλογή σε ...
περίπτωση που παραμείνουν τα πράγματα στατικά.

Ο Μακαριότατος βλέπει ότι θα υπάρξει "πείνα και φτώχεια" στην Κύπρο αν δεν αναστραφεί η κατάσταση.

Είναι ο πρώτος Ελληνορθόδοξος ηγέτης ο οποίος δηλώνει έτοιμος να ηγηθεί μιας επανάστασης κατά του εθνοκτόνου Μνημονίου, που όπως και εμάς το ίδιο συντρίβει τους αδελφούς Κυπρίους.

Βέβαια, οι ευθύνες του για την εκλογή του Ν.Αναστασιάδη είναι τεράστιες και δεδομένες.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά έχει την ηθική υποχρέωση να το κάνει εφόσον διαπιστώσει ότι "δεν υπάρχει άλλος δρόμος".

Παράλληλα, καλεί τον Κεντρικό Τραπεζίτη της Κύπρου να άρει άμεσα τα περιοριστικά μέτρα για την Ελληνική Τράπεζα (μεγαλομέτοχος της οποία είναι η Εκκλησία), η οποία όπως υποστηρίζει, παρά την αρνητική κατάσταση στον τραπεζικό κλάδο, θα τα καταφέρει.

Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρος ζήτησε από τη κυβέρνηση να βρει άμεσα ένα σχέδιο λύσης στο Κυπριακό και να το καταθέσει για πρώτη φορά στις συνομιλίες.

Θεωρεί ότι το φυσικό αέριο μπορεί να είναι καταλύτης λύσης αλλά μπορεί και να εξελιχθεί σε μεγάλη βόμβα που θα ανατινάξει τα πάντα.

Για τις σχέσεις του με τον πρώην Πρόεδρο της Κύπρου Δημήτρη Χριστόφια είπε ότι είναι φίλος του, άσχετα αν έχει διαφωνήσει με κάποιες επιλογές του.΄

Για το ΑΚΕΛ τόνισε ότι είναι καιρός να σταματήσουν οι ιδεολογίες και τα κομματικά, για αυτό και έκανε το πρώτο βήμα και επισκέφθηκε το κόμμα. "Δεν θα ψώριαζα..." ανέφερε χαρακτηριστικά. 


Είναι γνωστή η αθεϊα που διακατέχει τον συγκεκριμένο χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου