Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Παλλαϊκή, εθνική αντίσταση.

Δυστυχώς, με την υπόθαλψη των εκάστοτε δωσίλογων κυβερνήσεων, οι εχθροί της Ελλάδος πήραν το πάνω χέρι και βαράνε, με σκοπό να μην μείνει τίποτα όρθιο σε αυτή τη χώρα.
Όλα δείχνουν πως μια στρατιά τραπεζιτών, που δρουν ως στρατεύματα κατοχής στα σπλάχνα του ελληνικού Έθνους, επέπεσαν επί του ελλαδικού κορμού εκτρέφοντες το σαρκίο τους με τις σάρκες του ελληνισμού και αφαιμάσσουν τον Λαό ρουφώντας και την τελευταία ρανίδα του αφού κατέστησαν τους Δικαστές θεραπαινίδες τους . Αυτές οι βδέλλες ...
...έχουν αποδυθεί σε μια ανθρωποκαταδίωξη μετατρέποντας τον ελλαδικό χώρο σε ένα απέραντο στρατόπεδο συγκεντρώσεως οδηγώντας, από σαδισμό και ρεβανσιστική εκδικητικότητα, την ελληνική φυλή στα οικονομικά κρεματόρια του 4ου Ράϊχ ενώ ο ευρωπαϊκός Μινώταυρος, δολοφονώντας το Έθνος των Ελλήνων, βρυχάται ζητώντας αίμα, κι άλλο αίμα, αίμα ελληνικό!!!
Η Εθνοκτονία συνεχίζεται χωρίς ανάχωμα και καθημερινώς ακούμε να αποτολμούνται κι άλλες αυτοκτονίες, που δεν φτάνει βέβαια ποτέ ο ακριβής αριθμός τους στην ειδησεογραφία μιά και τα αργυρώνητα φερέφωνα αποκρύπτουν την πραγματικότητα.
Νοικοκύρηδες, τίμιοι Έλληνες, διαπομπεύονται και εκβιάζονται από τις εισπρακτικές εταιρίες και χάνονται την ίδια στιγμή που οι τραπεζίτες, παρέα με την διαπλοκή και ένα αργυρώνητο «κράτος» που δεν έχει υπόσταση πλέον, συνεχίζουν το ολέθριο έργο τους.
Αυτά τα ίδια εθνομηδενιστικά ανθρωποειδή που διέλυσαν συθέμελα ό,τι συνιστούσε αυτό το κράτος, από το ήθος ως την ελευθερία του, υποδουλώνοντάς το στους δανειστές του και αρπάζοντας τις αποταμιεύσεις του με τις κάθε είδους παλιανθρωπιές τους, από την εδαφική του ακεραιότητα ως τα κυριαρχικά του δικαιώματα, από την παιδεία και την ιστορία του ως την ταυτότητά του, άνοιξαν την κερκόπορτα για την εκποίηση της χώρας πνίγοντας το κάθε τι και ταπεινώνοντας το έθνος μας.
Δυστυχώς έχουν βρεθεί οι κατάλληλοι γραικύλοι που τα ξεπουλάνε όλα αφού προηγουμένως έβαλαν πωλητήριο ακόμη και στην αξιοπρέπεια της Ελλάδας και χαντάκωσαν την πατρίδα μας. Είναι δυνατόν λοιπόν ποτέ να την αφήσουν οι συμμορίες του πλειστηριασμού να αναβαθμίσει ως προς κάτι την αξία της;
Η αντίδρασή μας βέβαια δε μπορεί να μείνει στο επίπεδο του πολύγραφου της κατοχής, η στο επίπεδο των  ομάδων κοινωνικής δικτύωσης , πρέπει να περάσει στο στάδιο της παλλαϊκής, εθνικής αντίστασης με όλα τα διαθέσιμα μέσα και τρόπους και ταυτίζουμε την πορεία μας με την Επαναστατική προκήρυξη του Μεγάλου μας ιδεαλιστή Ρήγα Φεραίου: 
«όταν η διοίκησης βιάζει, αθετεί, καταφρονεί τα δίκαια του λαού και δεν εισακούει τα παράπονά του, το να κάμει τότε ο λαός ή κάθε μέρος του λαού επανάστασιν, να αρπάζει τα άρματα και να τιμωρήσει τους τυράννους του, είναι το πλέον ιερόν από όλα τα δίκαιά του και το πλέον απαραίτητο από όλα τα χρέη του.»
Εμείς αψηφώντας το γεγονός μιάς επικείμενης στοχοποίησής μας από υποχθόνιους κατασταλτικούς μηχανισμούς, έτοιμοι να τα χάσουμε όλα, θα πάρουμε θέση σ’ αυτή την «ιστορία της χαβούζας» η οποία προσβάλλει το Λαό μας και θα μείνουμε παντελώς αδιάφοροι έναντι οιουδήποτε κόστους συνεπείς στην ρήση του Ουγκώ: 
«Εάν πρόκειται να υποφέρουμε, ας υποφέρουμε με αξιοπρέπεια».
 Όθεν, ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΙ ΟΥΔΕΝ θα αναχαιτίσει την εσωτερική μας παρόρμηση να στραφούμε με νύχια και με δόντια ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ ως των βιαστών της Φυλής μας και του πολιτισμού μας!!! Είμαστε όλοι, ανεξαρτήτως κόμματος, προδομένοι αλλά ακόμα ζωντανοί και μάχιμοι. Ήρθε η ώρα να δώσουμε τη μάχη της γενιάς μας!! Υπάρχει ακόμα μαγιά. Το Γένος μας θα συνεχίσει την διαχρονική Ιστορία του!!! Είμαστε Έλληνες!!! Είμαστε Έλληνες!!!
Την ύβρη ακολουθεί νομοτελειακά η Νέμεσις!! 
Ας το κατανοήσετε οι πάντες πως εμείς βρισκόμαστε στις επάλξεις του κάστρου των ψυχών μας κι αν έλθει η ώρα η τρανή, θα ακουστεί και πάλι η ιαχή του αγώνα: 

«Ελευθερία ή θάνατος»!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου