Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Και τώρα πόλεμος......

Βρισκόμαστε στη δυσκολότερη καμπή της ιστορίας της υφηλίου κι όχι της Ελλάδος….

Άλλωστε το μέλλον της Ελλάδος είναι ήδη προ πολλού μελετημένο ένθεν κι ένθεν.

Οι πολλοί θέλουν την Ελλάδα κομμένη και ραμμένη στα σύνορα της Λαμίας περίπου μπορεί και
παρακάτω, χωρίς Έβρο, χωρίς νησιά , είτε δυτικά είτε ανατολικά, είτε νότια και ο ένας να μεσουρανεί και να επεκτείνεται μέχρι την Κόκκινη Μηλιά.


Τα δεδομένα όμως είναι συγκεκριμένα και βλέποντας τα αποστασιοποιημένα πιθανότατα να μην αποδέχονται αμφισβήτησης , οπότε ας προσπαθήσουμε να ξετυλίξουμε το κουβάρι των πιθανών άμεσων γεγονότων .

Ένωση ΗΠΑ & ΗΠΕ

Το καλοκαίρι του 2013 ψηφίστηκε η ένωση των αγορών μεταξύ ΗΠΑ & ΗΠΕ , στο ευρωκοινοβούλιο με χαρές που μεταφράστηκαν σε κατακόρυφη άνοδο....

.... των ξένων χρηματιστηρίων και άνοδο του Ευρώ έναντι του δολαρίου.


Σε μια ενοποίηση αγορών όμως, όπως μέχρι σήμερα είναι δεδομένο, γνωρίζουμε ότι το επόμενο βήμα είναι η διατραπεζική ένωση , έπεται το κοινό νόμισμα , η στρατιωτική ενοποίηση και τέλος η ενοποίηση των χωρών και των κρατών.

Τα πρώτα δύο, μετά και την ευφάνταστη κρίση χρέους που αυτή τη στιγμή πλήττει την Αμερική , φαίνονται, ως τα μοναδικά πραγματικά σιδερένια θεμέλια πάνω στα οποία μπορεί να κρατηθεί ο Αμερικανικός γίγαντας, καθώς ήδη η Καλιφόρνια αλλά και το Ντιτρόιτ έχουν έλθει σε κατάσταση χρεωκοπίας με το Τέξας να βρίσκεται μια ανάσα από την ιδια κατάσταση, κάτι το οποίο φυσικά θα φέρει την Αμερική σε πραγματική κατάρρευση.


Η γνώριμη φύση του ανθρώπου να κυριαρχεί αλλά και το επί δεκαετίες σνομπάρισμα της Αμερικής προς τη Γηραιά Ήπειρο είναι κάτι που έπληξε το γόητρο των Ευρωπαϊκών Εθνών , και σε καμία περίπτωση δεν θα μείνει αναπάντητο.

Φυσικά δεν υπάρχει καιρός για εκδίκηση , αλλά υπάρχει άπλετος χώρος για επικράτηση , την ώρα και τη στιγμή που ο γίγαντας αιμορραγεί με 10 δις δολάρια εβδομαδιαίως να χάνονται από την οικονομία του η οποία αναγκαστικά θα συρρικνωθεί όσο ποτέ άλλοτε στη σύγχρονη ιστορία, μετά τον Β Παγκόσμιο πόλεμο και φυσικά με τις τράπεζες ήδη να έχουν χαράξει το δρόμο που θέλουν για την ανθρωπότητα.

Τελευταία βήματα Ομοσπονδίας

Η ΗΠΕ εδώ και καιρό προετοιμάζονται πυρετωδώς εναγωνίως κι εν μέσω τεραστίων λαθών να προλάβει την ενοποίηση της , να προλάβει να οχυρώσει την οικονομία της, πριν το μεγάλο βήμα του πολέμου.


Μια ψυχροπολεμική κατάσταση που από όποια πλευρά κι αν τον αναλύσεις βλέπεις ότι δεν είναι δυνατό να αποφευχθεί καθώς οι παίχτες ήδη έχουν στηθεί , τα κανόνια ήδη έχουν βγει στην επιφάνεια και οι Κινέζοι, παίζουν τα ρέστα τους στο διπλωματικό παιχνίδι των όπλων , κάτι που δείχνει ότι για κάποιο σοβαρό λόγο, θέλουν να αποκτήσουν πρόσβαση δίπλα μας….


Το σύστημα της Παγκοσμιοποίησης πέραν όλων των άλλων, έχει επιφέρει την απόλυτη κυριαρχία των ΗΠΑ στις πωλήσεις όπλων, έχοντας ήδη εγκαταστήσει τα όπλα τους μέχρι και στο μικρού μεγέθους Κατάρ, το οποίο χρησιμοποιούν ως ένα μικρό κομματάκι απογείωσης, αλλά κι ως ένα μέρος του πάζλ της απόλυτης κυριαρχίας, στην ευρύτερη περιοχή.

Με κόμβο τη Σαουδική Αραβία , το επιτελείο τους ελέγχει σχεδόν ολόκληρη τη Μέση Ανατολή , προσφεύγει σε διάφορες αποστολές εξουδετέρωσης στόχων και χρησιμοποιεί τους Σουνίτες για την εξάπλωση του Μουσουλμανικού τόξου σε όλη την ευρύτερη περιοχή, με άναρχο τρόπο, μια φυλή όμως η οποία ποτέ του δεν θα δαμαστεί και πιθανότατα εις το μέλλον να γίνει το επόμενο μεγάλο μεν , αλλά ακίνδυνο για τους ΗΠΑ &ΗΠΕ θύμα.

Τελικός στόχος η Κίνα και η Ρωσία.

Με τις αδελφότητες Μουσουλμάνων στο μαλακό υπογάστριο της Ρωσίας αλλά και στο κέντρο της Κίνας , ίσως το επόμενο βήμα της Αμερικής στο παιχνίδι της Παγκόσμιας σκακιέρας, θα είναι να δημιουργηθεί εκείνη η κρίση , στις χώρες αυτές ώστε να βρεθούν τόσο αδύναμες που να μην μπορέσουν να αντισταθούν στα επεκτατικά σχέδια των Ηνωμένων ΗΠΑ & ΗΠΕ πλέον, και στη διάσπαση της πολυαναμενόμενης Ευρασιατικής Ένωσης που ολοκληρώνεται την 1-1-2015 .

Η αγορά όπλων και το status quo

Και η Κίνα στη μέση, μέσω Τουρκίας, που αποφάσισε να σπάσει την αλυσίδα πυραυλικών συστημάτων του ΝΑΤΟ και να παραγγείλει από εκεί , τα νέα της όπλα.


Με μία αγορά που δεν συγχωρεί, πιθανότατα αυτή τη στιγμή, η Τουρκία θα εξαναγκαστεί στην ακύρωση των Κινεζικών συστημάτων , όπως το ίδιο συνέβη και στην Κύπρο με τους S-300, αλλά φυσικά με την παραχώρηση σημαντικών ανταλλαγών από πλευράς Ένωσης.


Η Κίνα ήδη γνωρίζει ότι μια τέτοια συμφωνία δεν θα πραγματοποιηθεί ποτέ, όμως έτσι θα έχει έναν επιπλέον λόγο στην απευθείας εμπλοκή της με οποιονδήποτε τρόπο, αν ποτέ η Τουρκία αποφασίσει να ενοχλήσει τη σύμμαχο.

Η Κίνα η οποία ήδη έχει υπογράψει μνημόνιο στρατιωτικής συνεργασίας με τη Ρωσία και με την πρώην υπερδύναμη ως σύμμαχο, που φορτσάρει στον τομέα των αμυντικών συστημάτων και πιθανότατα να υπερτερεί των πάντων, σε καμία περίπτωση δεν θα συγχωρήσει μια τέτοια κίνηση και με την πρώτη ευκαιρία το «Βασίλειο του Κουμουνιστικού Κόμματος» θα δώσει ένα ισχυρότατο μάθημα στον Ερντογάν και την παρέα του, καθώς δεν υπάρχει μεγαλύτερη προσβολή από την ακύρωση αμυντικών συμφωνιών.

Ευρασιατική Ένωση και κυριαρχία

Ευρασιατική Ένωση σημαίνει παγκόσμια κυριαρχία , σε όλα τα επίπεδα αλλά κυρίως στα πυρηνικά και το μέλημα των ΗΠΑ & ΗΠΕ , είναι όχι να βρεθούν μπροστά στην κούρσα , αλλά να ρίξουν τον αντίπαλο , καθώς χώρος για εισχώρηση στην ΕΕ , χωρών όπως η Αρμενία ή ή Συρία ή το Κουρδιστάν ή η Λευκορωσία δεν είναι δυνατόν να συμβεί.


Άρα τα γεγονότα οδηγούν μαθηματικά σε μια σύγκρουση γιγάντων , που όμοια της στην ιστορία δεν θα έχουμε ξαναδεί.

Φυσικά το μέλλον της χώρα μας σε μια τέτοια περίπτωση προβλέπεται ζοφερό και υπό την μπότα του μνημονίου, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα επιφέρει καταστάσεις τις οποίες εν καιρώ ειρήνης δεν θα είναι δυνατό να τις πιστέψουμε. 


Με ένα μνημόνιο που παραδίδει Εθνική κυριαρχία αλλά και εκχώρηση ιδιωτικής και δημόσιας περιουσίας είναι αδύνατο να πιστέψουμε ότι οι Ελληνικές Αστυνομικές δυνάμεις θα ήταν ποτέ εις θέση να κρατήσουν ασφαλείς τις εναπομείναντες ιδιωτικές επιχειρήσεις αλλά κυρίως τις κατασχεμένες και υπό «νεα ιδιοκτησία» περιουσίες και επιχειρήσεις του Ελληνικού Δημοσίου.

Θα πρέπει οι Έλληνες να προετοιμαστούν για γεγονότα και καταστάσεις οι οποίες πλέον δεν θα ελέγχονται από κέντρα όπως το Μαξίμου αλλά από κέντρα όπως η Ουάσιγκτον και τέλος οι Βρυξέλες

 .
Ανδρέας Αποστολόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου