Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Η Χρυσή Αυγή θα είναι η τελευταία σανίδα σωτηρίας του πολιτικού συστήματος...

Μετά από όσα έχουν γίνει, διερωτάται κανείς εύλογα αν μελλοντικά στο καταστατικό της η Χρυσή Αυγή θα αναφέρει, ότι ο Ναζισμός δεν αποτελεί για αυτήν πρότυπο ή ότι η προτίμηση της στο Ελληνικό στοιχείο δεν έχει σχέση με ρατσιστικά πρότυπα αλλά με την ανάγκη στήριξης του Ελληνικού πολιτισμού και της παράδοσης.

Για ένα μοντέρνο Εθνικιστικό κόμμα θα έπρεπε τέτοια νοήματα να είναι ξεκάθαρα και να είναι πρώτα στη σειρά των αρχών του. 
Μήπως όμως η ΧΑ δεν είναι Εθνικιστικό κόμμα αλλά κάτι άλλο;
Η σβάστικα, το σύμβολο της Νέας Τάξης όπως θα μπορούσε να θεωρηθεί την εποχή του μυστικισμού της Εταιρείας της Θούλης στην οποία στηρίχτηκε ο Ναζισμός έχει αντικατασταθεί στο σήμα της ΧΑ απο τον Ελληνικό Μαίανδρο (τη Θεική λαβή όπως λένε τα μέλη της) δίνοντας “ζωή” στο Ελληνικό Δωδεκαθεϊστικό Δένδρο της Ζωής ή αν θέλετε στην Ελληνική Καμπάλα,  που οδηγεί στο Greek Right (κατά το όνομα μόνο).
Είναι γνωστό, ότι πολλές μυστικιστικές ερμηνείες στα βασικά φιλοσοφικά ερωτήματα που αφορούν το λεγόμενο “μικροπρόσωπο” και το λεγόμενο “μακροπρόσωπο” σε πολλά σημεία συναντώνται.

Οι “αντιστοιχίες” που υπάρχουν ανάμεσα στις διάφορες ερμηνείες και φιλοσοφικές τάσεις ωριμάζουν και ενοποιούν τους ανθρώπους στρέφοντάς τους πρός μία παγκόσμια θρησκεία του ενός κοινού Θεού ενώ παράλληλα αμβλύνουν υπάρχοντες φανατισμούς που έχουν δημιουργηθεί απο λάθη του παρελθόντος.
Σε αυτό το λογικά σωστό κανόνα δυστυχώς υπάρχουν εξαιρέσεις, γιατί πολλοί χωρίς πνευματικά χαρακτηριστικά σε θέσεις εξουσίας δεν το επιθυμούν και δεν το επιθυμούν για να παρατείνουν το χρόνο της “βασιλείας” τους, των συμφερόντων τους ή άλλων γεωστρατηγικών σχεδίων τους.
Οι πάσης προέλευσης φανατισμοί πρέπει να μειώνονται προς όλες τις κατευθύνσεις ανεξαρτήτως φυλής, γλώσσας κλπ και πάντα κατά τον ίδιο τρόπο. Σε άλλη περίπτωση θα υπάρχει επιβολή της αλήθειας της μιας φιλοσοφικής τάσης σε βάρος των άλλων, που σημαίνει αυτόματα ανισότητα και πνευματική σκλαβιά για όλους τους ανθρώπους ανεξαιρέτως.  Θα υπάρξει δηλαδή αυτοαναίρεση της αρχικής αιτίας!
Η “δημοκρατία” του πνεύματος ευτυχώς οριοθετεί τις πράξεις και τις πρακτικές όλων ενώ δείχνει την αποτυχία όσων ηγούνται όταν συμβαίνουν θάνατοι ανθρώπων χωρίς λόγο.
5000 αυτοκτονίες δεν έκαναν καλύτερη τη ζωή των Ελλήνων ούτε εξάλειψαν τους φανατισμούς αν υπήρχαν. Αντίθετα τους μεγένθυναν.
Το μεταναστευτικό κύμα επίσης δεν πρόκειται να δημιουργήσει πανθρησκεία στην Ευρώπη - και γιατί άλλωστε να είναι πανάκεια κάτι τέτοιο – αλλά μια αυξημένη αντίδραση κατά των μουσουλμάνων σε διεθνές επίπεδο, που θα οδηγήσει σε μια νέα τελική σταυροφορία. Το ερώτημα είναι αν αυτό είναι αναγκαίο ή όχι. Άν το μέλλον του κόσμου προσαρμόζεται στις προφητείες, τη θρησκοληψία και τις φαντασιώσεις του καθενός τότε μήπως η έννοια του Θεού είναι ανύπαρκτη;
Μπορεί να πεί κανείς αντί συμπεράσματος, ότι “το καλύτερο είναι κάποιος να επιβιώνει κάπου στη μέση των οποιωνδήποτε ορίων, ώστε να είναι πάντα κερδισμένος”. Είναι αυτές οι εξυπνακίστικες βλακείες που δεν επιτρέπουν σε “εξωτερικούς” να έχουν την ευκαιρία να βιώσουν κρυφές αλλά σημαντικές αλήθειες της ανθρώπινης και πνευματικής φύσης του ανθρώπου. Και αυτό όμως που μόλις ανέφερα είναι αναλώσιμο…

Είναι ένα πολιτικό “μόρφωμα” ή ένα “ξεχύλωμα” του πολιτικού συστήματος η ΧΑ;

Η ΧΑ θα έλεγα ότι αποτελεί ένα μόρφωμα, που όπως ο Ναζισμός κάποτε έτσι και αυτή χρησιμοποιεί ένα μυστικιστικό μοντέλο εσωτερικής ανάπτυξης του ανθρώπου για να στηρίξει την “προσωπικότητά” της. Δικαίωμά της αλλά πρέπει να θυμάται πως οι ιδέες και οι προθέσεις κρίνονται εκ του αποτελέσματος.

Δεν μπορείς να οδηγείς στο χάος μια χώρα αν είσαι πραγματικός εθνικιστής και ειδικά όταν δεν έχεις την ισχύ να δημιουργήσεις μια νέα τάξη πραγμάτων και αξιών, εκτός αν κάτι άλλο είναι πίσω σου που σε στηρίζει για τους δικούς του κρυφούς λόγους. Σε αυτή τη περίπτωση θα πρέπει να  δούμε τη ΧΑ ακόμη και σαν ένα “ξεχύλωμα” του παρόντος πολιτικού συστήματος, που χρησιμοποιεί ότι μπορεί να χρησιμοποιήσει για να διασώσει τα “υπάρχοντά” του.
Ο Χίτλερ ας πούμε ναί μεν χρησιμοποίησε σαν βάση το μυστικισμό της Εταιρείας της Θούλης για να στηρίξει τη κοσμοθεωρία του αλλά στόχος του ήταν ο έλεγχος των πετρελαίων της Μέσης Ανατολής και της Ανατολικής Μεσογείου, κάτι που πιθανόν να επιβεβαιώνεται και απο το χάρτη του Ισίδωρου Πόσδαγλη που κυκλοφόρησε πρόσφατα στο διαδίκτυο με τη Ναζιστική σφραγίδα (γιατί άραγε τώρα;) και την αλήθεια της ύπαρξής του οποίου δεν μπορώ να ελέγξω.
Σύμφωνα με τελευταία δημοσιεύματα, η ΧΑ φαίνεται ότι στηρίζεται από Έλληνες πολίτες Εβραικού θρησκεύματος εμπλεκομένους με ΜΚΟ, από πολίτες που ανήκουν στη ΔΗΜΑΡ και στο ΚΚΕ, απο εφοπλιστές κλπ (βλέπετε το απόκομμα αριστερά, στο οποίο αναφέρεται το Διοικητικό Συμβούλιο του ιδρύματος Πάλις, που αναφέρεται ότι στηρίζει τη ΧΑ). Θα πρέπει να κατανοήσετε ότι τα πάσης φύσης συμφέροντα ποτέ δεν είχαν αρχές, ποτέ δεν πίστευαν σε αξίες ούτε ποτέ είχαν θρησκεία. Ο λαός αντίθετα πάντα πιεζόταν να πιστεύει και να υπακούει νόμους.
Η ΧΑ φαίνεται ότι αποτελεί το “λίθο σωτηρίας” των συμφερόντων του “χτές”, που χρησιμοποιούν τον πατριωτισμό των Ελλήνων για να περισώσουν τα δικά τους συμφέροντα σε περίπτωση συνολικής αποτυχίας της μνημονιακής κατοχικής κυβέρνησης, όπως και του μελλοντικά προωθούμενου να αναλάβει τη κυβέρνηση της Ελλάδας ΣΥΡΙΖΑ, ενός ακόμη πολτικού μορφώματος με συνιστώσες που δεν είναι τίποτα άλλο από ένα σύλλογο ΜΚΟ, που δρούν στον Ελληνικό χώρο υπέρ τρίτων.
Το παρόν πολιτικό σύστημα αυτοαποκαλύπτεται συνεχώς σαν μια Λερναία Ύδρα.
Η ΧΑ αποτελεί κατά τη γνώμη μου μέρος του παρόντος πολιτικού συστήματος με ηγετικά στελέχη, που δεν υστερούν σε τίποτα απο το Δένδια, τον Αθανασίου, τον Καραμανλή, τον πρώην Τούρκογλου, τον Αβραμόπουλο, τον Τζάκ τον Πειρατή και τα άλλα πολιτικά “παίγνια” που έφεραν τους Έλληνες πολίτες στη κατάσταση που είναι.
Υπενθυμίζω ότι οι Έλληνες εφοπλιστές δεν πληρώνουν 15 δις ευρώ φόρους το χρόνο ενώ η Ελλάδα χρειάζεται 10 δις ευρώ δάνεια το χρόνο για να μη σκλαβώνει τις επόμενες γενεές στη θέληση και τα τερτίπια των δανειστών. Αυτό το γεγονός, με δωράκια για βενζίνες στις παρελάσεις και δωρεές που εκπίπτουν σαν ποσά απο την εφορία δεν εξαλείφεται.
Αν ήθελε να κάνει η κυβέρνηση έλεγχο των οικονομικών των κομμάτων θα έπρεπε να ξεκινήσει απο το ΚΚΕ. Αυτά τα μυξοκλάμματα για το “ιερό” σφυροδρέπανο της Παπαρήγα δεν περνούν σε εμένα. Αν πίσω απο τη ΧΑ έχουν ευρεθεί τόσα “φυντάνια”, σκεφτείτε πόσα θα ευρεθούν πίσω απο κόμματα με χρόνια παράδοση στην πολιτική.
Όλα τα παρόντα πολιτικά κόμματα είναι τίγκα στη μπόχα.
Δυστυχώς για την Ελληνική Δημοκρατία, τα ΜΜΕ δεν προωθούν ανθρώπους με νέες ιδέες χωρίς εντολή και αυτό όλοι πρέπει να το θυμάστε… Το μόνο καλό είναι πώς όσα έχουν υπογραφεί απο τις καθεστωτικές κυβερνήσεις είναι παράνομα αφού παράνομα και αντισυνταγματικά κυβερνούν, κάτι που αποδεικνύεται απο το συνεχώς αυξανόμενο αριθμό των μηνύσεων εναντίον τους για εσχάτη προδοσία σε Ελληνικά και Διεθνή δικαστήρια.
ΥΓ. Παρατηρείστε ότι τα άρθρα στα οποία αναφέρω τους χάρτες των υδρογονανθράκων στην Ελλάδα και αλλού, απο ελάχιστα ιστολόγια έχουν αναπαραχθεί. 
Αυτό δεν είναι τυχαίο. 
Δεν είναι δυνατό να μη δημοσιεύουν τις απόψεις μου τα ΜΜΕ και να ακούγονται αντι αυτών οι απόψεις εγκάθετων και επιστημονικά ασχέτων. 
Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί. Μετά το Μάρτιο του 2014 θα με αντιληφθείτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου