Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Πρέπει να ανασχεθεί η πρωτοφανής επίθεση εναντίον του λαού και του έθνους μας, πριν φτάσουμε στο σημείο μηδέν...

Ανεργοι, ακτήμονες, ανέστιοι Ελληνες
«Πλειστηριασμοί κατά ριπάς! 


100.000 “πράξεις” για ακίνητα και αυτοκίνητα έως το τέλος του 2013. 

Πενήντα σπίτια την ημέρα βγαίνουν στο σφυρί. Καταιγίδα εντολών για κατασχέσεις μισθών, 
συντάξεων και καταθέσεων». 

Αυτό ήταν ένα από τα πρωτοσέλιδα θέματα της εφημερίδας μας και αποτύπωνε σ' όλο το ανατριχιαστικό μέγεθός του το αβάσιμο της θεωρίας για «ιστορία επιτυχίας» που τάχα... γράφεται το τελευταίο διάστημα. 

Οι Ελληνες χάνουν τα πάντα. Κινητά και ακίνητα. Κόποι και θυσίες ολόκληρων γενεών....
.... καταλήγουν στο τίποτα και ουσιαστικά δημεύονται από το κράτος για να ικανοποιηθούν οι ορέξεις των εχθρών της πατρίδας μας.

Από την αρχή της αιματηρής περιπέτειας του Μνημονίου, η «δημοκρατία» είχε προειδοποιήσει ότι ένας από τους στόχους των δημίων του λαού μας ήταν η ακίνητη περιουσία του. 


Τα μεγάλα ποσοστά ιδιοκτησίας ακινήτων στην Ελλάδα πάντοτε φάνταζαν «προκλητικά μεγάλα» στις... δάνειες δυνάμεις και η εφαρμογή των απάνθρωπων συμβάσεων οδηγεί στη μεταβίβαση του εθνικού πλούτου -δημόσιου και ιδιωτικού- στους πιστωτές μας.

Από τις πρώτες κιόλας ημέρες της διακυβέρνησης Παπανδρέου, διάφορα ανυπόληπτα στελέχη του «πράσινου» συνδικάτου πολιτικού εγκλήματος εμφανίζονταν σε ΜΜΕ και υποστήριζαν ανερυθρίαστα ότι «οι Γερμανοί που μας δανείζουν δεν έχουν ιδιόκτητη πρώτη και δεύτερη κατοικία, ενώ οι Ελληνες που δεν παράγουν τίποτα έχουν σπίτι και εξοχικό!»

Το Δημόσιο τώρα, όπως σημειωνόταν στο άρθρο της εφημερίδας μας, «βγάζει στο σφυρί 50 ακίνητα την ημέρα (σχεδόν δύο κάθε μία ώρα!), δηλαδή τις κατοικίες τις οποίες δήμευσαν τα δικαστικά τμήματα των εφοριών της χώρας».

Το ανατριχιαστικότερο όλων, που καταδεικνύει τον καλπάζοντα ανθελληνισμό των αρχιτεκτόνων της κρίσης και των υποτελών τους, οι οποίοι εφαρμόζουν τις σχετικές εντολές, είναι ότι «οι Αρχές έχουν βάλει στο μάτι ακόμα και τις κατοικίες που έχουν άνεργοι, άποροι και ανασφάλιστοι, που δεν διαθέτουν καν χρήματα για να νοσηλευτούν σε κρατικό νοσοκομείο!»

Πρέπει να ανασχεθεί η πρωτοφανής επίθεση εναντίον του λαού και του έθνους μας, πριν φτάσουμε στο σημείο μηδέν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου