Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

«Πόλεμος προ των Πυλών»

Ετοιμάζουν το «Νέο Κόσμο», τη βασιλεία της Σιών, όπου μέσω μιας παγκόσμιας οικονομίας (Τράπεζας) και μιας παγκόσμιας κυβέρνησης (Σιωνισμό) θα ελέγχουν και θα κυβερνούν ως άρχων όλα τα κράτη.

23 - ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΧΧΙΙΙ
Απόσπασμα από το 23ο Πρωτόκολλο των Εβραίων Σιωναζιστών.
«Ο άρχοντας αυτός θα πάρει τη θέση των κυβερνήσεων που υπάρχουν σήμερα,οι οποίες σέρνουν την ύπαρξη τους ανάμεσα στις απογοητευμένες εξαιτίας μας κοινωνίες, που απαρνήθηκαν ακόμη και αυτή τη δύναμη του Θεού και στους κόλπους τους υψώνεται από παντού η φωτιά της αναρχίας, ενώ αυτός πρέπει πριν από οτιδήποτε άλλο να κατασβέσει αυτή την αχόρταγη φλόγα. 
Αυτή είναι η αιτία, για την οποία θα υποχρεωθεί να καταδικάσει σε θάνατο αυτές τις κοινωνίες, ακόμη και αν πρέπει να τις πνίξει στο αίμα τους, για ν' αναστήσει με τη μορφή στρατιάς που οργανώθηκε σωστά και αγωνίζεται ευσυνείδητα εναντίον κάθε μολύνσεως ικανής να μολύνει το κρατικό σώμα. 

Οι δυνάμεις αυτές ήδη θριαμβεύουν, λεηλατούν και προβαίνουν σε κάθε είδους βιαιοπραγίες με το πρόσχημα της ελευθερίας και του δικαίου. Αυτές κατέστρεψαν κάθε τάξη στην κοινωνία, για να υψώσουν πάνω στα ερείπιά τους το θρόνο του Βασιλιά του Ισραήλ. Τότε θα χρειαστεί να τους απομακρύνουμε από το δρόμο του, στον οποίο δεν πρέπει να υπάρχει ούτε το ελάχιστο εμπόδιο.»

Ποιός είναι ο άρχοντας; Μα ο πρωθυπουργός της νέας ελληνικής κυβέρνησης, ο Εβραίο-Αμερικάνος Α. Σαμαράς. 
Η κυβέρνηση συνεργασίας των τριών κομμάτων έχει απογοητεύσει τις λαϊκές μάζες (ψηφοφόρους) και τις κοινωνικές τάξεις.

 Αυτές οι κοινωνικές τάξεις έχασαν κάθε ελπίδα και ζουν σε μια απάρνηση των πολιτικών κομμάτων, μα και του θεού. 

Έτσι άρχισε να φωλιάζει μέσα τους η φωτιά της αναρχίας. Λαμβανόμενο αυτό ως αιτία, η κυβέρνηση και ο άρχων αυτής θα υποχρεωθούν να καταδικάσουν τις ελληνικές κοινωνίες σε εξαθλίωση και θάνατο, το αίμα των οποίων θα πνίξει την Ελλάς, ανασταίνοντας έτσι μια μορφή στρατιάς που είναι ήδη οργανωμένη σωστά και οι δυνάμεις αυτές θα θριαμβεύουν, θα λεηλατούν και θα πράττουν βιαιοπραγίες με το πρόσχημα του εθνικισμού, της ελευθερίας και της δικαιοσύνης. Αυτές οι ομάδες στρατού ή οργανώσεις είναι η Χ. Α. και οι Αναρχικοί (ΠΑΜΕ και λοιπές αριστερές παρατάξεις) οι οποίες είναι απλά πιόνια του Εβραϊκού Σιωναζισμού.


24 - ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΧΧΙV
Αναφορά στην ίδρυση του Νέου Κόσμου «New World ή Βασιλεία της Σιών»
«Και για να γνωρίζει και να αγαπά ο λαός το Βασιλιά του, είναι αναγκαίο αυτός να συνεννοείται με τους υπηκόους του στις δημόσιες πλατείες. Αυτό επιφέρει την αναγκαία ένωση των δύο δυνάμεων, τις οποίες έχουμε χωρίσει σήμερα με τον τρόμο. Αυτή η τρομοκρατία μας ήταν κάθε φορά απαραίτητη, για να πέσουν οι δύο αυτές δυνάμεις χωρισμένες κάτω από την επιρροή μας.»
Ποιές οι δύο δυνάμεις που είναι χωριστές; Μα οι δυνάμεις των άκρων αριστερών με τους δημοκρατικούς αριστερούς, καθώς επίσης και οι δυνάμεις των άκρων δεξιών και άκρων αριστερών. 

Αυτές θα πέσουν καθώς θα υπάρχει πλέον μια παγκόσμια κυβέρνηση και θα επέλθει η κατάργηση των πολιτικών κομμάτων και του πολιτεύματος. Σε κάθε κράτος θα τοποθετείται κυβερνήτης (ελεγκτής) εκ της παγκόσμιας κυβέρνησης και οι άρχων αυτής θα είναι οι Εβραίοι Σιωναζιστές. 

Στο Νέο Κόσμο (Νέα Ευρωπαϊκή Ένωση) δεν πρέπει να υπάρχει εσωτερικό πολίτευμα ή κόμματα, αλλά ούτε και οργανώσεις, θρησκευτικές ή μη. Όλες οι οργανώσεις «δεξιές, αριστερές, εθνικιστικές» κλπ καταργούνται. Όλα τα κράτη θα έχουν δύο θρησκείες «χριστιανισμό και μουσουλμανισμό» και θα ελέγχονται από τους Εβραίους ταλμουδιστές ή Σιωνιστές.


Η Γερμανία επιλέχτηκε ως έδρα της παγκόσμιας οικονομίας των κρατών, ενώ η Ελλάς έχει επιλεχτεί ως έδρα της παγκόσμιας κυβέρνησης από τους Εβραίους Σιωναζιστές. 

Από την Βόρειο Ελλάς θα δώσουν εξ’ ολοκλήρου ένα τμήμα αυτής για την ίδρυση της Μ. Αλβανίας, ένα άλλο τμήμα για την σκοπιανή Μακεδονία και παράλληλα η Θράκη θα φέρεται ως Τουρκία, καθώς οι Εβραίοι έχουν τεράστια οικονομικά και γεωπολιτικά οφέλη από αυτά. Το Αιγαίο θα το έχουν εξ’ αδιαιρέτου Ελλάδα και Τουρκία με επόπτη το Ισραήλ (ΗΠΑ), ενώ την Μεσόγειο την έχουν ξεπουλήσει αποκλειστικά στο Ισραήλ. 

Την δε Πελοπόννησο την έχουν τάξει σε Ρωσία και ΗΠΑ για στρατιωτικές βάσεις.

Η Αττική, δηλαδή η Αθήνα, ή όπως την αποκαλούν «Ελλάδα», θα αποτελεί την έδρα της παγκόσμιας κυβέρνησης του Σιωναζισμού, δια αυτό πρέπει να καθαριστεί πλήρως από μετανάστες και οργανώσεις που αποτελούν απειλή για τους άρχων και το έργο αυτών.
Το όλο τίμημα θα πληρωθεί με τη ζωή και το αίμα των Ελλήνων προσκυνημένων, παρτάκηδων, δειλών και όλων αυτών που επαναπαύονται στους καναπέδες τους. 

Η Ελλάς δεν ανήκει πλέον στους Έλληνες  καθώς έχει ήδη ξεπουληθεί. Το γένος των Έλληνών αφανίζεται από τους προσκυνημένους, τους ανθέλληνες και τους Εβραιομογγόλους. 

Είστε μάζες προσκυνημένων αποτελούμενες από ανθέλληνες, ταγματασφαλίτες, προδότες, δειλούς, Βλάχους, φιλοχρήματους, γύφτους, Αλβανούς, Βούλγαρους, Εβραίους, Μογγόλους, κ.α. 

Είστε μάζες σκουπιδιών που μολύνουν την Ελλάς και την Γαία και πρέπει να καταστραφούν.

Όλοι θα Πνιγείτε. Όλοι θα Καείτε. Όλοι θα Αφανιστείτε.
Θα Χάσετε τα Πάντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου