Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Τρέμετε… ΞΥΠΝΑΕΙ Ο «γίγαντας» ΛΑΟΣ!

Τρέμετε εσείς οι σκοτεινοί, οι φαύλοι κι οι γελοίοι ! 

Ο χρόνος σας τελειώνει και ο καιρός του « θερισμού» έχει ήδη φτάσει! 

Σκορπίσατε τη σύγχυση, το διχασμό, το μίσος και το φόβο. Μας δείξατε ως εχθρό το φίλο κι αδερφό μας ,μιλώντας μας για κοινωνική «συνοχή»… 

Τρομάξατε τα πλήθη, αρχομανείς της συμφοράς και δούλοι της κοιλιάς σας…
του ψεύτικου και άχρηστου κόσμου των «σκουπιδιών».

Φτιασιδωμένοι ή όχι, η γύμνια σας φάνηκε ,αλλά εσείς την ίδια ρότα ακολουθείτε, γιατί είστε πιο δειλοί από τους δειλούς ,πιο γελοίοι από τους γελοίους, ξεπουλημένοι κι άρρωστοι αρχομανείς, κοινοί εγκληματίες! 


Διαστρεβλώσατε τη γλώσσα, τη βιάσατε μαζί και τη σκέψη μας, αλλά και την ψυχή μας. 

Ό,τι Ελληνικό το ευτελίσατε και το σβήσατε από τη συλλογική μας μνήμη! 

Κανιβαλίζετε τώρα πάνω σε ζωντανούς νεκρούς με όλη τη βαρβαρότητα και την απανθρωπιά που σας χαρακτηρίζει! 

Το είδαμε το απεχθές σας πρόσωποαλλά ακόμα δε δείξαμε το δικό μας εκείνο που η μυθική Γοργώ μας κληρονόμησε και που θα σας σαρώσει!

Δε δουλέψατε ποτέ στον άγριο στίβο μιας ζωής μαρτυρικής ,που στήσατε για εμάς ,και μας επιφυλάσσετε μια ακόμα πιο μαύρη κόλαση να ζούμε, να προσκυνάμε σκιάχτρα και είδωλα κενά, αρνούμενοι τα ιερά και όσια της φυλής μας, αρνούμενοι μια παράδοση ανεκτίμητη αιώνων και προγόνων τιμημένων από όλο τον πλανήτη!

Ναι, νεκρώσατε πολλές ψυχές , δηλητηριάσατε το κοινωνικό σώμα «κύριοι», έμποροι της ψευδαίσθησης , της αυταπάτης, του τίποτα, αποθεώνοντας τον κόσμο της ύλης και τη δύναμη του χρήματος! 


Όσο κι αν ευτελίσετε τον άνθρωπο εντός μας, έρχεται η μέρα κι ο καιρός που θα σταθεί ορθός, περήφανος ,γενναίος και λεύτερος και θα πετάξει μονομιάς ό,τι άρρωστο και φτηνό εσείς του δείξατε, ως εραστές της χυδαιότητας και υμνητές του «φαίνεσθαι» και του «δήθεν»!

Eίναι καιρός, που πολλοί είδαμε το αληθινό σας πρόσωπο, και λίγος ακόμα μένει για να το δούμε όλοι πιο καθαρά , κι όλοι μαζί θα δώσουμε τη μάχη για τη ζωή ,τη λευτεριά, που μας στερείτε!

Ο δρόμος της αντίστασης και της ευθύνης είναι πια ανοιχτός για όλους μας και γρήγορα το μήνυμα της έγερσης περνά στις καρδιές άδολων κι έντιμων ανθρώπων, που είναι η πλειοψηφία του λαού μας!


ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΊ ΣΑΣ , ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΕΧΘΡΟ ,ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ!


Εσείς, νεκρά ανδρείκελα, όχι μόνο δεν έχετε το σθένος να υπηρετήσετε το λαικό αίσθημα, αλλά ήδη βρίσκεστε στο αντίπαλο στρατόπεδο και προσκυνάτε τις «ύαινες» των αγορών, που μας ρουφάνε το αίμα! 


Το κίνημα αντίστασης όλο και πιο πολύ φουντώνει στις καρδιές μας, όσο εσείς χύνετε αίμα αθώων, κι όσο ο πόνος και το δάκρυ περισσεύουν!

Τρέμετε την οργή, που έγινε πια μίσος! 

Τώρα -πιο πολύ από ποτέ- νιώθουμε τη δύναμή μας, και βρίσκουμε το δρόμο του κοινού μας αγώνα ,γι’ αυτό τρέμετε! 

Η ώρα σας αναπόδραστα σιμώνει, όπως κι η ώρα της λευτεριάς μας από εσάς και τα ξενόφερτα αφεντικά των αγορών σας! 

Η τελευταία μάχη, η ιερή και λυτρωτική δε δόθηκε ακόμα, αλλά έρχεται γρήγορα !

Ένας αγωνιστής της λευτεριάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου