Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Δεν ντρέπεστε μωρέ λιγάκι; γιατί παριστάνετε, τους ..μούτσους στους τουρκαλάδες;

Χθες ήταν η ζουράφα και οι Φούρνοι ,σήμερα η Σκύρος και η Εύβοια
Συνεχείς και με σχεδιασμό οι προκλήσεις και οι αμφισβητήσεις στο Αιγαίο …

Τι θα επακολουθήσει κανείς δεν ξέρει ,όσο όμως η κυβέρνηση κρατά την πολιτική του κατευνασμού και δεν επιλέγει να προστατεύσει την Κυριαρχία της Ελλάδος , σε λίγο δεν θα τα μπορούμε να τα μαζέψουμε !


Για την Ιστορία η Τουρκική Φρεγάτα βγήκε από τα Στενά και έβαλε στόχο την Σκύρο όχι βέβαια τυχαία , και όλοι γνωρίζουμε τον κομβικό ρόλο της Σκύρου στο Αιγαίο ,όπως ξέρουμε τον ρόλο της Καρπάθου !


Μετά την υπερπτήση των ...

....Μαχητικών πάνω από τους Φούρνους έξι τον αριθμό να μην ξεχνιόμαστε ,μετά την ευθεία αμφισβήτηση της Κυριαρχίας της νήσου ”’Λαδόξερας ” δίπλα από την Σαμοθράκη είχαμε και την ευθεία επίδειξη Σημαίας από της Τουρκική φρεγάτα !

Το εξοργιστικό όμως είναι ότι Ενώ χθες βράδυ η τουρκική Φρεγάτα αλώνιζε !!! Οι Τούρκοι Αξιωματικοί και αντιπροσωπεία του Τουρκικού Γενικού Επιτελείου Ναυτικού σήμερα το πρωί έπιναν καφέ…  στο γραφείο του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού Αντιναύαρχου Αποστολάκη , στο πλαίσιο της υλοποίησης των προδοτικά συμφωνηθέντων Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) Ελλάδας-Τουρκίας έτους 2013. 


Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο επικεφαλής της τουρκικής αντιπροσωπείας συναντήθηκε και με τον Υπαρχηγό ΓΕΝ, Υποναύαρχο Παναγιώτη Παστουσέα ΠΝ.


Τώρα πώς το λέτε εσείς αυτό στο Ναυτικό κ. Αρχηγέ του Ναυτικού;


Σφάξε με ..αγά ν’αγιάσω; 
http://ixnos.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου