Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ!ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ.Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ.

Είμαστε στην πιο κρίσιμη καμπή του δράματος που ζούμε! Κανένας λαός δεν χάθηκε, όταν ύψωσε το ανάστημά του ενωμένος κι αποφασισμένος! 

Ξεχάστε σωτήρες και ηγέτες. 

Εμείς είμαστε η Ελλάδα κι εμείς θα σώσουμε εμάς! 

Είμαστε δέκα εκατομμύρια Έλληνες κι ό,τι μετράει δεν είναι η υλική 
δύναμη, που έντεχνα μας τονίζουν με κάθε τρόπο! 


Ό,τι πιο πολύ μετράει στους κοινωνικούς αγώνες είναι η ενότητα κι η αποφασιστικότητα του λαού. 

Είναι η δύναμη της ψυχής και του πνεύματος κι η παρακαταθήκη τόσο άξιων και εμπνευσμένων προγόνων!

Αυτοί πασχίζουν να σωθούν από την οργή του λαού, γιατί καταρρέουν, και φοβούνται τη φυλακή. 


Τώρα προβάλλεται η λύση των δήθεν «αντιμνημονιακών», για να διασωθούν όλοι με το σύστημά τους να γίνεται όλο και πιο ολοκληρωτικό και άτεγκτο ,ώστε να ολοκληρωθεί το σχέδιο της εκποίησης και παράδοσής μας στους «γύπες» των αγορών τους. 

Μας προκαλούν και μας προσκαλούν μέσω των ΜΜΕ τους στην ευτέλεια, τη χυδαιότητα και την απάτη, που τους εξέθρεψε χρόνια! 

Εμείς όμως δεν πέφτουμε στην παγίδα τους ! 

Ήδη ανοίξαμε μέσα μας δρόμο στο «φως» και κανένα επικοινωνιακό ή άλλο παιχνίδι τακτικισμού τους δεν πιάνει. 

Τους «πήραμε χαμπάρι»! Θολώνουν το «τοπίο» με κινήσεις δήθεν πολιτικές ,ενώ παίζουν όλοι στο ίδιο «γήπεδο», το ίδιο βρώμικο παιχνίδι, μέχρι να μας εξοντώσουν πλήρως! Παίζουν τα τελευταία τους χαρτιά, για να διασώσουν τα τομάρια τους και το χρεοκοπημένο σύστημά τους!

Δε ζούμε ως Έλληνες τυχαία αυτή την ιστορική φάση του τέλους μιας ολόκληρης εποχής! 


Υπάρχει μέσα μας το φως και η ελπίδα αυτού του τόπου ,που τόσο δεινοπάθησε και πολεμήθηκε από σκοταδιστικές και φασιστικές τακτικές! 

Αυτός ο τόπος είναι ευλογημένος και ανυπέρβλητης αξίας γεωπολιτικής –κι όχι μόνο. Έχει πονέσει κι έχει ματώσει πολύ! 

Ήρθε η ώρα να ξεφορτωθεί μια για πάντα τους δοτούς ντόπιους και ξένους εθελόδουλους ,προδότες ,εγκάθετους, αχρείους και αγύρτες εξουσιαστές –δήμιους των εθνικών μας συμφερόντων- και να αναδείξει τους γνήσιους, έντιμους και σεμνούς ανθρώπους, μέσα από τα «σπλάχνα» του!

Ζούμε ιστορικές στιγμές! Άλλη μια φορά η ιστορία μας καλεί να γίνουμε οι μπροστάρηδες της νέας εποχής του φωτός και της ευθύνης, που ανατέλλει. 


Έχουμε μέσα μας δυνάμεις ,που ποτέ δε φανταστήκαμε! 

Έχουμε μέσα μας την «εντολή» να ξεπεράσουμε εαυτούς και να δώσουμε τη μάχη που μας πρέπει ως Έλληνες! 

Είμαστε κι άλλοτε οι κομιστές του φωτός και τώρα η ιστορία πάλι μας καλεί να δώσουμε όλοι μαζί τον αγώνα τον ιερό. 

Δε θα παραδώσουμε τη ζωή μας σε άνομων τα χέρια, ούτε σε προδότες και επίδοξους εξουσιαστές, υποστηρικτές του ευρωφασισμού κι ενός δυτικού μοντέλου ζωής, που χρεοκόπησε ήδη στις συνειδήσεις των ανθρώπων! 

Τώρα ξέρουμε τι σημαίνει Ευρωπαική ένωση , που ελέγχεται από τις αγορές των πιο διεστραμμένων τζογαδόρων, με «δούρειο ίππο» το ευρώ ! 

Καιρός να δείξουμε και τι σημαίνει Έλληνας! Όποιος δεν καταλαβαίνει τι κοσμογονικές αλλαγές κυοφορούνται και πόσο κρίσιμη και καίρια είναι η συνεισφορά μας ως Ελλήνων και στο διεθνές «γίγνεσθαι», ζει μόνο στον εικονικό κόσμο των εξουσιαστών. 

Είναι πια θέμα επιβίωσης να βρούμε τον αληθινό μας εαυτό ως Έλληνες και να επιτελέσουμε στο ακέραιο το ρόλο που η ίδια η ιστορική συγκυρία που ζούμε μας «αναθέτει»! 

Εμείς θα γίνουμε οι απόστολοι του νέου κόσμου, της ελπίδας, της ανθρωπιάς,του δίκαιου και της αλήθειας!

Εμείς θα ανατρέψουμε το «μαύρο» και το γκρίζο και θα φωτίσουμε με το παράδειγμά μας άλλη μια φορά τον κόσμο. 

Η ανατροπή τους είναι πια βέβαιη. 

Μια νέα Ελλάδα γεννιέται μέσα από το λαό, που βρίσκει σιγά –σιγά το δρόμο του αυτονόητου, της κοινής λογικής και ξεπερνά αυταπάτες και «λογικές» του χθες.

ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ!ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ.Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου