Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Να ψωνίζετε πατριωταραδες από τα Carrefour για να επενδύουν τα λεφτά σας στην..Αλβανία. ανοίγοντας θέσεις εργασίας ..εκεί.

Ένα πλήρως ανακαινισμένο δίκτυο πωλήσεων, με 17 super market και ..
δύο hyper market, παρουσίασε στα Τίρανα, η Μαρινόπουλος Α.Ε. επιβεβαιώνοντας, μέσα από το νέο επενδυτικό της πλάνο, την πρόθεσή της να κυριαρχήσει σε όλες της εθνικές αγορές των Βαλκανίων.


 Ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Μαρινόπουλος Α.Ε., πλαισιωμένος από στελέχη της εταιρίας, ανέλυσε τη στρατηγική της αλυσίδας στην τοπική αγορά, υπογραμμίζοντας ότι η Μαρινόπουλος Α.Ε. έχοντας τα αποκλειστικά εμπορικά δικαιώματα της Carrefour για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, θα επιμείνει με ανάλογες επενδύσεις και στο μέλλον. 

Στην Αλβανία, μετά την εξαγορά του τοπικού δικτύου της Euromax - θυγατρική του ομίλου Delhaize, η Μαρινόπουλος Α.Ε. λειτουργεί ένα σύγχρονο δίκτυο με 19 καταστήματα που ..
...διαθέτουν χώρους πωλήσεων συνολικής έκτασης 17.838 τ.μ. και συνολική επιφάνεια με τις αποθήκες 24.491 τ.μ., διακινούν 57.000 κωδικούς, απασχολούν 427 εργαζόμενους, ενώ συνεργάζονται με 237 προμηθευτές, πολλοί από τους οποίους είναι Έλληνες που εξάγουν τα προϊόντα τους στην Αλβανική αγορά. 

Στην Αλβανία τίμησε με την παρουσία του και απηύθυνε χαιρετισμό ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης της χώρας, κύριος Edmond Panariti, ο οποίος επιβράβευσε την Ελληνική εταιρεία για το σημαντικό επενδυτικό πλάνο της στη χώρα.

Ο κ. Γιώργος Βογιατζάκης, απευθυνόμενος στον εκπρόσωπο της Αλβανικής κυβέρνησης, αλλά και στους εκπροσώπους της οικονομικής και επιχειρηματικής κοινότητας της χώρας τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι η Μαρινόπουλος Α.Ε. «θα συνεχίσει να επενδύει δυναμικά στην ανάπτυξη και ενίσχυση του δικτύου της, έχοντας ως στόχους της τη διατήρηση της ηγετικής της θέση στα Βαλκάνια και την υλοποίηση ενός πλάνου που εντάσσεται στο στρατηγικό επενδυτικό σχεδιασμό του ομίλου και που προβλέπει για την τριετία 2012 – 2014 τη διάθεση κεφαλαίων συνολικής αξίας 250 εκατ. Ευρώ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου