Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Καμμένος: υπονομεύει τις επόμενες γενιές μέχρι το 2057 ο Προϋπολογισμός.

«Πως είναι δυνατόν η ελληνική κοινωνία να «φέσωσε» με χρέος 270 δις μέσα σε μία τριετία. 

Που είναι αυτά; 
Γιατί τα χρεώθηκε ο πολίτης;» διερωτήθηκε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος  Καμμένος κατά τη συζήτηση  του προϋπολογισμού στη Βουλή.  
Έκανε λόγο επίσης για «προϋπολογισμό – τραγωδία», που «υποθηκεύει με δυσβάσταχτα δάνεια και χρέη τις επόμενες γενιές μέχρι το 2057».  
Στα αξιοσημείωτα ότι ο κ. Καμμένος,  απευθυνόμενος στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ε. Βενιζέλο, ο οποίος χειροκροτήθηκε από τους βουλευτές της ΝΔ, υπενθύμισε ότι  ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης υιοθετεί την εκτίμηση του Διοικητή της ΕΛΣΤΑΤ ότι...
... η κυβέρνηση Καραμανλή «φούσκωσε» το έλλειμμα και είπε: « Άμα σας χειροκροτούν οι Βουλευτές της ΝΔ, γιατί να μην νομίζετε ότι σας χειροκροτεί ο κόσμος;».
Αναφέρθηκε ακόμη στον διορισμό του πρώην συνδικαλιστή του ΠΑΣΟΚ κ. Κολλά στην ΣΤΑΣΥ Α.Ε. από την κυβέρνηση, υπενθυμίζοντας σε αυτή την περίπτωση ότι το 1993, επί κυβέρνησης Μητσοτάκη, ξεγύμνωνε τους εργαζόμενους στα αστικά λεωφορεία.
«Εύχομαι οι δυνάμεις του τόπου να πούμε το μεγάλο όχι, γιατί οι μέρες που έρχονται αν προχωρήσει αυτή η πολιτική θα είναι με δάκρυ, με αίμα, με κατασχέσεις σπιτιών», κατέληξε στην ομιλία του  ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου