Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Θα δεχόμαστε ακόμα τους οδοδείκτες τους ;


Καπετάν Κέφαλος

Το είπαμε. Ο Ελληνας πολίτης έδειξε, ειδικά στις τελευταίες Εθνικές εκλογές,ότι αντί να ξυπνήσει από τον 38ετή του λήθαργο,σηκώθηκε όρθιος και άρχισε να υπνοβατεί μουρμουρίζοντας διάφορα ακαταλαβίστικα σαν και κείνα που ξεστόμιζαν από τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης οι διάφοροι μνημονιακοί και αντιμνημονιακοί καραγκιόζηδες της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Που να καταλάβει ο έρμος, ο από χρόνια παραδομένος στην πλύση εγκεφάλου της Νέας Εποχής, ότι όλοι,ή σχεδόν όλοι οι "οδοδείκτες" περνούσαν σύριζα από .....

....μπροστά του και έδειχναν προς μια και μόνο κατεύθυνση, αυτήν της δουλείας; 

Όταν αναφερθούμε στο υπέρτατο αγαθό δηλαδή στο Θείο δώρο της πατρίδας και της ελευθερίας και εξηγήσουμε πως χωρίς αυτά δεν μπορεί να υπάρξει ούτε ανάπτυξη, ούτε ευημερία , ούτε πραγματική ευνομία, ούτε δημοκρατία και φυσικά σε οντολογικό επίπεδο ούτε πραγματική ζωή, θα μας πουν "γραφικούς" ,"σκοταδιστές", "φανατικούς". "φοβικούς" κλπ.

Δεν ήταν μόνο αυτοί που πίστεψαν στο "λεφτά υπάρχουν", στις μπλέ παπαρδέλες των Ζαππείων , στις ρημάδες απαγκιστρώσεις και στα άλλα συναφή ιδεολογικά κρόσσια, αλλά και εκείνοι που νανουρίστηκαν στην κούνια του ευρώ και της ευρωπαϊκής τάχα μου αλληλεγγύης .

Ακόμα και εκείνοι που δεν μαγαρίστηκαν από τα παλιά και νέα ιδεολογικά προϊόντα της Νέας Εποχής, φοβήθηκαν, δεν ήθελαν να στρέψουν τη ματιά τους μακρυά από το δάκτυλο της κομματικής γραμμής και αδιαφόρησαν στα σημεία των καιρών.

Θα δεχτούμε να συνεχίσουμε να είμαστε  τα μαρκαρισμένα ζώα στο σφαγείο τους;

Εσύ αποφασίζεις Ελληνόψυχε !

Καπετάν Κέφαλος

http://kefalokleidomata.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου