Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Ο απίστευτος Χ.Θεοχάρης ξαναχτυπά....«ο κόσμος δεν θα πρέπει να φοβάται πως σε ένα τρίμηνο θα παίρνουμε σπίτια.

Ο απίστευτος Χ.Θεοχάρης ξαναχτυπά, λέγοντας ότι δεν θα μας πάρουν τα σπίτια αμέσως, θα κάνουν κάνα χρόνο μέχρι να τα βγάλουν σε πλειστηριασμό, οπότε μπορούμε να επιλέξουμε τα τσαρούχια μας...και να κοιμόμαστε ήσυχοι.
«Οι διατάξεις για τα ληξιπρόθεσμα είχαν ψηφιστεί από το καλοκαίρι για να ισχύσουν από 1/1/2014», δήλωσε ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, Χάρης Θεοχάρης.
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega διευκρίνισε ότι η νομοθετική πρωτοβουλία για τα πρόστιμα σε όσους έχουν ....
....ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο ανήκει στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών.
Αναφορικά με τις κατασχέσεις ακινήτων, τόνισε ότι «ο κόσμος δεν θα πρέπει να φοβάται πως σε ένα τρίμηνο θα παίρνουμε σπίτια. Αυτό το πράγμα δεν υπάρχει».
«Η κατάσχεση δεν σου παίρνει το σπίτι, η κατάσχεση σε εμποδίζει να πουλήσεις το σπίτι πριν εξοφλήσεις το χρέος σου προς την εφορία...δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει λιγότερο από ένας χρόνος πριν γίνει πλειστηριασμός», συμπλήρωσε.
Για αυτόν που έχει τον παχυλό μισθό των χιλιάδων ευρώ είναι εύκολο να πληρώνει τους ληστρικούς φόρους που η κυβέρνησή του έχει επιβάλλει. Οι υπόλοιποι με τα 400 ευρώ, ας κάνουν υπομονή 1 χρόνο, μέχρι τότε με λίγη τύχη μπορεί να πέσει ο κομήτης του Χάλεϊ στην Γη και να μην υπάρχει πλεόν εφορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου