Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Αποφασίζομεν και διατάσσομεν....

Η αστυνομία απαγόρευσε συγκεντρώσεις και πορείες στη Θεσσαλονίκη...

Σε άλλες εποχές που νομίζαμε ότι είχαν περάσει ανεπιστρεπτί μας γυρίζει απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλονίκης η οποία με μια αιφνιδιαστική απόφαση χτες Σάββατο απαγορεύει από σημερα το πρωί έως και τη...
1 ξημερώματα Δευτέρας τις δημόσιες συγκεντρώσεις, συναθροίσεις πορείες στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Θεσσαλονίκης.




Η ανακοίνωση:

Ανακοινώνεται ότι με απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλονίκης, δεν επιτρέπονται για λόγους δημόσιας ασφαλείας και αποτροπής σοβαρής διατάραξης της κοινωνικοοικονομικής ζωής της πόλης, κατά το χρονικό διάστημα από 06.00 ώρα της Κυριακής 22 Δεκεμβρίου 2013 μέχρι και την 01.00 ώρα της 23 Δεκεμβρίου 2013, οι δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις – συγκεντρώσεις ή πορείες στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Θεσσαλονίκης, που οριοθετείται από τις οδούς Λ.Νίκης - Λ. Μεγάλου Αλεξάνδρου - Γ΄ Σεπτεμβρίου - Λ. Στρατού – Αγγελάκη – Εγνατία - Μ. Γενναδίου – Φιλίππου – Χαλκέων – Εγνατία – Μοναστηρίου - Ταντάλου - Καζαντζάκη- Αναγεννήσεως - Σταθμού – Καρατάσου - Ν. Κουντουριώτου - Λ. Νίκης, καθώς και στην πλατεία-μνημείο Λευκού Πύργου Θεσσαλονίκης και την εφαπτόμενη σ’ αυτήν πλατεία αγαλμάτων Μ. Αλεξάνδρου και Κ. Καραμανλή, σε όλη την έκταση αυτών, που οριοθετείται από τις οδούς Λ. Νίκης - Λ. Μεγάλου Αλεξάνδρου (έως του σημείου που η Λ. Μ. Αλεξάνδρου τέμνεται με την οδό Γ΄ Σεπτεμβρίου) και σε όλο το πλακόστρωτο της παραλίας, που περικλείεται από τις ανωτέρω οδούς. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου