Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΨΑΝ , ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥΣ..!!!

Η λίαν απαράδεκτη συμπεριφορά των Ευρωπαίων ''εταίρων'' βοήθησε σήμερα τον χειμαζόμενο λαό μας να ξεκαθαρίσει ότι, η Ε.Ε δεν αντιμετωπίζει πλέον την Ελλάδα ως κοιτίδα του πολιτισμού της γηραιάς ηπείρου, ούτε ως χώρα η οποία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ευρωπαϊκής οικογένειας που χρήζει σεβασμού, αλληλεγγύης και και χείρα βοήθειας σε μια δύσκολη στιγμή από την οικογένεια της.

Οι επεμβάσεις στη λειτουργία της δικαιοσύνης και της Δημοκρατίας μας.

Οι αξιώσεις για οδυνηρές αλλαγές στον τρόπο ζωής μας, στα ήθη και τα έθιμα μας και οι προκλητικές δηλώσεις που χύνουν δηλητήριο αποδεικνύουν κατά τον καλύτερο τρόπο ότι κάποιοι επιδιώκουν να πάρουν, κυρίως στο Δ’ Ράιχ το οικονομικό , ρεβάνς, για το παρελθόν μας και να ορίσουν το ....

...μέλλον μας.

Γι αυτό οι εκβιασμοί μαφιόζικου τύπου γίνονται όλο και πιο απροκάλυπτοι και έπονται χειρότεροι και περισσότεροι εκβιασμοί και στα εθνικά μας θέματα, Σκοπιανό, Κυπριακό, Ελληνοτουρκικά με τελικό στόχο να χάσουμε και την ίδια την ελευθερία μας.

Είναι διαφορετικό πράμα να έχει σκλαβωθεί μετά από πόλεμο με παροχή φόρου αίματος και άλλο πράμα να έχει σκλαβωθεί με υπογραφές εκχωρήσεως εθνικής κυριαρχίας και με προδοσία.

Είναι άλλο πράμα να χύνεις το Αίμα σου για να υπερασπίσεις τη φάρα σου κι άλλο πράμα να τη βεβηλώνεις με το μελάνι της ατιμίας.

Το σχοινί των Ηρώων μας θα γίνει βρόγχος στο λαιμό όσων θέλουν την Ελλάδα μικρή και εκπορνευόμενη ύπαρξη.

Μένουμε πιστοί στην ορμήνια ''φωτία και τσεκούρι '' του Αρχιστράτηγου Κολοκοτρώνη για Λεύτερη Ελλάδα. 


Καπετάν Κέφαλος

kefalokleidomata.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου