Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου 2013

ΤΡΕΞΤΕ ΤΩΡΑ ΞΕΝΟΜΑΝΕΙΣ.....ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ LIDL ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΤΕ ΤΑ ΨΥΓΕΙΑ ΣΑΣ!!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ....

Βρήκαν κορόιδα οι Γερμανοί και πουλάνε προϊόντα για τους «φτωχούς» Έλληνες, 116% πιο πάνω από ότι σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες!  
Στον εισαγγελέα και την Επιτροπή Ανταγωνισμού παρέπεμψε ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Σωκράτης Ξυνίδης τιμοληψίες και στοιχεία που δείχνουν τη γερμανική πολυεθνική Lidl να πωλεί προϊόντα της στην Ελλάδα ακριβότερα έως και 116% σε σχέση με τη Γαλλία, την Ιταλία, τη Γερμανία και τη Βουλγαρία. 
Σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης αναφέρεται ότι ...
...οι τιμές των προϊόντων που διακινούνται αποκλειστικά από την εταιρεία Lidl στην Ελλάδα είναι σημαντικά υψηλότερες συγκριτικά με τα άλλα τέσσερα κράτη, μετά και την αφαίρεση του ΦΠΑ. 
Η Υπηρεσία Εποπτείας της Αγοράς, όπως σημειώνει το υπουργείο Ανάπτυξης, ζήτησε εξηγήσεις... 
από την πολυεθνική για αυτές τις διαφορές των τιμών.
 Η πολυεθνική, μεταξύ άλλων, αναφέρεται στην ένταση του ανταγωνισμού που υπάρχει σε άλλες χώρες για να αιτιολογήσει τις διαφορές.

2 σχόλια:

  1. Γράψε ότι θέλεις φίλε. ΔΕΝ σε ακούει κανείς. Σήμερα πήγα σε 4 lidl διότι ήθελα να πάρω για την κόρη μου κατι λάστιχα με καρφιά για τα παπούτσια που δεν γλιστράνε στον πάγο ( κόστιζαν 5 € ). Πήγα 8.45 στο πρώτο και είχε μόνο ένα τέτοιο λάστιχο και γινόταν . . . . το ελα να δείς, διότι σήμερα είχε στολές για το σκι. Μέχρι τις 10 πήγα σε 4 lidl και γινόταν ο ίδιος χαμός. Και μονολόγησα. Πως δεν υπάρχουν λεφτά ? Είναι δυνατόν να έχουν για το σκι και να μην έχουν να φάνε ? ΑΡΑ οι κυβερνώντες ξέρουν πολύ καλά τι μας κάνουν. Μας έχουν καλά διαβασμένους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ ΣΤΟΛΕΣ ΣΚΙ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΓΩ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΜΑΓΚΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΖΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή