Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Όλοι μαζί σε γενική πολιτική απεργία ...

Πότε θα κάνουμε την κοινή λογική "σημαία";

Γιατί μας εξαθλιώνουν και μας ζητάνε πιο πολλούς φόρους;Μα γιατί θέλουν να μη μπορούμε να τους πληρώσουμε ,ώστε τράπεζες και εφορίες να μας πάρουν τις περιουσίες,αφού στόχος τους είναι να πάρουν την Ελλάδα,να την τεμαχίσουν και να την ξεπουλήσουν στα κοράκια-τύπου Σόρος-ως ειδικές οικονοικές ζώνες!

Ιδιωτικοποιούν όχι μόνο το νερό και το ρεύμα,την υγεία,την παιδεία,αλλά διαλύουν τα κράτη ,για να έρθουν ως "σωτήρες"και να μας καταστήσουν δουλοπάροικους!

Τόσο δύσκολο είναι να καταλάβουμε ότι όλο το πολιτικό πρωσωπικό ,τα "παράσιτα"που χρόνια ΕΜΕΙΣ τρέφουμε,τα ελέγχουν,τα εκβιάζουν-΄για παλιές αμαρτίες-και τα....

..... εξαγοράζουν με το χρήμα!

Σταματήστε να τους ακούτε όλους!


Είναι οι σύγχρονες Σειρήνες,που δεν αφήνουν τον Οδυσσέα να βρει την Ιθάκη του!


Αφήστε τα κομματόσκυλα μόνα στα μαντριά τους,κλείστε τις τηλεοράσεις,μην αγοράζετε τις φυλλάδες τους,πριν γίνουμε κι εμείς όλοι "σκυλιά του Παυλώφ",γιατί ούτε ξεροκόμματο δε θα μας πετάνε,όπως τώρα,αφού πασχίζουν έτσι κι αλλιώς να μας εξοντώσουν με στοχευμένη γενοκτονία!

ΕΜΕΙΣ,οι κανονικοί άνθρωποι,οφείλουμε να πάρουμε την υπόθεση της ζωής και της πατρίδας στα χέρια μας,και κανένας άλλος στο όνομά μας!


Και θα τη βρούμε την Ιθάκη,την Ελλάδα της καρδιάς μας,φτάνει να το θελήσουμε και να το αποφασίσουμε!

Όλοι μαζί σε γενική πολιτική απεργία ξεσηκωμένοι,οργανωμένη και συντονισμένη από εμάς,κάνοντας στάση πληρωμών στους δήμιούς μας και καταλαμβάνοντας μαζικά κι οργανωμένα τους χώρους δουλειάς του δημοσίου-την κοινή μας περιουσία!


Διαδώστε το μήνυμα,ενωθείτε,ενημερωθείτε,δράστε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου