Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Διεθνες Δικαιο....Δογμα Κάλβο....Ισχυει....ειτε το πιστευετε, ειτε οχι..!!


1. Το Διεθνες Δικαιο ειναι υπερανω καθε κρατικης Νομοθεσιας

2. Μια απλη προσφυγη σε οποιοδηποτε Δικαστηριο της χωρας με μονο την επικληση σε αυτο το Τμημα..
..ειναι ικανο να ακυρωσει ολα τα Μνημονια

3. Οποτε προσβαλλεται η αξιοπρεπεια, ο σεβασμος, και η οικονομικη βιωσιμοτητα ενος πολιτη, ή του κρατους, εχει το δικαιωμα τοσο ο πολιτης, οσο και το κρατος της μονομερους διαγραφης του χρεους.

4. Προκειται για το δογμα Calvo, το οποιο ενσωματώθηκε στο άρθρο 106, σε συνδυασμό με το άρθρο 28 παρ.1 του Ελληνικού Συντάγματος

Πανω σε αυτο το Δογμα πατησαν οι αποφασεις  

- 78/15.6.1934, η οποια απαλλαξε την Ελλαδα του Μεταξα απο το εξωτερικο χρεος,  

- η αποφαση της 8.5.2007 του Γερμανικου Συνταγματικου Δικαστηριου που απαλλαξε την Αργεντινη απο το εξωτερικο χρεος,  

- η νομιμότητα της δημοψηφισματικής απόφασης του Ισλανδικού λαού να αρνηθεί την αποπληρωμή των εξωτερικών του χρεών το καλοκαίρι του 2009, χωρίς ουδεμία συνέπεια. 

- η προσφατη αποφαση της Σερβικης Βουλης, συμφωνα με την οποια η Τράπεζα της Σερβίας υποχρεώνεται να λειτουργεί σε όφελος της εθνικής οικονομίας και των αναγκών του Σερβικού λαού και να μην τηρεί τις αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, του ΔΝΤ και των διεθνών κερδοσκόπων!

Συνταγμα της Ελλαδος, αρθρο 106, παρ 2:Η ιδιωτική οικονομική πρωτοβουλία δεν επιτρέπεται να αναπτύσσεται σε βάρος της ελευθερίας και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας

Σύνταγμα της Ελλάδος : Οι γενικά παραδεγμένοι κανόνες του διεθνούς δικαίου, καθώς και οι διεθνείς συμβάσεις, από την επικύρωσή τους με νόμο και τη θέση τους σε ισχύ σύμφωνα με τους όρους καθεμιάς, αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του εσωτερικού ελληνικού δικαίου και υπερισχύουν από κάθε άλλη αντίθετη διάταξη νόμου. 

Η εφαρμογή των κανόνων του διεθνούς δικαίου και των διεθνών συμβάσεων στους αλλοδαπούς τελεί πάντοτε υπό τον όρο της αμοιβαιότητας.

Άρθρο 93 παρ. 4. Τα δικαστήρια υποχρεούνται να μην εφαρμόζουν νόμο που το περιεχόμενό του είναι αντίθετο προς το Σύνταγμα.

Ολα αυτα ειναι ακομα σε ισχυ... Ο φοβος μας ομως και η αγνοια μας, μας κανει να νομιζουμε οτι οι υπουργικες αποφασεις ειναι υπερανω ολων.....ΛΑΘΟΣ!!!!!!!!!!!!!

Οι υπουργοι μας ειναι ολοι πουλημενοι, γι αυτο και δεν προβαλλουν αντισταση...

Το Κάλβο εχει ισχυ οχι μονο για τα Μνημονια...αλλα και για τα εσωτερικα χρεη των πολιτων μιας χωρας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου