Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Κυριε εισαγγελέα της “εγγύησης μαμούθ”, έχουμε μια ενδιαφέρουσα ενημέρωση από Ελβετία…

ΑΝΤΩΝΙΑ ΗΛΙΑΕμείς δεν κρίνουμε ποτέ τις αποφάσεις τις δικαιοσύνης. 

Απλώς έχουμε μάθει να παρακολουθούμε την ροή του χρήματος αντί οποιασδήποτε άλλης αερολογίας. 

Και τα λαυράκια που έχουμε βγαλει τα γνωρίζετε πολύ καλά, αφού τα τελευταία χρόνια σας έχουμε στείλει άφθονους πελάτες.

Συζητήθηκε λοιπόν πολύ η εγγύηση μαμουθ που ορίστηκε για τον προφυλακισμένο επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη και ανήλθε στο ύψος των …100 εκατομμυρίων Ευρώ! 

Μην και φύγει τρέχοντας με το καροτσάκι. Πρακτικά αυτό σημαίνει “τράβα πέθανε”. Ένα το κρατούμενο.

Φίλος λοιπόν από την Ελβετία, μας έστειλε ένα...... πολύ ενδιαφέρον μήνυμα, παρατηρωντας ότι αφήσατε απ’ έξω (στην εγγυοδοσία) τα 160 εκατομμύρια που βρίσκονται δεσμευμένα στην Ελβετία. “Δεσμευμένα;” και γιατί παρακαλώ δεν τα φέρνετε πίσω αφού είστε τόσο σίγουρος; Γιατί αυτά δεν βρίσκονται ΗΔΗ στο δημόσιο ταμείο και αερίζονται στην Ελβετία;

Ο φίλος λοιπόν λέει πως εάν υλοποιηθεί το “τράβα πέθανε” στον Λαυρεντιάδη, αυτά τα 160 εκατομμύρια θα μπουν σε κάποιες πολύ περίεργες τσέπες. Και η όποια “δέσμευση” πάει περίπατο. Εμείς οφείλουμε να σεβαστούμε την άποψη του, διότι έχει πέσει μέσα σε άλλα και άλλα. 

Δεν θα υιοθετήσουμε όμως την βεβαιότητα του ότι όλη η ιστορία με την Proton γίνεται για να φαγωθούν αυτά τα λεφτά από μία συμμορία πολιτικών, υψηλόβαθμων λειτουργων και δημοσιογράφων. 

Διότι είμαστε πεπεισμένοι ότι το σκάνδαλο της Proton γίνεται (και) για να καλυφθεί η πράσινη σκανδαλάρα της Omega Bank. Πόσο αποτιμάται αυτή, το γνωρίζει πολύ καλά ο κύριος Αθανάσογλου, τον οποίον αποφυλακίζετε για ψίχουλα, παρότι συγκατηγορούμενος του Λαυρεντιάδη.

Μα στο διοικητικό συμβούλιο της Omega υπήρχαν στενοί, στενότατοι συγγενείς των Παπανδρέου – Βενιζέλου. Που όλως τυχαίως ήταν οι ίδιοι που ως πρωθυπουργός και υπουργός οικονομικών έκλεισαν σε μία νύχτα την παλαιά Proton, πεντακαθαρίζοντας τα πάντα εκτός απο τα δάνεια στις επιχειρήσεις του Λαυρεντιάδη. 

Και τώρα αφήνετε σε τιμή ευκαιρίας τον Αθανασογλου…

ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΕΛΑΤΟΛΑΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣΟ φίλος από την Ελβετία όμως επιμένει και χτυπιέται πως το μεγάλο κόλπο είναι τα 160 εκατομμύρια και μάλιστα έχει στηθεί από την ώρα που ξεκίνησαν οι συλληψεις για την υπόθεση.

 Εκει πο κάποιοι έφυγαν σαν πουλάκια και ακόμα κυκλοφορούν ελεύθεροι και ανενόχλητοι. 

Μοιραζοντας μάλιστα λεφτά σε δημοσιογράφους.

Μπορει λοιπόν να έχουμε δύο ή τρία σε ένα. 

Εμείς θα παραθέσουμε το σκεπτικό του φίλου σε ξεχωριστό άρθρο που είναι σίγουρο ότι θα κάνει πάταγο. 

Έχοντας πάντα εμπιστοσύνη στην Ελληνική δικαιοσύνη που δεν θα μπορούσε σε καμμία περίπτωση να κάνει τέτοια μπίζνα παρέα με δημοσιογράφους, καναλάρχες και πολιτικούς. 

Ασχέτως τι λέει η φυγόδικη δικαστικός κυρία Αντωνία Ηλία.

Επανερχόμαστε…

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου