Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Γ.Σταθάκης: "Οι Έλληνες δεν πληρώνουν πολλούς φόρους"............ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ...ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ !!!

ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
Στη γραμμή του υπουργού Οικονομικών Γ. Στουρνάρα κινήθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Σταθάκης και δήλωσε πως «η Ελλάδα υποφέρει από λίγους φόρους».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, που ούτε λίγο ούτε πολύ επανέλαβε σχεδόν αυτούσια τη δήλωση του Στουρνάρα ότι είναι λίγοι οι φόροι στην Ελλάδα, παραδέχτηκε επίσης την αντίθεση του με το κόμμα για το επαχθές χρέος.

Τις δηλώσεις αυτές που αναμένεται να προκαλέσουν ...

....αναταραχή στο ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Σταθάτης της έκανε σε εκδήλωση για την ανασυγκρότηση της ελληνικής οικονομίας στο Πολεμικό Μουσείο.

«Η Ελλάδα υποφέρει από λίγους φόρους» τόνισε ο κ. Σταθάκης και πριν συνέλθει το ακροατήριο πρόσθεσε πως «το πρόβλημα του κράτους είναι οι χαμηλοί φόροι σε φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις, αλλά κυρίως στα φυσικά πρόσωπα».
Δεν είναι όμως μόνο οι δηλώσεις για τους φόρους που είναι βγαλμένες από καρμπόν με τις αντίστοιχες δηλώσεις του κυρίου Στουρνάρα.

Ο Γ. Σταθάκης φρόντισε να επαναλάβει και τη διαφορά του από τον ΣΥΡΙΖΑ για το επαχθές χρέος και τη διαγραφή του, αφού ο ίδιος το τοποθετεί μόλις στο 5% του συνόλου του χρέους, κάτι που είχε προκαλέσει την έκρηξη της Αριστερής Πλατφόρμας.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε χαμογελώντας τις απόψεις του για το χρέος λέγοντας χαρακτηριστικά: «Να μιλήσω για το χρέος πριν να έρθει ο Τσίπρας».


ΠΗΓΗ

##############################################

ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΑΠΗΧΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΟΣΤΑΘΑΚΗΣ.


 Aυτά θα κάνει ο σύριζα αν στραβωθούμε και τον ψηφίσουμε.....

Ακριβώς Πόπη μου, για αυτό! 
Γιατί είναι συνάδελφοι στην διασπάθιση δημοσίου χρήματος. 

Αλλά Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ!
Η πρόκληση είναι απέναντι στην κοινωνία.
Ο τίτλος του δημοσιεύματος προσπαθεί να αβαντάρει τον αλήτη τον Τσίπρα.
Ποιος τον έβαλε στην θέση του σκιώδους υπ. οικ του Σύριζα; Μόνος του μπήκε;
 

ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΑΠΗΧΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΟΣΤΑΘΑΚΗΣ.

ΑΝ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΠΗΧΟΥΣΕ ΘΑ ΕΙΧΕ ΦΥΓΕΙ. 


Θυμάσαι Πόπη όταν 
είχε πει κάτι μαλακίες ο Διαμαντόπουλος, πώς βγήκε ανακοίνωση και του τράβηξαν τ' αυτί του "αναρχικούλη" και ξαναμπήκε αμέσως στο μαντρί;

ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΔΙΑΣΠΑΘΙΣΤΑΚΗΣ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΜΗ ΕΠΑΧΘΕΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΤΙΘΕΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΥΡΗΞΟΥΝ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ, ΕΙΔΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ;;;;;
Μ-Ο-Υ-Γ-Κ-Α!!!


Γιατί; μα επειδή αυτά θα κάνει ο σύριζα αν στραβωθούμε και τον ψηφίσουμε.


Αυτή η αβάντα μου θυμίζει πολύ τις αβάντες στον σαμαρά όταν χλιαροαντιπολιτευόταν το μνημόνιο: τον παγίδευσαν... τον έκαναν... τον έδειξαν... τον κορόϊδεψαν τον μπέμπη, που δήλωνε υπέρ του μνημονίου ο Σταϊκούρας κι αυτός δεν μπορούσε να αντιδράσει. 


Το ίδιο και με τον Τσίπρα, λέει ο Σταθάκης κι ο Τσίπρας ο τσε γκεβάρα των λάθρο και των κουκουλοφόρων δεν λέει τίποτα.
Προκαλείται και το βουλώνει...


Η επιτήδεια εικόνα του ανικανούλη είναι ο φερετζές του προδότη Πόπη.


Το είδαμε στον Σαμαρά το ίδιο γίνεται και με την τρίτη εφεδρεία του μνημονίου τον Τσίπρα.

Πάρε το κόμμα να το ρωτήσεις τι έχει να πει για την δήλωση του κλεφτάκη, να δούμε τι θα σου πουν; ότι ο καθένας λέει την γνώμη του;;;;

Σοφία 

http://attikanea.blogspot.gr/
  




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου