Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΚΕΣ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ...ΤΟΥΣ...!!!

Όλοι εσείς που καταδικάζετε την πολιτική και κοινωνική συνείδηση ενός ολόκληρου λαού στον φαύλο κύκλο της προπαγάνδας που παράγεται από μεγαλοεπιχειρηματίες οι οποίοι προωθούν, από τα τηλεοπτικά τους κανάλια, τις κυβερνήσεις που εξυπηρετούν τα συμφέροντα τους.

Επιτρέψατε σε ξένους μεγαλοκαρχαρίες πρόσβαση σε κυριαρχικά δικαιώματα και ζωτικές λειτουργίες της χώρας προκειμένου να υποδουλώσετε τον λαό φορτώνοντας του το χρέος που δημιούργησε η δική σας κλεψιά, διαφθορά και σπατάλη.

Οδηγήσατε μια χώρα σε πτώχευση και υποθήκη των πλουτοπαραγωγικών της πηγών και υποδομών και ακόμα επιμένετε προκλητικά και ασυγχώρητα πως είστε ικανοί να διαχειριστείτε την μοίρα της.

Σας υποστηρίζουν και σας ακολουθούν μόνο τα πιο χαμερπή, τα πιο ηλίθια, τα πιο χυδαία τμήματα της κοινωνίας: γέροι που πάσχουν από άνοια, βλαμμένοι τηλεθεατές, νοητικά .....

...ανάπηροι ψηφοφόροι, εν γένει όλα τα παρτάλια που πουλάνε την ζωή τους για ένα κομμάτι ψωμί.

Και όμως, διατηρείτε ύφος χιλίων καρδιναλίων, ακόμα και αν όλοι γνωρίζουν ότι μόνο σε μια τέτοια χωματερή θα μπορούσατε να βασιλεύετε, μόνο πάνω σε σωρό από σκουπίδια θα βρίσκατε θρόνο.

Οι στόχοι σας είναι δύο: Αφ’ ενός να παραμείνετε υπό την εύνοια των αφεντικών σας απ’ τας Ευρώπας, που δεν είναι ηλίθιοι όπως οι υπήκοοι σας και ζητάνε πίσω τα κλεμμένα και μάλιστα με τσουχτερό τόκο.....

Αφ’ εταίρου να διατηρήσετε το επίπεδο των ψηφοφόρων σας όσο πιο χαμηλά γίνεται, μιας και διότι αν ποτέ συνειδητοποιήσουν το έγκλημα που διαπράττετε εις βάρος τους θα σας σφάξουν.

Εν κατακλείδι, καταντήσατε την Ελλάδα, οριστικά και αμετάκλητα, τουλάχιστον κατά την διάρκεια της δικής μου ζωής, και πολύ πιθανόν για γενιές μετά, έναν τοξικό βόθρο όπου επιπλέουν μόνο τα πιο επικίνδυνα λύματα.

Για τους παραπάνω λόγους, να είστε σίγουροι, ότι εμείς, εκείνοι δηλαδή που έχουν την κριτική ικανότητα και την διαύγεια πνεύματος να αντιλαμβάνονται όχι μόνο το εγκληματικό ποιόν σας, αλλά και να μελετάνε τους τρόπους με τους οποίους έχετε διαμορφώσει την Ελληνική κοινωνία, θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας προκειμένου να τιμωρηθείτε παραδειγματικά.

Επειδή αυτό είναι το χρέος κάθε ηθικού και ακέραιου πολίτη αυτής της χώρας σήμερα – η κάθαρση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου