Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

ΑΝΑΦΛΕΞΗ ΣΤΗΝ ΠΥΡΙΤΙΔΑΠΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ!!!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj5uXMd69ifEafqmGO4XxzrFyRFZ2ZApDS5LciCfHbLqf9PaPajJ7Gb6T9aSfGXh6XKY9ZhkhEoG3vXMNYoRhRmPYSwsu8LYCCipY7Bt9PEPDTfBjZ7Nn-iXskYBPuOh4O6wMn8CPex8nc/s400/%CE%A3%CE%B5%CE%BD%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CE%A0%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%B9%CE%BF%CF%85-%CE%A0%CE%BF%CE%BB%CE%AD%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%BF-2014-%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CF%89-%CE%BA%CF%81%CE%AF%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-Financial-Times.jpgΤου Ειδικού Συνεργάτη

Κρίσιμη κατάσταση για την Ελλάδα. 


Κάποιοι ανεγκέφαλοι προσπαθούν να στήσουν σκηνικό Ουκρανίας στην Ελλάδα. 

Εργάζονται ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΑ μήνες τώρα. Τα κίνητρά τους ποταπά. 

Δεν έχουν καν σχέση με την πολιτική. 

Έχουν σχέση με το ΜΑΥΡΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ το οποίο προσπαθεί να αλώσει την χώρα με πολλούς τρόπους, δίνοντας παράλληλα χτυπήματα στρατηγικής σημασίας. 
Χρησιμοποιούν την εξής σφαιρική μεθοδολογία: 

Α. Κλιματολογικό πόλεμο, γι αυτό η ξαφνική αύξηση της θερμοκρασίας στους 25 βαθμούς την περασμένη εβδομάδα, που από κάποιους - που ήξεραν τι έκαναν- διαφημίστηκε ως παράδοξο ελληνικό καλοκαίρι που είχε 200 χρόνια να συμβεί. 


Αμέσως μετά χτύπησαν με .....
...υγρασία, συννεφιά, κάθοδο θερμοκρασίας. Δεν ήταν ένα απλό μη ανησυχητικό φαινομενο η ΄΄ομίχλη της θάλασσας ΄΄ όπως βιάστηκαν να την ονομάσουν, ήταν καιρικό όπλο και συνεχίζει να μας ταλαιπωρεί. 

Β. Σεισμική δραστηριότητα . Δυστυχώς οι σεισμοί που ζήσαμε κι αυτοί που μας ετοιμάζουν προέρχονται από συγκεκριμένα κέντρα που ετοιμάζουν επίθεση κατά της Ελλάδος και δεν είναι αυτή την φορά οι ΄΄ γνωστοί άγνωστοι΄΄ , είναι οι ΄΄φίλοι΄΄ . Θα μείνετε ΄΄ με το στόμα ανοιχτό΄΄ όταν αποκαλυφθούν. 


Γ. Ραγδαία εξαγορά ΜΜΕ με υποθέτω γενναιοδωρία χρηματική ώστε να περάσουν τις θέσεις και τους συμβολισμούς των σκοτεινών ομάδων τους. Χρησιμοποιούν κατά κόρον τους χρωματικούς συμβολισμούς ΜΑΥΡΟ - ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΣΠΡΟ. 


Ρόλος τους η προπαγάνδα και η αποσταθεροποίηση της πολιτικής ζωής σε άκρως επικίνδυνες καταστάσεις. Βοηθός της αποσταθεροποίησης γνωστό κόμμα και στρατιωτικοί. 

Προσφάτως κάποιοι πολιτευόμενοι ευθαρσώς κάνουν διαλέξεις για τον Εωσφόρο, που τον παρουσιάζουν ως αρχαιοελληνικό Θεό!!!!!!! 

Και ακόμη πιο ανησυχητικό κάποιοι σχολιαστές άκρως ΄΄ ανιδιοτελώς΄΄ υπερασπίζονται με επιχειρήματα το δίκαιο του Εωσφόρου. 

Κάνουν επιθετική διείσδυση στην ελληνική κοινωνία με ΄΄ Χολυγουντιανό τρόπο ΄΄ κάποιες πολιτικές δυνάμεις που εζήλωσαν την δόξα και την μεθοδολογία του Χόλλυγουντ μη δυνάμενοι να περιοριστούν στην δική τους δόξα. 

Η εκτός μέτρου φιλοδοξία και η ΥΒΡΙΣ καταστρέφουν. ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΡΗΓΟΡΕΊΤΕ!! Τα αστραφτερά Χολλυγουντιανά χαμόγελα και τα ΄΄ δώρα΄΄ τους κρύβουν το εντελώς αντίθετο. Δυστυχώς το εντελώς αντίθετο κρύβουν και οι πολιτικές δυνάμεις που συντάσσονται με αυτούς.
Δ. Κάποιοι επιδιώκουν ΄΄ ΑΝΑΦΛΕΞΗ Της ΑΝ. ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ΄΄ , Της ΠΥΡΙΤΙΔΑΠΟΘΉΚΗς Της Μεσογείου, όπως επι λέξει αναγράφουν σε προσφάτως εξαγορασθέν από αυτούς έντυπο. 


Αποφάσισαν να τα παίξουν όλα για όλα με κύριο ΘΥΜΑ την Ελλάδα ακριβώς τώρα που βρέθηκε μια ΕΙΡΗΝΙΚΗ φόρμουλα, αυτοί επιδιώκουν πραξικόπημα. 

Παρακαλείται ο λαός και η πολιτική ηγεσία να τα λάβουν σοβαρά υπόψιν όλα αυτά.

Οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ θα είναι στο πόστο τους όπως πάντα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου