Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Guardian : Ο φύλακας του Ισραήλ.

Σχόλιο: Μεταφράζουμε άρθρο τουGilad Atzmon, θαρραλέου Εβραίου αντισιωνιστή, που τα λέει έξω από τα δόντια όπως μπορείτε να δείτε και σε προηγούμενες ανακοινώσεις μας, τόσο για τον Σιωνισμό όσο και για θέματα Εβραϊκής κουλτούρας, στην οποία πλέον κατά τον Άτζμον έχει ενσωματωθεί και η εκμετάλλευση των θυμάτων των Εβραϊκών διωγμών (αυτό που κάποτε δηλαδή ο Φίνκελσταϊν, πριν «τα μαζέψει» και γίνει και αυτός μέρος του «προβλήματος», είχε ονομάσει «Βιομηχανία του Ολοκαυτώματος») ως μέρος μιας ντε φάκτο ρατσιστικής ανωτερότητας της Εβραϊκής Φυλής, και κατ’ επέκταση του φυλετικά εθνοκαθαρμένου ρατσιστικού Εβραϊκού Κράτους του Ισραήλ.  

Την «ανωτερότητα» αυτή ........ο Άτζμον, τη συνδέει με ανθρωπολογικά και εθνολογικά στοιχεία και κατά τη γνώμη του είναι εγγενής στον Ιουδαϊσμό, μιας από τις πιο σκληρές μορφές θρησκευτικής ετερονομίας, που την εκμεταλλεύτηκαν ανά τους αιώνες τόσο τα αντισημιτικά κινήματα, όσο και οι Εβραϊκές ελίτ, ειδικά τον τελευταίο 1,5 αιώνα, με την πλήρη σήμερα παντοδυναμία του σιωνιστικού ρατσιστικού «κινήματος» ως οργανικού μέρους της Νέας Διεθνούς Τάξης.

Το άρθρο αναφέρεται στον ρόλο του πιο ύπουλου Μαζικού Μέσου της πιο βρώμικης ύπουλης «Αριστεράς» διεθνώς, του Guardian, με τον οποίο
έχουμε ασχοληθεί και παλιότερα, και ο οποίος συνεργάζεται τόσο με το πιο εκφυλισμένο και ενσωματωμένο κομμάτι της διεθνούς αλλά και της ντόπιας «Αριστεράς».

Ο “GUARDIAN” Ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ  (05/11/2011)


Του Gilan Atzmon

 Το Ισραηλινό τμήμα Hasbara [ειδικό τμήμα των υπηρεσιών του Ισραήλ με χιλιάδες εκπαιδευμένα τρολ ειδικά για να προωθεί παγκοσμίως τα συμφέροντα των Σιωνιστών ειδικά στο ίντερνετ, τα social media κ.λπ.] επιμένει πως μια επίθεση στο Ιράν είναι ασύμβατη τόσο με τα Δυτικά συμφέροντα όσο και με τη στρατηγική του ΝΑΤΟ. 

Για παράδειγμα, αυτή την εβδομάδα, το Ισραήλ διοχέτευσε πληροφορίες για μια άσκηση της IAF (Ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία) στις βάσεις του ΝΑΤΟ στην Ιταλία. Η δήλωση αυτή έγινε για να δημιουργήσει την εντύπωση πως κάθε μελλοντική Ισραηλινή επιθετικότητα ενάντια στο Ιράν απολαμβάνει της Δυτικής στήριξης. 

Το ΝΑΤΟ, εντούτοις, γρήγορα διαχώρισε τη θέση του από μια τέτοια επίθεση. Ο Fogh Rasmussen επιβεβαίωσε σε Συνέντευξη Τύπου πως η Συμμαχία δεν έχει καμία πρόθεση να επέμβει στο Ιράν.

Μέχρι σήμερα, δεν έχουμε δει καμία δημόσια Βρετανική επίσημη δήλωση, η οποία θα μπορούσε να υπονοεί πως η Βρετανία είναι έτοιμη να στηρίξει είτε τις ΗΠΑ είτε το Ισραήλ σε κάποιο πιθανό χτύπημα στο Ιράν.

Και όμως, φαίνεται ότι ο Guardian, κάποτε μια ευηπόλυπτη Βρετανική εφημερίδα, έχει ήδη πλήρως ενσωματωθεί στην Ισραηλινή μηχανή ψυχολογικού πολέμου.

Χτες ο Guardian προσχώρησε στο σούρουρο της Xasbara και μας πληροφόρησε ότι ο Βρετανικός στρατός έχει «εν μέσω νέων φόβων περί πυρηνικών» κλιμακώσει τα σχέδια του για επίθεση στο Ιράν.

Ο Γκάρντιαν δεν προσπάθησε καν να στοιχειοθετήσει τη θέση του. Αντιθέτως, παρήγαγε μια κουτσομπολίστικη είδηση που δεν τηρούσε ούτε τα μίνιμουμ δημοσιογραφία στάνταρ.

Ο Guardian ανέφερε πως «Βρετανοί αξιωματούχοι λένε ότι αν η Ουάσινγκτον πιέσει προς αυτό, θα επιζητήσει, και θα πάρει, Βρετανική στρατιωτική βοήθεια για κάθε αποστολή, παρόλες τις κάποιες βαθιές αναστολές μέσα στην κυβέρνηση συνασπισμού». 

Πρόκειται για μια κάπως περίεργη δήλωση, δεδομένης της πλήρους ησυχίας από την πλευρά της Κυβέρνησης και του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας για το θέμα. Θα μπορούσε η Βρετανία να ξεκινήσει έναν ακόμα εγκληματικό πόλεμο, (και αυτή τη φορά, πιθανόν έναν παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο), χωρίς καμία δημόσια συζήτηση ή έστω και ένα μοναδικό επίσημο σχόλιο της κυβέρνησης στο θέμα; Δεν το νομίζω

Ο Γκάρντιαν το έβγαλε από το μυαλό του; Αμφιβάλλω – είναι απλά τόσο διαολεμένα παρόμοιο με τη επίσημη γραμμή της Ισραηλινής Χάσμπαρα. Κατά πώς δείχνει, φαίνεται ότι ο Γκάρντιαν, πολύ απλά, εισχώρησε στη Ισραηλίτικη μηχανή πολέμου.

Έχει σχετικά ενδιαφέρον, πως η JC, η μεγαλύτερη Βρετανική Εβραϊκή εβδομαδιαία εφημερίδα, ήταν κάπως πιο αξιόπιστη από τον Guardian. Η JC έγραψε πως, «οι συνομιλίες (μεταξύ Βρετανών και Ισραηλινών αρχηγών του στρατού) έλαβαν χώρα τη στιγμή που υπήρχαν αναφορές ότι η Βρετανία ήταν έτοιμη να στηρίξει τις ΗΠΑ σε μια πιθανή επίθεση στο Ιράν.» Εντούτοις, η JC έκλεινε το ρεπόρτο της, εννοώντας πως τουλάχιστον «ιδιωτικώς, ανώτεροι αξιωματούχοι του Υπ. Εθν. Άμυνας αρνήθηκαν χωρίς περιστροφές τις υπόνοιες ότι η Βρετανία ήταν έτοιμη να γίνει μέρος μιας –υπό την ηγεσία των ΗΠΑ—επίθεσης στο Ιράν.»

Καθώς η JC φαίνεται να διατηρεί κάποια δημοσιογραφική ακεραιότητα, την εβδομάδα αυτή ο Guardian απέτυχε οικτρά. Πιάστηκε, είτε συνειδητά είτε ασυνείδητα, να διαδίδει Ισραηλινή προπαγάνδα. Αλλά αυτό δεν θα έπρεπε να μας χτυπάει και ως απόλυτη έκπληξη. Όπως γνωρίζουμε, η ίδια «προοδευτική» φυλλάδα λογόκρινε επίσης το Wikileaks σχετικά με το Ισραήλ και την Παλαιστίνη.

Όπως το 80% των Βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος μας, οι οποίοι τυχαίνει να είναι μέλη των «Συντηρητικών Φίλων του Ισραήλ» (CFI), ο Guardian επίσης φαίνεται να είναι σε ανοιχτή συμμαχία με το Εβραϊκό Κράτος. Υποθέτω ότι αυτή η φιλία με το Ισραήλ πρέπει να αποζημιώνεται πραγματικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου