Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

«Οι ευρωεκλογές δεν συνδέονται με εγχώριες πολιτικές εξελίξεις»

Μπορεί να υπάρξει κυβερνητική σταθερότητα, ακόμη και στην περίπτωση που η ΝΔ και η Ελιά δεν λάβουν υψηλά ποσοστά στις ευρωεκλογές, εκτιμά ο ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος δεν συσχετίζει το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών με τις εγχώριες πολιτικές εξελίξεις. 

 Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, σχετικά με το δίλημμα Βενιζέλου, ο Κυρ.Μητσοτάκης τόνισε ότι η Ελλάδα είναι «η μόνη χώρα στην Ευρώπη η οποία συνδέει το όποιο αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών με...
...εγχώριες πολιτικές εξελίξεις» και επισήμανε: «Η συζήτηση υπονομεύει ακριβώς τη σταθερότητα που θέλουμε όλοι να διασφαλίσουμε».

«Η κυβέρνηση έχει αντέξει και πρέπει να αντέξει και μετά τις εκλογές», συμπλήρωσε και παρατήρησε πως όλες οι δημοσκοπήσεις καταδεικνύουν πως οι πολίτες δεν θέλουν πρόωρες εκλογές.


Επίσης, ο Κ.Μητσοτάκης είπε πως δεν είναι σύμφωνος με την μετονομασία της «Νέας Δημοκρατίας» σε «Νέα Ελλάδα»,  καθώς το όνομα της ΝΔ έχει ιστορία δεκαετιών στον ελληνικό πολιτικό στίβο, ενώ χαρακτήρισε «πολύ παλιό» το «Νέα Ελλάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου