Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Ραχήλ Μακρή: «Οι προβλέψεις αυτού το μεσοπρόθεσμου δεν τεκμηριώνονται από πουθενά. Μάλλον σας έχει πειράξει η Άνοιξη. Βέβαια, δεν μιλούμε για τη γνωστή εποχή. Μιλούμε για την Πολιτική Άνοιξη του κ. Σαμαρά»

Ομιλία της Βουλευτού Ν. Κοζάνης στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Οικονομικών «Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2015-2018»

Ραχήλ Μακρή: «Οι προβλέψεις αυτού το μεσοπρόθεσμου δεν τεκμηριώνονται από πουθενά. Μάλλον σας έχει πειράξει η Άνοιξη. Βέβαια, δεν μιλούμε για τη γνωστή εποχή. 

Μιλούμε για την Πολιτική Άνοιξη του κ. Σαμαρά»

Φυσικά η Συγκυβέρνηση δεν χρειάζεται να γνωρίζει τη φράση
του Βλαδίμηρου Ίλιτς Λένιν <<Η εντιμότητα στην πολιτική είναι αποτέλεσμα της δύναμης, ενώ η υποκρισία αποτέλεσμα της αδυναμίας>> για να καταλάβει ότι έχει αποτύχει στην οικονομία όσο και ο τότε υπαρκτός σοσιαλισμός στο να εγκαθιδρύσει ένα πραγματικά βιώσιμο μοντέλο οικονομικής ανάπτυξης.


Η τραγική, αυτή συνειδητοποίηση και ο πανικός για τα αποτελέσματα των επικείμενων εκλογών την οδηγούν στο .......να παίξει το τελευταίο της χαρτί. 

Το εκβιαστικό δίλλημα του εταίρου της για τα ποσοστά της Ελιάς αποδεικνύεται λίγο και ο φόβος ανίσχυρος να ποδηγετήσει τον Ελληνικό Λαό.

Οι κυβερνώντες χρειάζονται κάτι πιο ισχυρό και επιστρατεύουν την ελπίδα. Την ελπίδα της μάνας να θρέψει τα παιδιά της, του πατέρα να γυρίσει στο σπίτι με ένα μεροκάματο στην τσέπη, της γιαγιάς και του παππού να δώσουν ένα χαρτζιλίκι στα εγγόνια τους.

Η ελπίδα για ανάπτυξη, για οικονομία με θέσεις εργασίας και κοινωνία χωρίς ευτελισμό της αξιοπρέπειας από τις στερήσεις μεταφράζονται ανήθικα σε ψηφαλάκια από τους κυβερνητικούς επικοινωνιολόγους.

Μέσω ντροπολογιών παραχωρούν εγκαταστάσεις ολόκληρων νήσων, δημόσιες επιχειρήσεις, χαρίζουν βεβαιωμένα πρόστιμα και οφειλές εκατ. ευρώ σε επιχειρηματικά συμφέροντα , κάνουν δωράκια σε τραπεζίτες, εργολάβους, καναλάρχες και από την άλλη φτωχοποιούν τον λαό στο όνομα του συνθήματος <<μαζί τα τρώγαμε, αλλά εσείς θα τα πληρώσετε>> .


Η Βουλευτής Ν. Κοζάνης κα Ραχήλ Μακρή ως ειδική αγορήτρια του μεσοπρόθεσμου μεταξύ άλλων τόνισε: 

<<Με επικοινωνιακά τερτίπια, λοιπόν, των μέσων μαζικής προπαγάνδας που ελέγχετε, δεν μειώνεται η ανεργία και χωρίς χρήματα στην τσέπη των Ελλήνων δεν μπορείτε να αυξήσετε την ιδιωτική κατανάλωση. 

Μέχρι να καταλάβετε όλα αυτά, τα απλά ζητήματα, διαβουλευτείτε εσείς με τους εταίρους σας και καταθέτετε Μεσοπρόθεσμα. Αφήστε όμως, τους μύθους για τον Αίσωπο. Τέτοιοι μύθοι δεν περνούν πια στον ελληνικό λαό>>.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου