Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Διόρισαν Τις Κόρες Τους Στην Ευρωβουλή Και Οι Στρατηγοί Της Χρυσής Αυγής.

Θ. Κολοκοτρώνης: "Πουτάνα Ελλάδα, δεν θα ισιώσεις ποτέ"!


MMMMMMMMM

Εάν ισχύει  το ρεπορτάζ των συνεργατών μας, που είμαι σίγουρη οτι είναι πέρα για πέρα αληθινό,   αξίζει ένα........ γερό φτύσιμο  σε αυτούς τους δύο τύπους, τους “στρατηγούς” που εξαργύρωσαν τα γαλόνια τους, για να καταλάβουν θέσεις στην Ευρωβουλή μέσα από τις τάξεις  της “Χρυσής Αυγής”.


Και στην συνέχεια, έσπευσαν να διορίσουν – με εξαιρετικά παχυλούς μισθούς ως συμβούλους – τα δύο παιδιά τους δίπλα τους !!!


Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας,  οι Στρατηγοί Συναδινός και Επιτήδειος, Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής, δεν προσέλαβαν ευθέως τις κόρες τους Μάρθα και Θεοδότα αλλά το έκαναν στο πλαίσιο μιας ιδιότυπης συναλλαγής.


Ο ένας προσέλαβε την κόρη του άλλου και για μην καρφωθούν έβαλαν στο παιχνίδι των προσλήψεων συμβούλων και τον έτερο ευρωβουλευτή Λάμπρο Φουντούλη, ξεφεύγοντας έτσι από την θεσμική απαγόρευση των κανόνων του Ευρωκοινοβουλίου.


Προφανώς και δεν είναι μόνο οι “στρατηγοί” της “Χρυσής Αυγής” που μετέρχονται τέτοιες πολιτικές αλητείες για να βολέψουν συγγενικά τους πρόσωπα.


Αλλά οφείλετε  να ξέρετε – για να μην σας δουλεύουν ψιλό γαζί – πως συμπεριφέρονται και όλα αυτά τα νούμερα που υποδύονται τους “αντισυστημικούς” , και ζητάνε την ψήφο σας για να “ξεβρομίσουν τον τόπο”, και τις άλλες γνωστές παπαριές που κατά καιρό εκστομίζουν.


Μην ανησυχείτε όμως, το νέο φιλορωσικό κόμμα είναι στα σκαριά και υπο την αιγίδα του μεγάλου παγκόσμιου ηγέτη Βλαδίμηρου Πούτιν: 


 Ετσι για να ξεβρωμίσει ο τόπος απο αυτή την παλαιοκομματική σαπίλα ….   Θα υπάρχει πλήρης και συνεχής ενημέρωση επ’ αυτού,  απο τους συνεργάτες μας κι εν μέσω καλοκαιριού! 


Μείνετε συντονισμένοι …


blog: "εlatora"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου