Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΒΟΗΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ;

Τι είναι οι περιβόητες «αγορές» που ακούμε καθημερινά; Οι μεγαλοδημοσιογράφοι ποτέ δεν το συγκεκριμενοποιούν για να μην στοχοποιούνται ακριβώς τα άτομα που εξαπατούν την ανθρωπότητα όχι απλά για να κερδίσουν χρήματα αλλά για να κυβερνήσουν το πλανήτη. Εναλλακτικά χρησιμοποιείται η λέξη «καπιταλισμός» ή «κεφάλαιο». 

Βέβαια δεν γίνεται τυχαία αυτή η ...
....επιλογή λέξεων. Φροντίζουν να στρέφουν αλλού την οργή του κόσμου. 

Μόνο έτσι θα μπορούν οι κεντρικοί τραπεζίτες να ελέγχουν το παγκόσμιο πλούτο και την ελευθερία μας.

Και ποιοι είναι αυτοί οι κεντρικοί τραπεζίτες που μπορούν να εξαθλιώνουν την ανθρωπότητα μέσω τεχνητών μειώσεων ρευστότητας στην αγορά; 

Παραθέτω μερικά ονόματα που έχουν δημοσιεύσει οι Αμερικανοί ερευνητές που συνέταξαν το ντοκιμαντέρ «The Money Masters» που αναλύει το πώς ελέγχεται ο παγκόσμιος πλούτος απ’ τους κεντρικούς τραπεζίτες.

Rothschilds
Rockefellers
Lazar Brothers
Warburg Bros
Lehman Brothers
Kuhn Loeb
Goldman Sachs of New York

Στο ίδιο ντοκιμαντέρ αναφέρεται ότι η μεγαλύτερη τράπεζα του πλανήτη, η JP Morgan δεν ανήκε ποτέ στον ίδιο τον Morgan απ’ τον οποίο πήρε το όνομά της. 

Ο ίδιος ήταν ο πράκτορας της οικογένειας Rothschild στην Αμερική. 

Όταν πέθανε και ανοίχθηκε η διαθήκη του διαπιστώθηκε ότι του ανήκε μόνο ένα μικρό ποσοστό απ’ την περιουσία του που υπολογίστηκε σε μερικά εκατομμύρια δολάρια. 

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε πριν πάμε σε πράξεις είναι να ενημερωθούμε για το ποιοι και πως ευθύνονται για την οικονομική σκλαβιά της ανθρωπότητας. 

Ποιοι είναι αυτοί στους οποίους χρωστά η ανθρωπότητα σήμερα 52 τρισεκατομμύρια δολάρια. Πρέπει με λίγα λόγια να συγκεκριμενοποιήσουμε τον εχθρό, τον οποίο φυσικά δεν επιλέξαμε εμείς. Μόνος του αποφάσισε να σκλαβώσει τα έθνη μέσω της οικονομικής υπονόμευσης.

Σας προτρέπω λοιπόν να παρακολουθήσετε το ντοκιμαντέρ «The Money Masters» που κυκλοφορεί ελεύθερα στο διαδίκτυο και αφορά την ιστορία των τραπεζών απ’ την αρχαιότητα έως σήμερα. Επίσης πρέπει να σταματήσουμε να εμπιστευόμαστε τους επαγγελματίες της παραπληροφόρησης. 

Μόλις πριν λίγες μέρες έσκασε το σκάνδαλο που αφορά την αποπληρωμή δανείων του μεγαλοδημοσιογράφου Οικονομέα του MEGA και του Δελατόλα που έχει την εφημερίδα το ΠΟΝΤΙΚΙ απ’ τον εφοπλιστή – τραπεζίτη Ρέστη. 

Φανταστείτε τώρα πόσο τεράστια είναι η επιρροή των κεντρικών τραπεζιτών στα μεγάλα διεθνή ΜΜΕ. 

Να είστε σίγουροι ότι το πρώτο πράγμα που θα φροντίσουν να κάνουν είναι να στρέψουν την προσοχή των ανθρώπων προς την λάθος κατεύθυνση για να μην αντιληφθούμε ποτέ ποιοι είναι οι πραγματικοί μας τύραννοι και οι υπάλληλοί τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου