Παρασκευή 15 Αυγούστου 2014

Η ποικιλόχρωμη συμμορία του «δημοκρατικού τόξου» από όλες του τις εκφάνσεις, δεξιές και αριστερές έδωσε το έρεισμα σε όλους αυτούς να διεκδικούν την Eλληνικότητα της ξεχνώντας ότι τα κανονικά σύνορα της Μακεδονίας ΜΑΣ είναι όντος την επικρατείας του μορφώματος των Σκοπιών στο Μοναστήρι.

Μέγας Αλέξανδρος... 

Ένα όνομα που φέρνει ρίγος ακόμα και όταν το σκέπτεσαι. 

Ο μέγιστος των Ελλήνων και ίσως η μεγαλύτερη ιστορική μορφή παγκοσμίως. 


Αυτός που...
σε ηλικία 33 ετών είχε κυριεύσει τα πάντα, ήταν άρχοντας του τότε γνωστού κόσμου και έφερε το φως του Ελληνισμού στα πέρατα της οικουμένης.

Μετά τον θάνατο του, και αφού εκείνος δε μπορούσε να ξεχωρίσει ...

...τον πιο άξιο για διάδοχο του, οι επίγονοι για χρόνια πολέμησαν μεταξύ τους για το ποιος θα έχει το ταριχευμένο σώμα τους καθώς το θεωρούσαν ιερό. 

Η τελευταία εμφάνιση του σώματος του ήταν στην Αλεξάνδρεια το 365 μ.χ όπου ο μεγάλος σεισμός και το τσουνάμι που ακολούθησε κατέστρεψαν το μαυσωλείο που ήταν μέσα. 


Για το που τάφηκε το ο Αλέξανδρος οι απόψεις είναι πολλές αλλά το ταφικό μνημείο που έχει βρεθεί στην Αμφίπολη των Σερρών πιθανόν να κρύβει το σώμα του μεγάλου στρατηλάτη είτε κάποιο άλλο πολύ σημαντικό πρόσωπο, όπως της συζύγου του Ρωξάνης .

Ότι από τα δυο και να συμβαίνει αυτό το γεγονός από μόνο του αποτελούν μια ιστορική και πολιτιστική βόμβα που θα κάνει πολλά ανθελληνικά κέντρα να χάσουν τον ύπνο τους. 



Όλη αυτή η προπαγάνδα για δήθεν Μακεδόνες, μακεδονική γλώσσα και μειονότητα θα εκθέσει για άλλη μια φορά ανεπανόρθωτα όλους όσους εβδομήντα σχεδόν χρόνια πριν είχαν ιδρύσει την λαϊκή δημοκρατία της “Μακεδονίας”.

Αυτό έδωσε το έρεισμα σε όλους αυτούς να διεκδικούν την Eλληνικότητα της ξεχνώντας ότι τα κανονικά σύνορα της Μακεδονίας ΜΑΣ είναι όντος την επικρατείας του μορφώματος των Σκοπιών στο Μοναστήρι.


Ερχόμενο στο φως λοιπόν αυτό το ταφικό μνημείο θα ισοπεδώσει αυτό καθ’ αυτό την ανθελληνική αυτή προπαγάνδα που το «δημοκρατικό τόξο» από όλες του τις εκφάνσεις, δεξιές και αριστερές, υποστήριζε και διαπραγματευόταν αποδεχόμενο ανιστόρητα γεγονότα. 

Διαπράττουν εν γνώση τους μια εθνική προδοσία παραχωρώντας το όνομα, μαζί με αυτό παραχωρούν ιστορία, γη και ποταμούς αίματος που έχουν χυθεί για την απελευθέρωση της, σε ένα δημιούργημα των μεγάλων δυνάμεων που εξυπηρετεί τα συμφέροντα τους. 

Είναι πολύ φυσικό όλοι αυτοί όχι απλά να μην αξίζουν την δόξα και την αίγλη που θα δώσει αυτό το μνημείο, για ακόμα μια φορά στην πατρίδα μας, αλλά θα πρέπει αν έχουν λίγο φιλότιμο να μην πλησιάσουν καν την περιοχή.

Αυτή η ποικιλόχρωμη συμμορία που πούλησε την ονομασία της Μακεδονίας το 1992, έριξε στα αζήτητα την άλλη μεγάλη ανακάλυψη που σχετίζεται με τον Μέγα Αλέξανδρο, το ταφικό μνημείο της όασης Σιουά στην Αίγυπτο και συμφώνησε σε μια κοινά αποδεκτή σύνθετη ονομασία, με γεωγραφικό προσδιορισμό, η οποία όμως θα ισχύει για κάθε χρήση τώρα έρχεται να καπηλευτεί το γεγονός. 

Θα καπηλευθεί αυτό το θησαυρό στον βωμό ίσως του πιο απαξιωμένου θεσμού αυτό των εκλογών. 

Θα γίνει κινητήριος δύναμη αυτής της σάπιας κυβέρνησης σε ένα άνευ προηγούμενου επικοινωνιακό παιχνίδι που θα βομβαρδίσει τον λαό με εικόνες των πολιτικών αυτών πτωμάτων να χαμογελούν και να περιφέρονται στο χώρο του μνημείου. 

Θα κάνουν δηλώσεις για το πολιτιστικό έργο που προσέφερε αυτή η κυβέρνηση... στο έθνος.

Δεν θα μας κάνει εντύπωση να ακούσουμε από το στόμα τους ακόμα και αυτή την λέξη καθώς είναι γνωστό ότι δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο. 

Παρέα με αυτούς τα δεκανίκια τους, που πρόσφατα καλεστήκαν από τον Μάκη Βορίδη να επιστρέψουν στην ΝΔ, ελπίζουν ότι θα πάρουν ανάσα ζωής μέσα από αυτό και θα επανεκλεγούν στην βο(υ)λευτική καρέκλα. 

Όπως οι Ρωμαίοι έπαιξαν τον χιτώνα του Χριστού στα ζάρια έτσι αυτοί πατούν πάνω στον μέγα στρατηλάτη για να εκλεγούν, γι ‘αυτούς η ξεφτίλα δεν έχει όριο.

Δικαίωμα και λόγο γι’ αυτό το γεγονός έχει αποκλειστικά και μόνο ο Ελληνικός λαός! 

Αυτό ο λαός που συντρίβεται ανάμεσα στις μυλόπετρες του καπιταλισμού και του ευρώ έχει το προνόμιο να νιώθει περήφανος για τον μεγάλο πρόγονο του. 

Ο λαός αυτός ποτέ δε ρωτήθηκε για τον όνομα της Μακεδονίας, γιατί αν είχε γίνει δημοψήφισμα όλοι ξέρουμε τι θα είχε γίνει, που μιλάει ακόμα στα παιδιά του για την εκστρατεία του Αλέξανδρου στην Ανατολή, έχει δικαίωμα να ομιλεί για το θέμα.

Καλό θα είναι λοιπόν να αφήσουν τους πανηγυρισμούς και τις δηλώσεις όλοι τους πάνω από τον βασιλικό αυτό τάφο και να σταματήσουν να παίζουν πολιτικά παιχνίδια, να τον παραδώσουν στο φως ώστε όλοι οι άνθρωποι να μπορούν να τον δουν, να τον θαυμάσουν και να νιώσουν δέος για τον μεγάλο πολιτισμό μας που τόσα προσέφερε στην οικουμένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου