Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Ομιλία - πρόκληση Σαμαρά: Ομολόγησε την γενοκτονία των Ελλήνων από την χούντα του!

Η ομιλία του εκάστοτε πρωθυπουργού στην ΔΕΘ είναι ενίοτε προεκλογική. 

Είναι πάντοτε, όμως, ενδεικτική, αφού όποτε ένας πρωθυπουργός ομιλεί στην ΔΕΘ με όρους παροχολογίας είναι βέβαιο ότι επακολουθούν εκλογές. 

Στην περίπτωση που...

δεν έπονται εκλογές, ο εκάστοτε πρωθυπουργός περιορίζεται να μιλά περί «καμένης γης» στην προσπάθεια του να δικαιολογήσει όσα θα επακολουθήσουν μετά την ΔΕΘ.

Στην προκείμενη περίπτωση έχουμε μία πρωτοτυπία, αφού ο Σαμαράς υπήρξε ο μοναδικός πρωθυπουργός, ο οποίος ερχόμενος στην ΔΕΘ παραδέχτηκε, ουσιαστικά, ότι είναι επικίνδυνος και ένοχος για όσα έχουν συμβεί στον Ελληνικό Λαό. 

Επρόκειτο για μία πραγματικά αξιοθαύμαστη ομολογία – εξομολόγηση ενώπιον του Ελληνικού Λαού, αφού ο δήμιος του, ο άνθρωπος που με την πολιτική του επέφερε σοβαρότατο πλήγμα στον Ελληνικό Λαό (7.000 αυτοκτονίες – εκατομμύρια ανέργων και απελπισμένων – δεκάδες χιλιάδες νέοι μετανάστευσαν στο εξωτερικό) παραδέχτηκε έστω και σε συγκεκριμένα σημεία την ενοχή του.

Όλα αυτά θα ήτο πάρα πολύ σωστά και ενδεχομένως ευπρόσδεκτα (ιδιαιτέρως αν προκαλούσαν και την επέμβαση εισαγγελέα), αν δεν συνοδευόντουσαν με την μόνιμη πολιτικάντικη επωδό του «ΘΑ», αφού αυτό είναι πλέον άχρηστο και εξοργιστικό μετά από τόσο πόνο που προκάλεσε στον Ελληνικό Λαό η κυβέρνηση των δοσίλογων. 

Κοντολογίς, η ρητορεία του Σαμαρά περιορίστηκε στην παραδοχή της εφαρμογής καταστροφικής πολιτικής και της γνωστής πολιτικάντικης ψευδολογίας ότι «ΘΑ» την αλλάξει.

Πόση αναισχυντία άραγε απαιτείται να αναφέρει ένας πρωθυπουργός τον φόρο στο πετρέλαιο, την στιγμή που υπάρχουν νεκροί από τα μαγκάλια και το κρύο; 

Πόσο κενός θα πρέπει να είναι ένας πρωθυπουργός για να πολιτικολογεί πάνω στους τάφους των θυμάτων της πολιτικής του; 

Πόσο αισχρός πρέπει να είναι ένας πρωθυπουργός που εξαγγέλλει ψευδώς διορθώσεις αυτού του αίσχους, την στιγμή που το μόνο πράγμα που θέλουν να ακούσουν οι Έλληνες είναι η παραίτηση του;

Τόλμησε ο πρωθυπουργός να μιλήσει και για τον ΕΝΦΙΑ και για άλλους φόρους, που ο ίδιος εξήγγειλε, προαναγγέλλοντας τις διορθώσεις των ίδιων του των λαθών, των λαθών που ο ίδιος έκανε νόμο του Ελληνικού Κράτους. 

Βέβαια αυτό φέρνει κατά νου τους νόμους της σοβιετικής προπαγάνδας, όπου η επιβολή βαρέων μέτρων συνδυαζόμενη με μία μικρή ανακούφιση αυτών, αφήνει ως αίσθηση την ανακούφιση, παρότι μόλις έχει επιβληθεί ένας νέος επαίσχυντος φόρος. 

Το μόνο που απομένει είναι να πανηγυρίσει ότι «κατάργησε το χαράτσι»! Αυτή θυμίζουμε ήταν η προεκλογική του εξαγγελία το 2012, αλλά αντί για κατάργηση φτάσαμε στην μονιμοποίηση και την διόγκωση.

Ο Σαμαράς μίλησε παραδεχόμενος την ενοχή του για την καταστροφή, παρακαλώντας για ψήφους. 

Όμως ξεχνάει ότι ο Ελληνικός Λαός δεν «τρώει κουτόχορτο» και στις επικείμενες εκλογές θα του δώσει το οριστικό «εξιτήριο» από την πολιτική ζωή του τόπου.

Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε, σχετικά, την ακόλουθη ανακοίνωση: 
"Ο Σαμαράς με την μνημονιακή πολιτική του κατέστρεψε την εθνική μας οικονομία, βύθισε την νεολαία στην ανεργία και εκμηδένισε την πρωτογενή μας παραγωγή. Ο Ελληνικός Λαός δεν πιστεύει πλέον τις ψευδείς του εξαγγελίες και οι επερχόμενες εκλογές θα σημάνουν το πολιτικό του τέλος."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου