Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Αμβρόσιος: Τα εγγόνια σας θα είναι… «γιουσουφάκια» την 28η Οκτωβρίου του… 2034

amvrosios

Αναφερόμενος σε δημοσιεύματα που κατά υποστηρίζουν την έννοια της μη-Πατρίδας και αφού υποστηρίζει ότι είναι θέμα χρόνου να υπάρξει μια «Παγκόσμια Κυβέρνηση Σιωνιστικής κατευθύνσεως» προβλέπει πώς θα είναι η Ελλάδα την 28η Οκτωβρίου του 2034!
Ανησυχεί και προβλέπει ότι.σε 20 χρόνια, από τη μια ότι οι οικονομικοί μετανάστες θα καθιερώσουν μια δική τους εθνική εορτή, την 28η Οκτωβρίου 2034 για την «άλωση της Ελλάδας» και από την άλλη ότι τα εγγόνια των αναγνωστών του «μπορεί να είναι και....
... γιουσουφάκια».
Ολόκληρο το επίμαχο απόσπασμα-πρόβλεψη έχει ως εξής: «Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ! 
Οι Έλληνες όμως καθημερινά πεθαίνουν και αφανίζονται! Αντιθέτως, οι λεγόμενοι «οικονομικοί Μετανάστες» στη Χώρα μας -Μουσουλμάνοι δε κατά το θρήσκευμα- αυξάνονται και πληθύνονται!
Έπειτα από λίγα χρόνια οι νέοι Κατακτητές μας θα καθιερώσουν εθνικές επετείους για λογαριασμό τους και θα λένε: «28η Οκτωβρίου …2034! Η άλωση της Ελλάδος ή Η κατάκτηση της Ευρώπης ή Ο θρίαμβος του Ισλάμ κατά των Ορθοδόξων κλπ……»
Τα εγγόνια σας μπορεί τότε να είναι και …»γιουσουφάκια»! Ούτε Ελληνόπουλα θα αισθάνονται πια, ούτε και Ορθόδοξα χριστιανόπουλα!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου